Skocz do zawartości

Wasze inne hobby

Major Kirkor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wszelkie zagadnienia dotyczące historii mojego regionu, turystyka piesza, dobra Punkowa muzyka, rysunek i fotografia (prywatnie, dla siebie, amatorsko), dobre kino, ASG i rekonstrukcje historyczne (okres wojen napoleońskich).
pozdro!
Napisano
Pomsee: narazie zaczynalem kariere goscinnie z ekipa z Częstochowy (artyleria), na wiosne chcemy postawic piechote.
A Ty ??

Karpik: jest jeszcze kilka innych zajec, oczywiscie jak kazdy, z reguly nie mam czasu na zadne :)
pozdro!!
Napisano
Podobnie jak Ty planuję na wiosnę dołączyć do piechoty: 4pp, tak żeby zdążyć na Raszyn (200 lecie bitwy)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 19:24 13-10-2008
Napisano
Czwartacy mają w ekipie dobrego guzikologa ;)
jak tylko pozwoli fundusz i zrecznosc - bedziemy sie starali dotrzec na Raszyn.
zerknij w galerie Odkrywcy, jest fotoreportaż z potyczki pod Jasna Gora (1807).
Mnie akurat bylo dane walczyc po stronie pruskiej, bok w bok z Krystianem-Szablą. Pozdrawiam Renegata z Glatz ;)
pozdro!
Napisano
Ja tam tylko podziwiam piekne krajobrazy ;)
Sam wiesz.. Władki i takie tam ;))
Na Niedziele szykuje niespodzianke, tak jak mowilem, jest cynk na Józefa B. ;)
pozdro!
Napisano
Jest trochę tego: mikroihstoria (jura centralna - głównie powstanie styczniowe, I i wrzesień II wojny, trochę AK); speleologia (troche poważniej) z solidną eksploracją i pracami górniczo pirotechnicznymi włącznie (kilka drobnych współodkryć na jurze polskiej i rumuńskiej); fotografia; dobre i trudne kino, porządna książka (ost. tylko popularnonaukowe i hist.); rekonstrukcje (bardziej przez totala); turystyka piesza, rowerowa, samochodowa z terenową; akwarystyka (chwilowo w zaniku); drobna elektronika; tzw. inżynieria mechaniczna; informatyka hard i soft, programy cadowskie jako hobby; sporty wodne (najbardziej nurkowanie jaskiniowe (w powijakach); zbieranie i skupowanie wszystkiego, co związane z moim regionem [może jakieś muzeum w przyszłości :)]; wspinaczka skałkowa z dolną (na własną jestem chwilowo zbyt ciężki :/), via-ferrata itp.; itp. To chyba większość :)
Napisano
Motocykle zabytkowe i współczesne, turystyka, wędkarstwo, dobra muzuka(regge, punc, ska). Restauruję też zabytkowe samochody, ale to praca a nie hobby, chociaż też przyjemna. Kopanie na złomowiskach i ratowanie przed hutą wszystkiego co stare. O kopani dziur w ziemi nie wspomnę...
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie