KrzyGos111 Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 tak jak w temacie czy ktoś wie po ile teraz chodzą łuski mauser z oktesu I wojny. z przypadkowym biciem np. S DM 11 14, S67 P 7 15 albo S S 7 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 niezmiennie po 5/kgPATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Niezły temat na forum główne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 chodzą parami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Patron - mosiądz zdrożał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 U mojego odbiorcy 8zł/kg:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 wg mnie 2 zolte kartki.proponuje najblizszy punkt skupu zlomu a nie zasmiecanie forum pierdolaminastepnym razem beda konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Daniel - chyba muszę Ci na ręce patrzeć co Ty z tych łusek na złom wyrzucasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 50gr do 1 zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Proponuję nie wyrzucać łusek lepiej zakopać z powrotem dla innych kopaczy, którzy się nimi zadowolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Rozbroił mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Przeniosłem do Towarzyskich bo to widzę bardzo poważny temat się robi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Patrzę na bicia, te ciekawsze i wszystkie z orzełkiem zostawiam. A tak w ogóle, to przeważnie chodzę na full notch i łuski po prostu odrzucam (dyskryminuję), więc nie ma bólu. Sprzedaję na złom przeważnie te z IŁ-a, PTRS, PTRD itp. radzieckie większe łuski, których sporo zalega w podwarszawskich lasach i nie są to żadne rarytasy. Poza tym, właściciel skupu złomu mówił mi, że co najmniej 2 gości przebiera regularnie mosiądz i kupują od niego te łuski. A jak przez pół roku nazbiera się 30-40 kg mosiądzu (łuski, kawałki pierscieni wiodących, zapalników, drut itp.), to po sprzedaży zwraca się za paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 po osiem lat w zawiasach -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 to by się zgadzało :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking191 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 O typowy dorobkowicz się ujawnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Huk nie za dużo . ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.