Heruss Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 WitamOświadczam....trochę to poważnie zabrzmiało ale miało ;) W imieniu Towarzystwa Przyjaciół Sopotu Sekcji Historyczno-Eksploracyjnej oświadczamy że jedynymi osobami upoważnionymi do składania oficjalnych wypowiedzi w sprawach działania Sekcji są Zbigniew Okuniewski (Oksiu), Andrzej Ditrich (@ndrew), Marcin Tomaszewski (Heruss) Chcieliśmy jednocześnie powiedzieć Wszystkim zainteresowanym że jakiekolwiek osoby wypowiadające się w naszym imieniu robią to bez żadnej zgody z naszej strony (Sekcji TPS) uprawiając „chory lansik” lub po prostu mają „chorobliwe parcie na szkło” niejednokrotnie podszywając się pod członków naszej sekcji. Oficjalna korespondencja e-mail’owa pochodzi tylko i wyłącznie z następujących kont:eksploracja@o2.plfestung-pommern@wp.plheruss@wp.pl Serdecznie PozdrawiamMarcin Tomaszewski vel HerussPS. Członków naszej sekcji każdy może znaleźć na Naszej stronie, nie podaję linka bo i tak wytną ;) Jak ktoś chce to znajdzie. PS nie pozdrawiam podszywacza/y
Heruss Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 Jeszcze jedno. Powyższa wypowiedź dotyczy też innych forów takich jak P.S. , IOH, i przede wszystkim forum II WŚ. ;)))Heruss
Heruss Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 WitamOdświerzam ten wątek co by niektórym przypomnieć że żeby wypowiadać się naszym imieniu trzeba być jednym z nas czyli TPS'akiem ;)Heruss
huk 100 Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Jeju nigdy sie nie podszywałem pod TPS'aków -ale mimo to bardzo sie przestraszyłem nawet nie wiecie jak bardzo -chyba już nie będę was i o was czytał -no bo jak tu dyskutować z trzema rzecznikami –a jak coś nie tak mi ktoś odpowie w waszym imieniu -to strach po sądach biegać no ale pozdrawiam mimo że sie was boje :(:(
Heruss Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Napisano 14 Lipiec 2008 Huk100 ;))) wiesz doskonale że to nie o Ciebie chodzi. Nikt do sądu nie będzie nikogo ciagnął. Na tym forum i nie tylko był taki co to wszystkich chciał do sądu. WYSTARCZY. To oświadczenie jest tylko i wyłącznie po to żeby nie brać do głowy ludzi, którzy krecą swoje lody na naszych plecach i już to tyle.Serdecznie pozdrawiamHeruss
kopijnik2 Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 a ja TO przeoczyłem... ;(______________________ale - jak czytam, będzie lepiej(?)...Pozdrowienia
LEWY Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 A już był w ogródku, już witał się z gąskami ;)))LEWY
acer Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Gąski są już na talerzu :)))))))) w Poznaniu....
pomsee Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Ciekawe czy Sami wiecie kto" znajdzie nowe miejsce aby rozwijać swoje talenty :)))
Erih Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Już znalazł...Ale obawiam się że tym razem się natnie...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 Heruss -masz racje -ja tylko tak :):):)-a swoją drogą to juchy jedne -kręcić lody na plecach :):) -pozdro
Heruss Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Oj tak różne są koleje losu ;))) życie weryfikuje ludzi najlepiej. ALe najbardziej podoba mi się określenie sami wiecie kto" hehe nazwijmy go po imieniu....... VOLDEMORT ;)))))Dobra nieważne, bigosu narobił i sam go zje. PozdroHerussPS. teraz najważniejsze pieniążki na remont i części, chciałbym posłuchać jak mruczy maybach ;)))
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 i chleją oj chleją benzynkę -więc dużych przebiegów nie będzie :):)
Erih Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 Właśnie... ważny jest Stug a nie personalne przepychanki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.