blo39 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Miałem nadzieje, ale wyszło tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=MAYJzviCmwI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 no pobil swoj dotychczasowy rekord... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Za 3min.parodii 6mln sałaty to jest to.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 tylko o kasę tu chodziło, zresztą jak zawsze!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Jak zawsze-to można powiedzieć o kibicach. Jak komuś idzie dobrze, to na rękach noszą. A jak coś pójdzie nie tak to gównem obrzucą.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 a jedrzejowi kiedys szlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Za dwa baniaki, to też co roku dawałbym se spuścić wpier tol:) Coroczne bęcki na wyżywienie byłej żony:))Ten gość czasami nie wie jak się nazywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Szkoda panowie że nikt z was nie pamięta jak Andrzej był wielki a był :DWszscy mają upadki i wzloty.Przypomnieć sobie nie zaszkodzi:http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4spozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Daniec dobrze gadał, że walki Gołoty czasem krótkie i dobrze bo ludzie se obejżą cała walke w teleexspresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Catadero co miałeś na myśli, że dobrze szło?Gołocie dobrze szło tylko pod względem medialnym, bo wyzywał do walki najlepszych i potem od nich dostawał łomot.Więc jeśli chodzi o Gołotę to raczej zawsze kibice go gównem obrzucali!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Gołota nie należy do najmłodszych więc nie ma co sie dziwic, swoje już wywalczył.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Wierzyłem w ten sukces po ostatnich walkach, a tu wracam ze sklepu stawiam piwko na stole włączam TV i koniec pierwszej rundy słyszę tylko słowa dramat" i widzę zawodników rozchodzących się do narożników. Po przerwie już po walce nawet tego piwka nie zdążyłem otworzyc :D Szkoda, ale kontuzja to kontuzja. Czy poddał się dla kasy - nie mnie to oceniac. Miał kilka kiksów w karierze, ale zawsze miałem go za dobrego zawodnika. Podobał mi się komentarz bodajże Skrzecza, który wydaję mi się słusznie, że ni tylko Gołota ponosi winę za całą sytuację w okół jego osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Jedrzej powiedzial....Gołota: W trzeciej, czwartej rundzie bym go miał...Bede bral Cie w aucie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Gołota sie juz dawno skonczył.Ostatnio jestem pod wrazeniem wyczynu Tomka Kuszczaka.http://pl.youtube.com/watch?v=P6DG02GwQr4&feature=relatedPamietam jaką bramke puscił w meczu z Kolumbią.Tą interwencją potwierdził jednak ze jest dobrym bramkarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 A ja podziwiam optymizm Kruczka przed sezonem zimowym,a okrutne życie,wiatr z boku,śnieg za gęsty,księżyc w pełni,tsu-nami w Zimbabwe pozbawi złudzeń.Przepraszam za nie ten temat to Andrew.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.