wodzu_ Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Witam mam pytanie jak wyglada sprawa z wykopkami na terenie Niemiec,a dokladnie na terenie bawarji czy mozna szukac za pomoca wykrywacza metali. POZDRAWIAM WODZU88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 nie można i w odróżnieniu od polski naprawde nie można bo polizeie wyrastają spod ziemi jak żółwie ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Dzieki a jaki sa konsekwecje mandat sad ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Bawaria jest kuriozalnie przekopana :)niektre miejsca wyglądają gorzej niż mierzeja helska po bombardowaniu..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 czasem sie znajdzie dziewiczy kawalek ziemi i dlatego zadalem pytanie jakie sa konsekwesje w poniedzialek wyjezdzam i niewiem czy mam brac sprzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 jeśi mówisz biegle po niemiecku możesz zaryzykować.Ale jeśli nie i nie stać Cię na nowy lepiej odpuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Longwood szybko i na temat wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 nie byłem w Bawarii, ale jakbym jechał to z neodymkiem.Zdaje się że na obszarze Twierdzy Alpejskiej jest sporo głębokich bajorek w których wierni fuhrerowi topili zbyt jaskrawe dowody swej wierności.I w razie czego sprzętu mniej żal gdy przyjdzie się go pozbyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Dobry pomysl jest troszke bajorek w lasach na okolo norymbergijeszcze raz duze dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Tam ponoc ludzie bez donosu nie moga zyc takze nie polecam kopania :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Panowie a jak sprawa ma się w Nadrenii Północnej-Westfalii?Tam także strach pójść do lasu? I ewentualnie jak jest z kopaniem na prywatnej ziemi(?), wuja mieszka w małej wsi - więc każdy każdego zna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy Daun Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 W rajchu jeszcze sporo w ziemi zalega... http://www.youtube.com/user/DirtyDiverDiver?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 na you tube można znaleźć filmy z 2010-2011 jak holendrzy wyciągają p38 wbity lufą a w mech ..... o K98 leżących pokotem nie wspomnę ....ot tohttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k3kPGwi2f4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janiszelk Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 http://www.sondengaenger-deutschland.de/recht/sondengaengerrechtslage.htmlTu podaje link jak mniej wiecej wyglada sytuacja kopania w Niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 6 Marzec 2013 Autor Share Napisano 6 Marzec 2013 Witam troszke biegałwm w okolicach Nurnberg, zryty teren jednagże czasem coś wyskoczyło.Tubylcy raczej paczą z zainteresowaniem .Pozdro wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechos Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Witam. Ja w niemczech często kopie i jak do tej pory nie spotkałem się z przykrą sytuacją.Przeważnie jest jak tu kolega wcześniej napisał, że ludzie są tylko ciekawi tego co szukasz i raczej są pozytywnie nastawieni. Zawsze sie pytam właścicieli gruntów , czy moge z wykrywaczem pochodzić. Nigdy nie spotkałem się z odmową. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 9 Marzec 2013 Share Napisano 9 Marzec 2013 Witam podsyłam link z innego forum:http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=72862 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Czy ktoś z Was kopał w Saksonii (Budziszyn, Niesky itp...)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Ja -i to dosc czesto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 19 Maj 2018 Share Napisano 19 Maj 2018 Feld a mógłbyś w skrócie opowiedzieć jak wygląda obecnie kwestia pozwoleń na terenach prywatnych i państwowych (lasy). Zostawiłem ci wiadomość na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.