kijow Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Wyglądają na oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 bo są w 100% Bieszczadzkie wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 kijow o co ci chodzi ? mam piać z zachwytu ? i tak je opchniesz :)wiem dla ciebie pada deszcz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 I po co chwalisz się czymś co masz przez chwilę żeby opchnąć dalej? Darmowa reklama czy co? I tak nie poszły za wiele. Dziwny z Ciebie człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 W sumie nic ciekawego.Trzy zdenazyfikowane i trzy kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 riteks na początek to wystarczy -ja zaczynałem od gorszych stanów -ale jeżeli mogę ci poradzić to daj sobie spoko z kopiami lepiej mieć rozpadający sie oryginał niż fajną kopie - to moje zdanie nie wiem jak wy -napisz do mnie na priva to ci wyśle carską lub Austro -Węgry - ja dotrzymuje słowa -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 no kijów -gratuluje klamerek - daj fotki tych dwóch klamer z boku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Klamra stalowa i luftwaffe były z takimi pasami(pierwszy od lewej od stalowej).Jak kolwiek co do samych skór jestem pewien,że są oryginalne i pochodzą z epoki to te haki chyba jednak nie.Pas ze stalową klamrą znalazł kolega w swoim domu w szafie w latach osiemdziesiątych.Jego dziadek skrócił go od strony haka i jak mi się wydaje wstawił jakiś inny nie oryginalny hak.A drugi to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 huk zadzwoń idzie cała kolekcja do żyda jest ich około 40 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 kijow forum to nie cafe' all..poza tym ten saper średnio wygląda na bieszczadzką ziemie.. raczej na jakis szaroziem..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 saperów wygląda jak by leżała w ogniu znalazłem ją na górze Walter a artylerie na Magurycznym kiedyś sporo było tego u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 zgodze się z tym że patyna ogniowa.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 kilka postów wcześniej pisałeś że ją nabyłeś..hmm.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Powiem ci że swojego czasu miałem około 200 klamer Huk może potwierdzić było bardzo dużo tego u nas towaru i nikt nie myślał że się to kiedyś z kończy i z tych 200 klamer mam obecnie około 30 sztuk ale nie można wszystkiego zbierać przerzuciłem się już tylko na szabelki Polskie i odznaczenia Carskie,a tak po za tym nigdy publicznie nie chwaliłem się swoimi fantami co sam wykopałem zawsze wole mówić ze kupiłem bo nie wiadomo kto siedzi na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 http://www.allegro.pl/item537964572_klamra_artyleri_i_saperow.htmlmieszkasz w Słupsku?to wykopałeś, kupiłeś czy sprzedawałeś - bo już się pogubiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 kijow pisałem ci żebyś usiadł na czterech literach - widzę że nie dotarło do ciebie ludzie sami wyjadą na tobie jak na kocie - potwierdzić mogę tyle co widzę klamry oryginale i były wykopane ale to widać - klamer fakt kiedyś" troche miałeś pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Panowie a co sądzicie o tej klamrze grenadier-artylerzysta z allegro? Mi dziwny wydaje się, zaczep i poprzeczka jakby nowe dolutowane. ( linku do aukcji nie podaje bo jeszcze nie zakończona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 radzę ci daj sobie z nią spoko :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.