Skocz do zawartości

Warnenczyk byl gejem ???

kindzal

Rekomendowane odpowiedzi

31 października na Rynku lub pod Bramą Floriańską miało się odbyć przedstawienie Gejowskie miłostki króla". Po spektaklu o ostatnich dniach życia Warneńczyka planowano przemarsz pod Wawel i złożenie kwiatów na jego symbolicznym grobie. Przy okazji rocznicy królewskich urodzin młodzieżówka SdPl z Międzynarodowym Stowarzyszeniem Gejów i Lesbijek na rzecz Kultury (ILGCN) chciały pokazać, że kiedyś Polska była przyjazna mniejszościom seksualnym".

http://wyborcza.pl/1,75478,5843858,Gejowskich_urodzin_krola_nie_bedzie.html

Glupota ludzka niezna granic....

A ja sobie takich insynuacji nie życzę. Jeśli geje nie maja konkretnych dowodów (a nie maja) to wara im od Króla! Od dłuższego czasu, natręctwo gejów i ich popleczników w narzucaniu swojej odmienności wszystkim innym dookoła, już mnie męczy i denerwuje...

W tym temacie mógłbym napisać o prawie każdym władcy... np. Stalin tańczył ze swoimi generałami przy muzyce, też można go posądzić o pewne skłonności. Dla zainteresowanych tematem polecam książkę Wielcy Zboczeńcy"(o ile dobrze pamiętam tytuł), tam wszystko dokładnie opisali. Ja po 2-ch rozdziałach miałem dość :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie