Skocz do zawartości

TKS w Krasnobrodzie

dzieci3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mówię nie hmmmm, spędzałem tam przez wiele lat wszystkie wakacje na obozach harcerskich, pamiętam ten zalew gdy woda była spuszczona niemal całkowicie , i lufa tam żadna nie wystawała. Oj troszkę mi się wydaję że tygodnik zamojski również odczuwa sezon ogórkowy.
Ale....... pozdrawiam.liha

ugrzązł w rozlewiskach Wieprza. Żołnierze polscy, by nie oddać go w ręce wroga, wepchnęli sprzęt do bagna" khm...chciał bym zobaczyć jak kilku dziennikarzy wpycha tankietkę która ugrzęzła do bagna.

i takie trochę durne pytanie jeśli mogę coś wepchnąć to czemu nie mogę wypchnąć :-) jak się zakopię samochodem to następnym razem też go popchnę do bagna i pójdę do drugiego .

ale daj boże ...

PATRON

Jeden TKS starczy za pięć Tygrysów:]]]"

Chyba jednak nie, bo za pięć Tygrysów to by można ściągnąć do kraju wszystko co tam jeszcze wartościowego, a polskiego jest na świecie z II Wojny Światowej i jeszcze by tak ze dwa Tygrysy zostały w kraju...

Pozdrawiam

Lepiej nie! Bo znając te nasze alenty" do zamian, to Maus'a zamienilibyśmy za łuskę [zbitą] z polskiego mauzera z 39 roku [za dopłatą zresztą]. Łuski to i tak byśmy pewnie nie dostali, a jeszcze by nas obciążyli kosztami transportu i konserwacji Maus'a...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie