ebramus Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Witam .Biega ktoś z wykrywką po okolicznych lasach na południe od włocławka ? Na razie jestem na etapie rozpracowywania konkretnych miejscówek .Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Wiyam kolegę. Czy jesteś z Wlocławka lub okolic? Ja już trochę potencjalnych miejscówek przeszukałem ale niestety bez lepszych rezultatów. Może jakiś wspólny wypadzik? Pozdrawiam,czaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebramus Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 Siema Czaja! W końcu odnalazłem ziomala na forum ! Z chęcią umówię się na wspólny wypad .Sprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Witaj,Jeżli możesz to pisz na julia.cz1@gmail.comTo jest prywatny mail. To jesteś z Włocławka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teach1 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Cze to gdzie kopiecie w okolicach Włocł.? Mi minoł 6 rok jak buszuje po naszym terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 I z jakim efektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teach1 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Standart łuski i drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Witajcie, ja troszkę po drugiej stronie Wisły, ale najlepsze miejscówki to na południu od Włocławka, Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Witam kolegów ja mieszkam 50 km. od Włocławkawydaje mi sie że na północny wchód od włocławka w Gminie konkretnie: w Adamowie ( na jednej mapie spotkałem się z nazwą Osiek wielki) wiem że tam w lasach jest gdzieś okop bo jak byłem mały to dziadek mnie tam zaprowadził ale teraz dziadek nie żyje a ja tak nie trafie za adamowem w wsi Koziołek jest tam stara stacja przy tórej są (przynajmniej były 2 lata temu) duże magazyny które wydaje mi się mogą pamięta czasy 2 w. św. jest tam też cmentarz niemiecki choć mieszkam 8 km od tych miejsc dawno tam nie byłem i muszę się kiedyś wybrać zobaczyć w jakim to wszystko jest stanie teach dodaj foty łusek jestem ciekawy jakie się kryją w naszej okolicya podobno w miejscowości koch (gdzies koło włocławka ) są jakieś bunkry czy umocnienia wiecie coś o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 aha i Jeszce w mojej miejscowości Niemcy zamordowali 12 ludzi w lesie i 10 przy swoich domach więc w pobliskim lesie też może coś by znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teach1 Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Łuseczki cały przekrój od Berdanów z Powstania Styczniowego poprzez 1 WW i 2 WW więc Mausery,Mosiny z obydwu wojen Makorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sskaktus Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam kopaczy z Włocławka i okolic Który to dołków nie zasypuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 jak znajdziecie coś w naszych okolicach to dawajcie foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sskaktus Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 a co cie interesuja bo troche tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Cześć Kaktus.Kiedyś się poznaliśmy przez Karola,co ciekawego w terenie,ja latam i sama drobnica,myslę o wypadzie gdzieś dalej okolice płocka,pozdrawiam adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Koledzy a może tak kiedyś mały wspólny wypad, no i pochwalcie się z czym chodzicie, z ciekawości można by porównać sprzęty...Ja dawno temu szukałem Armandem z pełnym talerzem, jak kto zna to wie, że nie za wiele...znalazłem :)Około roku temu Fisher F4. Obecnie F75. I póki jakiś majnlabowiec" mnie nie przekona nie mam zamiaru się przesiadać na inny sprzęt...Zainteresowania: tylko drobnica, żadnej militarki...Pozdr.Radhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluemen123 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Ja chodzę na Tesoro Cibola ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teach1 Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 niezawodny dziadek Smentek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 ace 250.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radhar Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No koledzy,widzę, że coraz więcej osób z Włocławka i okolic. Można by kiedy się spotkać i wymienić informacjami (miejscówkami ;D)Pozdr.Radhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Witam! Okolice Lipna zgłaszają swój akces na wspólny wypad z kolegami z Włocławka;) Pozdro dla wszystkich! Na pokładzie PRoxima:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No to gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandera4 Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 cześć tomala_kikolw okolicach lipna troszkę latałem z moją proximą jak masz czas to możemy się kidyś wybrac razem,jestem z włocławka i też szukam kogoś do wspólnych wypadów,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Aleś sobie nicka wybrał, andera" .....No comments... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 mam nadzieje, ze to od flagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.