Skocz do zawartości

Kto jest na tyle odważny i wstawi swoje zdjęcie

pawian30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kijow to do Ciebie

on okradł kobietę był w SB w Warszawie i włos mu z głowy nie spadł a teraz siedzi pod sklepem w Cisnej i opowiada legendy jaki to nie jest z niego bieszczadnik!"

Napisano
Post fajny mozna sie posmiac, ale z drugiej strony swiadczy to o nas czyli wszystkich uzytkownikach forum, o czym swiadczy, o tym ze jestesmy tchurzami, ale jak cos tam w prawie zmieniaja to tylko potrafimy o tym pisac, nic nas nie interesuje co z nami zrobia, lepiej byc anonimowym i tyle, po co mieszac sie do spraw zwiazanych z takim zaiteresowaniem jakim jest odkrywanie przeszlosci. Czemu wszyscy w tym pieknym kraju sa tacy dziwni, jak sie ujawnisz to przyjda po ciebie w kominiarkach, no wlasnie w kominiarkach bo tez sie boja ujawnic, wszystko smiechu warte. Kumpel do mnie przyjechal z polski i sie dziwil ze tu poza polska na przyciskach w domofonie sa wypisane nazwiska mieszkancow kamienicy, powiedzial ze to jest ujawnianie danych osobowych, powiedzialem mu ze polska to jest taka bezosobowa, jak mu pokazalem gazete z artykulem i fotkami goscia co wygral pare milionow euro to powiedzial ze dlugo nie pozyje, zaraz go namierza, namierza to w pl nie w swiecie, bo trzeba byc kims, a nie bezosobowcem. Ktos
pierwszy sie ujawnil z wykrywaczem w lesie no i co siedzi" juz? W grudniu kupuje wykrywacz, dopiero w grudniu bo narazie orientuje sie jaki trzeba kupic zeby kasy nie wywalic niepotrzebnie, jak tylko kupie to wklejam swoje foto ze sprzetem do pracy", narazie pozdrawiam.
Napisano
Ja już czekam z niecierpliwością, zdjęcie z samą wykrywką?, może jeszcze zrób sobie fotkę jak będziesz rył w ziemi, wyciągniesz kanę np. z monetami i podpiszesz się że wykopałeś własnoręcznie i nikomu nic nie oddasz. Wtedy gratuluję i napisz w jakim jesteś AŚ.
Napisano
No i co mam sie bac? Nikogo i nigdy, a wy sami tworzycie to glupie prawo, wezme cos z domu jakas rodzinna bizuterie, czy porcelane, rozkopie naroznik w ogrodzie, stane w nim z ta rzecza, poloze obok wykrywacz, zrobie foto tak ze nie bedzie nic w kolo widac wiec foto bedzie jakby gdzies pod lasem zrobione, pokaze twarz i niech mnie szukaja, znajda(nie wiem kto) no i co, zabiora o czwartej nad ranem z luzka w kominiarkach, a w sadzie pokaze fotki rodzinne z ta np bizuteria na szyji babci powiedzmy zrobione w 1972 roku, a w tle w szawce bedzie stala ta porcelana i co bedzie dalej? Wszyscy zaniemowia jak im powiem ze lubie sobie takie fotki robic, a co nie moge? Pomyslcie troche zanim tu cos napiszecie! Nic nikomu nikt nie moze zrobic! Taka jest tylko debilna swiadomosc nas do nas -zaszkodzic swojemu sasiadowi! Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie