grzeb Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,15-latek-robil-bomby-ze-starych-gasnic,wid,10386502,wiadomosc.html
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Może należy obserwować, kto z młodszych wiekiem Użytkowników przestanie się chwilowo (?) logować na forum? Pozdrawiam.
Swiety82 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 daniem policyjnych pirotechników, eksplozja zgromadzonych pocisków mogłaby całkowicie zniszczyć budynek, w którym były przechowywane."Biorąc pod uwagę że mógł mieszkać w starym poniemieckim domu sprzed wojny(na co może wskazać fakt iż wzmiankowali o strychu), bardzo mała ilość pocisków mieszcząca się w skrzynce po bananach może spowodować zawalenie się budynku.
kindzal Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Ehhh też mi tam rewelacja, ci to dopiero zdolni;)
Łukasz_18 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Policjanci z Chojnowa ??? JA mieszkam w Chojnowie ! Niby takie małe miasteczko a nic o tym 15-latku nie słyszałem jeszcze.
Hansdekawka Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 UWAGA!!!!! G A Ś N I C A - ISTOTNY ELEMENT BRONI. ;-)
Ravfal Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Kilkadziesiąt pocisków karabinowych z okresu II wojny światowej " daniem policyjnych pirotechników, eksplozja zgromadzonych pocisków mogłaby całkowicie zniszczyć budynek, w którym były przechowywane."Hehe a to dobre Kilkadziesiąt naboi od mausera miało by zniszczyć cały budynek? A co on w szałasie mieszka??
zbyniek Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Może ten proch z pocisków, pakował w tą gaśnicę(wtedy to mogło by zwalic dach z domku starego).pozdr
woytas Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Panowie chyba poszaleli - jesli jeszcze ktos doda sposob na wytworzenie jakiego MW dostanie kartonik - to, ze mozna sobie takie sprawy znalezc w necie nie znaczy, ze musza byc publikowane u NAS !Jak komus potem urwie lape to powie ze znalazl taki przepis na forum Odkrywcy" - opanujcie sie bo ja za chwile strace cierpliwosc...
DJ MHz Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Dlaczego moje posty zostały usunięte? Mniejsza z tym... Tutaj macie większe info o tym młodocianym człowieku. Są też fotki. Pociski to dszk ? Ładunek zapalający mają więc dobrze, że zabrali. Ale to po lewej cuż to jest ?http://fakty.lca.pl/news,13823,Mlodociany_piroman.html
Swiety82 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Jeśli cały arsenał mieści się na fotce z tego artykułu, i w mniemaniu ekspertów mógłby on wysadzić budynek, to......litości...jakich my mamy ekspertów??? A fotka na samym dole jest dodatkowo pieknie opatrzona szumnym podpisem: Amunicja i bomby domowej roboty"... kto widzi tam jakieś bomby? Tych pismaków powinni zamykać za szerzenie nieprawdy...
ejni Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Ludzie litości!! na tej fotce to ja widzę nawet nie wiem czy pełny nabój i pełno pocisków które są wykonane z ołowiu i miedzi... no fakt zabić potrafi, znam tego typa nie osobiście ale wiem który to, ale szczerze mówiąc to ta chałupa się rozwali jak przejedzie obok niej TIR xD
festunguben Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 W moim mieście w zeszłym tygodniu tez powineli typa, za bomby z gaśnic. Tyle, że ten detonował je niczym w ameryckich filmach, dzwoniąc z telefonu komórkowego. Jedna eksplodowała pod plebanią pewnego proboszcza, teraz parafianie muszą zrobić ściepe na szyby, bo wszystkie poszły, a plebania niczym willa, większa od pobliskiego kościoła.
ejni Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 i to ma być kościół ze plebania prawie jak willa" dlatego ja twierdze Bóg TAK kościół NIE xD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.