8total4 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Wszelkie zagadnienia dotyczące historii mojego regionu, turystyka piesza, dobra Punkowa muzyka, rysunek i fotografia (prywatnie, dla siebie, amatorsko), dobre kino, ASG i rekonstrukcje historyczne (okres wojen napoleońskich).pozdro!
karpik Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Total, skąd bierzesz na to czas??:)U nas doba ma tylko 24h:)
8total4 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Pomsee: narazie zaczynalem kariere goscinnie z ekipa z Częstochowy (artyleria), na wiosne chcemy postawic piechote.A Ty ??Karpik: jest jeszcze kilka innych zajec, oczywiscie jak kazdy, z reguly nie mam czasu na zadne :)pozdro!!
pomsee Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Podobnie jak Ty planuję na wiosnę dołączyć do piechoty: 4pp, tak żeby zdążyć na Raszyn (200 lecie bitwy)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 19:24 13-10-2008
8total4 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Czwartacy mają w ekipie dobrego guzikologa ;)jak tylko pozwoli fundusz i zrecznosc - bedziemy sie starali dotrzec na Raszyn.zerknij w galerie Odkrywcy, jest fotoreportaż z potyczki pod Jasna Gora (1807).Mnie akurat bylo dane walczyc po stronie pruskiej, bok w bok z Krystianem-Szablą. Pozdrawiam Renegata z Glatz ;)pozdro!
martian. Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 I na pewno;) łazić z wykrywką od świty do nocy ma jeszcze czas i siłę;)) Niestrudzony człowiek;))Pozdro
8total4 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Ja tam tylko podziwiam piekne krajobrazy ;)Sam wiesz.. Władki i takie tam ;))Na Niedziele szykuje niespodzianke, tak jak mowilem, jest cynk na Józefa B. ;)pozdro!
Yahny Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Jest trochę tego: mikroihstoria (jura centralna - głównie powstanie styczniowe, I i wrzesień II wojny, trochę AK); speleologia (troche poważniej) z solidną eksploracją i pracami górniczo pirotechnicznymi włącznie (kilka drobnych współodkryć na jurze polskiej i rumuńskiej); fotografia; dobre i trudne kino, porządna książka (ost. tylko popularnonaukowe i hist.); rekonstrukcje (bardziej przez totala); turystyka piesza, rowerowa, samochodowa z terenową; akwarystyka (chwilowo w zaniku); drobna elektronika; tzw. inżynieria mechaniczna; informatyka hard i soft, programy cadowskie jako hobby; sporty wodne (najbardziej nurkowanie jaskiniowe (w powijakach); zbieranie i skupowanie wszystkiego, co związane z moim regionem [może jakieś muzeum w przyszłości :)]; wspinaczka skałkowa z dolną (na własną jestem chwilowo zbyt ciężki :/), via-ferrata itp.; itp. To chyba większość :)
Yahny Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 no i jeszcze nocne szperanie w lesie z czołówką :)klimat nieziemski
siwy_49 Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Motocykle zabytkowe i współczesne, turystyka, wędkarstwo, dobra muzuka(regge, punc, ska). Restauruję też zabytkowe samochody, ale to praca a nie hobby, chociaż też przyjemna. Kopanie na złomowiskach i ratowanie przed hutą wszystkiego co stare. O kopani dziur w ziemi nie wspomnę...Pozdro
sudajew Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 eksploracja, wędkarstwo, historia mojego regiony lecz nie tylko, pirotechnika.
pastuszek Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 przerzucanie ton na pakerni;-)i góry,górki i góreczki
BRAT_MIH Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Wędkarstwo - wolę z łodki, akwarystyka, strzelectwo pneumatyczne, gry komputerowe - od trzech lat już chyba Red Orchestra. No i komputer z internetem :)
pablcbr Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 motocykle i inne starocie poza militarka i kobietami)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.