Skocz do zawartości

Chat, czat, tfu, na psa urok.

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z ciekawości zajrzałem na chat Odkrywcy. I sam się podwójnie zaskoczyłem- raz, że mi się udało zalogować, dwa że pusto i głucho. Mam takie pytanie- czy to piątkowy wieczór ( że o Rzymie nie wspomnę ) czy też coś znów źle zrobiłem ( bom humanista zapluty )?
Pozdrawiam.
Napisano
Większość poszukiwaczy już siedzi lub czekają na wyroki. Ci których jeszcze nie odwiedzili smutni panowie zestresowani ukrywją się w nadziei że może jeszcze jeden rok na wolności. Niestety takie czasy.
Napisano
Znaczy się, że skoro siedzę przed kompem o tej porze, to nie jestem ani poszukiwaczem ani ( mam nadzieję ) poszukiwanym?

A kim są inni Użytkownicy ( poza Traperm6 - bo On to podobno troll :-)

P.S. Nieśmiało proszę coby Admiralicja dała to jednak do Towarzyskiego.
Napisano
Oj, Panie szanowny. Dyskusja była bardzo konkretna i merytoryczna, w super sympatycznej i miłej atmosferze. Admiralicja powinna być zadowolona, że Użytkownicy odkrywają ( i akceptują ) kolejne funkcje, które nam zapewniacie.
Ja tam wieczorem znów zajrzę ( chyba, że mnie Żona do pokoju głównego nie dopuści).
Pozdrawiam.
Napisano
Pytanie
Co to znaczy że gdy siedzisz przy kompie, a baba zamiast zmywać gary w kuchni, to siedzi Ci na plecach i jęczy" ?

Odpowiedź.
Ma za długi łańcuch :-D
Napisano
Żeby poprawności politycznej stało się zadość i nieliczne Użytkowniczki forum nie poczuły się gorsze- dlaczego faceci noszą krawaty? Bo każdy osioł musi być uwiązany. Ja się pochwalę- mam jeden gajerek i jeden krawat ( ale nie miałem wyjścia- musiałem kupić na pogrzeb Teścia :-(
Napisano
Pani i Panowie. Nie wstydźcie się. Na czacie ( kilka osób może potwierdzić ) panuje bardzo miła atmosfera. Niemal rodzina- piszemy coś o kolacji ( z racji pory ), o dzieciach, kto był na grzybach. Zdarza się nawet, że wiem kto kiedy idzie siq zrobić :-).
Zapraszam, wszystko pod czujnym okiem Admiralicji w osobie Woytasa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie