sudajew Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 no to moja skromna kolekcja, brakuje tylko dwóch ogniw od T34, które leżą w piwnicy, wiem że skromna, ale to dopiero początki. Większość łusek jest powojennych, ale nie wszystkieUWAGA do wszystkich innych" w mojej marnej kolekcji niema żadnych pełnych naboi ani pocisków (nie liczę tego w lufie Tygrysa II)
traper6 Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Militaria w naszych domach ?Jak mam rozbroić swoją babę ?Zapalnik ma w sercu. Chyba tylko kwiatami.
hirogen Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 Proszę o przeczytanie mojego postu TEMAT CIEKAWY DO WYPOWIEDZENIA SIĘ i wypowiedzenie się w tym temacie.
MONASTYR Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Temat owszem ciekawy,ale nie przy obecnym prawie,kiedy słyszymy co jakiś czas o kolejnym poszukiwaczu,który wpadł!Mój kol.mijał w domu najazd 6.00.Zabierali dosłownie wszystko,rządni krwi-hełmy,a nawet połamane bagnety.Dlatego ja z całym szacunkiem do tematu,i ku przestrodze dla innych -BASTUJE!!!!!!!!!!POZDRAWIAM
OloOcki Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 sudajew też kupiłem ten model Tygrysa Królewskiego zbierałem też dalej tą kolekcje i mam jescze Tygrysa VI Pershinga, Shermana, t-34, Abramsa, Merkave III i Pattona 2.
OloOcki Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 jakby ktoś mógł zajżeć na temat: nieśmiertelnik który sam zakładałem byłbym wdzięczny. ;]
sudajew Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 nie, mam tylko jeszcze M48 A3 Patton2, nie zbierałem dalej, bo się z kasa nie wyrabiałem:(ale modele były całkiem całkiemPzdr!
1939 Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 a może być broń w naszych lasach? ;] mg39px:) strzelający drzazgami :) chłodzony pruchnem:)
1939 Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 nooo i co panowie? :) hehehe posiadam sztukę armaty która wyszarpałem z Kazika:) nad Wisłą :) jak widać tylko młotek na targu u znajomego dokupiłem:) sztrzelać też strzelalem:)P hehehe
OloOcki Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 no niestety drogie troche były i trudno było je dostać dlatego nie zbierałem dalej, ale widziałem Matylde i jescze pare fajnych czołgów ale też zabrakło kasy.
Trooper85 Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Niestety, ale te modele" czołgów z gazety są po prostu tragiczne. To raczej zabawki niz modele. Bardzo słabo odwzorowane detale, fatalne wykonanie, mnóstwo błędów.Jak ktos jest leniwy, a chce mieć ładny model czołgu to polecam serie Dragon Armor (skala 1:72). Bardzo ładnie wykonane, dobrze odwzorowane i z bardzo ładnie pomalowane (zachowana kolorystyka, a nie coś na podobieństwo"). Lepiej odpuścić sobie 3 czy 4 badziewia z kiosku i kupić jeden porządny model (cena 50-70 zł, ale róznica kolosalna). A jak jeszcze włoży się odrobinę pracy w podrasowanie takiego zestawu to cud miód".
traper6 Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 INFO DLA NIEBIESKICH.To zdjęcie było już na Forum. Wszystko co się na nim znajduje wpadło w wasze łapska i jest u was, z wyjątkiem długiego i krótkiego polskiego Mausera, które są w prywatnej kolekcji we Wrocławiu.ZŁODZIEJE !
mowglyn Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 No to może po prostu zgłosić kradzież na Policję? O, sorry, to przecież... :/
Adr Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 A teraz odwiedza mnie ponurzy Panowie"To co powiesz na to?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.