bandera4 Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyc z mojego nika,jak komuś nie pasuje to trudno,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 A ja podjerzewam że od stiepana bandery.....Trzeba będzie ciąć Wojtek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 A kolega acer to z okolic Włocławka, czy tylko z nudów tak przycina, bo niewiele wnosi do tematu włocławek i okolice"? :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Koledzy na spotkanie i wypad w teren zapewne jakiś wolny dzień od pracy, nauki - sobota, niedziela - jak komu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Bandera a gdzie w okolicach Lipna śmigasz?Po polach czy militarka? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 cześć tomala_kikolfajnie że odpisałeś,mam kilka miejsc,ale parokrotnie byłem przy wylocie na sumin okonin, ciekawe tereny,a jak tam proxima sprawdza się?pozdrawiam i mam nadzieję że się spotkamy w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Bardzo dobrze się sprawuje;) Kolega uważa na urwiłapki w tamtym terenie bo trochę strach tam kopać;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Kolego Bandera a co kolega tam ciekawego wykopał? Może jakieś fotki? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 witam tomalabyłem w tym rejonie 3 razy(brak na wszystko czasu niestety)i za każdym razem coś tam wyszło, może nie jakieś wielkie żeczy ale było fajnie,mam znajomego z tych okolic i wiele mi naopowiadał o tych terenech,czy ty tam może też chodziłeś.Pytałem o proximę bo też z nią latam i jak narazie jest o.k pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 cześć radharczy jesteś z włocławka,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Witam! Bandera jeśli zbierasz łuski i odłamki to ok;) Nic oprócz urwiłapek nie wyszło Ci napewno chyba że to co wymieniłem wyżej:D Szczerze kreci mnie albo porządna militarka albi kolorek.... A tam kopałem kilkanaście lat temu;) Odezwij się na priv to pogadamy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 witam tomalaMasz rację że tam można znaleść wyłącznie drobnicę,z większych żeczy znaleść koło włocławka to wielka sztuka,napisz jak wejść na priv albo podam ci moje ggpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Witaj,tak jestem z włocławka. Można by zorganizowac kiedyś mały wypad.Radhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam! Bandera podałem Ci gg na mail. Pisz na mail do mnie albo na gg . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danton Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Witam wszystkich grzebiących w okolicach Włocławka. Czy może ktoś kopał stricte pod kątem 1914 roku i ma jakieś ciekawe efekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Czwść dantonZnam miejsca ale z 1920r. no i sama drobnica,jeżeli chodzi o 1914 to myśle ze jest to trudny temat sporo osób chodzi a włocławek jest raczej ubogi w ten okrespozdrawiam radhar!!jak jestes zainteresowany nadal wspólnym wypadem daj znać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danton Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Dzięki za informację. Myślałem, że po zmaganiach 11-13 listopada 14 roku pod Włocławkiem panowie pozostawili po sobie więcej złomu i że może warto się przejechać i pogrzebać. Ale skoro za dużo z Wojny Światowej nie wyskakuje, to sobie odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 danton ja jednak na twoim miejscu bym tam poszperał,jak znasz konkretne miejsce zawsze coś jest przeoczonepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 czesc tomala kioł ja jestem z okolic Tłuchowa i ciągle zbieram na swoja pierwszą wykrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Powitał. Po przeprowadzce w Wasze okolice, chętnie wybiorę się w teren. Proxima w zestawie. Jakby co, pisać PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Witam ponownie .Moje byłe konto to ebramus , czyli wątkotwórca .Do tamtego konta straciłem hasło , łącznie z hasłem do konta pocztowego .Więc lipa .Ostatni zaniedbałem sporo w tym temacie ale postaram się wszystko nadrobić .Po ostatnim okresie kiedy wszystko co wziąłem w łapy to psuło się , zaczynając od auta poprzez dysk mojego kompa , na najważniejszym skończywszy czyli na moim kochanym Garrecie 250 ;(Dokładnie to poszła cewka , obecnie jestem na etapie udzielenia pozwolenia na zakup nowej cewki , już tej większej .Zgodę muszę uzyskać od mojej żonki , ;)Wracając do tematu , mój rekonesans po okolicy nie daje spodziewanych rezultatów .Kilka oblecianych poletek w okolicy Kowala , w lesie na płd. od Włocławka to same pociski , prawie na kg. nakopałem się i ogólnie to żadna rewelacja .Przymierzam się polatać po polu w okolicy wsi Szczytno , , ale samemu nie mam za bardzo odwagi . Może ktoś bedzie chętny , to proszę pisać w tym wątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Co myślicie o wypadzie do Szczytna w gm Choceń ?http://pl.wikipedia.org/wiki/Szczytno_(wojew%C3%B3dztwo_kujawsko-pomorskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 witam tauderJak chcesz więcej info u szczytnie to daj znać na privpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Bandera , sprawdź PW. napisałem ale nie wiem czy doszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 nic do mnie nie doszłopozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.