kindzal Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 31 października na Rynku lub pod Bramą Floriańską miało się odbyć przedstawienie Gejowskie miłostki króla". Po spektaklu o ostatnich dniach życia Warneńczyka planowano przemarsz pod Wawel i złożenie kwiatów na jego symbolicznym grobie. Przy okazji rocznicy królewskich urodzin młodzieżówka SdPl z Międzynarodowym Stowarzyszeniem Gejów i Lesbijek na rzecz Kultury (ILGCN) chciały pokazać, że kiedyś Polska była przyjazna mniejszościom seksualnym".http://wyborcza.pl/1,75478,5843858,Gejowskich_urodzin_krola_nie_bedzie.htmlGlupota ludzka niezna granic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 A Kopernik była lesbijką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Taki był urok epoki, że klęski militarne tłumaczono karą za grzechy władców, wodzów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Aby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek .Niesamowite jest parcie ,,pewnych stowarzyszeń ''aby udowodnić sobie i światu że nie są normalnie nienormalni ,lub jeśli ktoś woli na odwrót .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 A ja sobie takich insynuacji nie życzę. Jeśli geje nie maja konkretnych dowodów (a nie maja) to wara im od Króla! Od dłuższego czasu, natręctwo gejów i ich popleczników w narzucaniu swojej odmienności wszystkim innym dookoła, już mnie męczy i denerwuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cissic Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 a ja slyszalem i gdzies czytalem podobne historie o Szczodrym. Rozstrzasanie tego jest raczej bez sensu poniewaz nie ma niczego co by moglo to otwierdzic lub zaprzeczyc. mysle, ze kolega grba ma tutaj racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 W tym temacie mógłbym napisać o prawie każdym władcy... np. Stalin tańczył ze swoimi generałami przy muzyce, też można go posądzić o pewne skłonności. Dla zainteresowanych tematem polecam książkę Wielcy Zboczeńcy"(o ile dobrze pamiętam tytuł), tam wszystko dokładnie opisali. Ja po 2-ch rozdziałach miałem dość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cissic Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Swietu82 o Kazimierzu Wielkim tez? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Nie wiem :)Jak gdzies znajdę książkę to ci wyślę, chcesz? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cissic Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 eee... chyba nie, ale dzieki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walduś301 Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Wybiórcza po prostu uwielbia prowokacje. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86347149&v=2&s=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 EEE tam, na Maderze miał przecież żonę i dzieci ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 A ja czytałem że Henryk Brodaty też był tentego, i to dlatego ślubowali z Jadwigą czystość, choć siódemkę dzieci mieli. Choć kto wie czy jego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Panowie posprzatalem, ukarałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.