blo39 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 Miałem nadzieje, ale wyszło tak jak zawsze
blo39 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=MAYJzviCmwI
dzieci3 Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Za 3min.parodii 6mln sałaty to jest to.Pzdr.
Gniewkos Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 tylko o kasę tu chodziło, zresztą jak zawsze!pozdro!
Catadero Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Jak zawsze-to można powiedzieć o kibicach. Jak komuś idzie dobrze, to na rękach noszą. A jak coś pójdzie nie tak to gównem obrzucą.C.
karpik Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Za dwa baniaki, to też co roku dawałbym se spuścić wpier tol:) Coroczne bęcki na wyżywienie byłej żony:))Ten gość czasami nie wie jak się nazywa:)
Kurt Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Szkoda panowie że nikt z was nie pamięta jak Andrzej był wielki a był :DWszscy mają upadki i wzloty.Przypomnieć sobie nie zaszkodzi:http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4spozdrawiam Kurt
Klaus BOLS Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Daniec dobrze gadał, że walki Gołoty czasem krótkie i dobrze bo ludzie se obejżą cała walke w teleexspresie
Gniewkos Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Catadero co miałeś na myśli, że dobrze szło?Gołocie dobrze szło tylko pod względem medialnym, bo wyzywał do walki najlepszych i potem od nich dostawał łomot.Więc jeśli chodzi o Gołotę to raczej zawsze kibice go gównem obrzucali!pozdro!
zbyniek Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Gołota nie należy do najmłodszych więc nie ma co sie dziwic, swoje już wywalczył.pozdr
capitan2 Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Wierzyłem w ten sukces po ostatnich walkach, a tu wracam ze sklepu stawiam piwko na stole włączam TV i koniec pierwszej rundy słyszę tylko słowa dramat" i widzę zawodników rozchodzących się do narożników. Po przerwie już po walce nawet tego piwka nie zdążyłem otworzyc :D Szkoda, ale kontuzja to kontuzja. Czy poddał się dla kasy - nie mnie to oceniac. Miał kilka kiksów w karierze, ale zawsze miałem go za dobrego zawodnika. Podobał mi się komentarz bodajże Skrzecza, który wydaję mi się słusznie, że ni tylko Gołota ponosi winę za całą sytuację w okół jego osoby.
woytas Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Jedrzej powiedzial....Gołota: W trzeciej, czwartej rundzie bym go miał...Bede bral Cie w aucie... :)
Zwierzu Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Gołota sie juz dawno skonczył.Ostatnio jestem pod wrazeniem wyczynu Tomka Kuszczaka.http://pl.youtube.com/watch?v=P6DG02GwQr4&feature=relatedPamietam jaką bramke puscił w meczu z Kolumbią.Tą interwencją potwierdził jednak ze jest dobrym bramkarzem.
dzieci3 Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 A ja podziwiam optymizm Kruczka przed sezonem zimowym,a okrutne życie,wiatr z boku,śnieg za gęsty,księżyc w pełni,tsu-nami w Zimbabwe pozbawi złudzeń.Przepraszam za nie ten temat to Andrew.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.