redan64 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Zgadzam się zbanderą że tworzymy zgraną ekipę. Fajnie jest wyjechać w teren z wami. A wydawało się że w okolicach Włocławka nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Mjut to żelastwo z lasku trzeba będzie zgłosić.... Gryzie mnie, że ktoś wykopie i kuku sobie zrobi:( Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 W okolicach Włocławka jak się okazuje jest. Kocioł toruński :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redan64 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Hee hee w czasie wojny było wiele wędrujących kotłów jak sie okazuje mjut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Włocławek-ekipaMiejscówka- cała Polska:D Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 hehe ale do Auschwitz nie jedziemy... Bo jeszcze na nas bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redan64 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Tomala ale żaden email do mnie nie doszedł od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 napisz do mnie z odkrywcy redan na mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Redan mój mail : tomala_kikol@wp.pl wejdz na poczte i napisz ja nie moge wysłać wiadomośi do ciebie bo jakis błąd w adresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 no koledzy,aż tyle tego było,no to ja wstawiam moje skromne co nieco,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 i jeszcze coś takiego,mjut musimy coś ponownie zaplanować he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redan64 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Bandera Ty to masz farta do tych monetek, gdzie byś nie poszedł to zawsze znajdziesz coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Na następnym wypadzie żeby były równe szanse bandera nie bierze wykrywki:D Obiecał mi to hehe... Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 redan podobno się zdecydowałeś na piszczałkę super pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 W związku z tym, że kolega bandera4 obchodzi dziś urodzinki składam najserdeczniejsze życzenia z tej okazji:D STO LAT!!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Ou...:/Wszystkiego naj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 bardzo jest mi miło, szkoda tylko że nie jesteśmy w tereniepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 to może wyznaczyć na mapie (mniej więcej) środek między Toruniem, Włocławkiem i Grudziądzem - i zintegrować się....w kujawsko-pomorskim ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Już to zrobiliśmy tyfus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 beze mnie ?oj, oj :)fuj, fuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 tyfus to jak byk chyba w Kikole by wypadało;) Zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 i tak sobie tomala możesz pomarzyć :)środek gdzie indziej wypada....chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Witam! OI jak tam panowie zbieramy się we wtorek? Będzie jakieś kopanko czy już przeszły zapędy? Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Tyfus, środek ZAWSZE jakby nie patrzył wypadnie w Chełmnie. Nogi mnie kuwa bolą od latania dziś po lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Panowie, Wszystkiego co najlepsze w roku 2010. Jeszcze więcej emocji, więcej fantów, lepszych fantów, udanych wyjazdów!Pozdrawiam i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.