Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Z ciekawości zajrzałem na chat Odkrywcy. I sam się podwójnie zaskoczyłem- raz, że mi się udało zalogować, dwa że pusto i głucho. Mam takie pytanie- czy to piątkowy wieczór ( że o Rzymie nie wspomnę ) czy też coś znów źle zrobiłem ( bom humanista zapluty )?Pozdrawiam.
martian. Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Bo tu wszyscy czatują na forum. Nie przymierzając jak ja. Dziś miałem dzień wolnego i cały padało.... Rwał jego nać...Pozdro
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Ale czatowałeś czatą na czacie? Rwać nać- masz rację, jesień idzie, czas na porządki na ogrodzie.Jeszcze trochę, nim Admiralicja zajrzy, a zacznę wiersze pisać.Pozdrawiam.
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Tak z ciekawości sprawdziłem i .... puuuuusto. Strasznie ciężko chodzi ten czat(bynajmniej u mnie), zatęskniłem za IRC'em :)
Der Panzerfahrer Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 hmmmmmmm, ja sie zalogowalem i jestem. bez wiekszych problemow. tyle ze puuuuuuuuuuuuusto.......zdrow
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Czyli jest tak- co chwilę ktoś się loguje - widzi, że nikogo nie ma - wychodzi. A następny znów zonk- pusto i idzie...Pozdrawiam.A może to do towarzyskiego w takim razie?
Kasjan2000 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Większość poszukiwaczy już siedzi lub czekają na wyroki. Ci których jeszcze nie odwiedzili smutni panowie zestresowani ukrywją się w nadziei że może jeszcze jeden rok na wolności. Niestety takie czasy.
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Znaczy się, że skoro siedzę przed kompem o tej porze, to nie jestem ani poszukiwaczem ani ( mam nadzieję ) poszukiwanym?A kim są inni Użytkownicy ( poza Traperm6 - bo On to podobno troll :-)P.S. Nieśmiało proszę coby Admiralicja dała to jednak do Towarzyskiego.
Der Panzerfahrer Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 nie prawda, wlasnie prowadze mily dialog....
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Czat ożył, mam nadzieję że jutro będzie WAS więcej? :)
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Święty- popatrz na zegarek. Zaraz znów zapadnie w letarg.
Der Panzerfahrer Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 bardzo sympatyczny dysput, dzieki, oby tak dalejzdrow
woytas Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 zimno sie robi, szybko wieczor wiec narod troluje na lewo i prawo :>
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Oj, Panie szanowny. Dyskusja była bardzo konkretna i merytoryczna, w super sympatycznej i miłej atmosferze. Admiralicja powinna być zadowolona, że Użytkownicy odkrywają ( i akceptują ) kolejne funkcje, które nam zapewniacie.Ja tam wieczorem znów zajrzę ( chyba, że mnie Żona do pokoju głównego nie dopuści).Pozdrawiam.
traper6 Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 PytanieCo to znaczy że gdy siedzisz przy kompie, a baba zamiast zmywać gary w kuchni, to siedzi Ci na plecach i jęczy" ?Odpowiedź.Ma za długi łańcuch :-D
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Żeby poprawności politycznej stało się zadość i nieliczne Użytkowniczki forum nie poczuły się gorsze- dlaczego faceci noszą krawaty? Bo każdy osioł musi być uwiązany. Ja się pochwalę- mam jeden gajerek i jeden krawat ( ale nie miałem wyjścia- musiałem kupić na pogrzeb Teścia :-(
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 Pani i Panowie. Nie wstydźcie się. Na czacie ( kilka osób może potwierdzić ) panuje bardzo miła atmosfera. Niemal rodzina- piszemy coś o kolacji ( z racji pory ), o dzieciach, kto był na grzybach. Zdarza się nawet, że wiem kto kiedy idzie siq zrobić :-).Zapraszam, wszystko pod czujnym okiem Admiralicji w osobie Woytasa...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 Hm piszesz o Wielkim Bracie? No co Ty? Przecież zaufanie nie wyklucza kontroli :-)
Swiety82 Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Powiadam Wam, ciężko przejść z tego Chat'u do przeglądania tak poważnego forum jak to... :)))
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Czekaj, wróć. Dla mnie dyskusja, którą nóżkę Admiralicja ma bardziej jest równie ciekawa i wciągająca. A zauważ, o ile nam horyzonty intelektualne poszerza ...
zbyniek Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 No nawet dowiedzieliśmy się co stało o woytas w stodole do lat powojennych:))))ciekawe tematy są poruszane.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.