Swiety82 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Początek XX wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Początek XXI wieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 monety oj te monety i inne ciekawe pierdółki ,miejscówka na całeeeeeeeee wakacje:)))))))) najpierw dynamik a potem statystyczna spokojna praca (zbiory). jak w sadzie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 kolega Swiety82 kopał może tam??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Wykrywką nie wchodziłem, ale dookoła jest całe spalone osiedle domków, masę resztek porcelany i podobne znalazłem, musze kiedyś się wybrać i dokładniej przejrzeć teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 no to Swienty82 jak tam było jakieś osiedle lub wioska, to kopania masz na kilka sezonów. jak kiedyś znalazłem nieistniejącą wioske to powiem ci ze przez 3 lata tam chodziłem i zawsze ale to zawsz monetek sie maskubało ,najwięcej było przez pierwsze chodzenia. teraz i tak sie na tą starą wioske wybieram bo zakupiłem Fishera CZ 3 D a chodziłem wczesniej z ALL-em , wienc napewno coś skubne:)))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 > najpierw dynamik a potem statystyczna spokojna pracaStatystyczna", powiadasz? Raz się trafi a raz nie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Powiem wam ciekawszy motyw. O ile tam jest masa gruzu, o tyle jakieś 2 km dalej jest leśna polana, na którą ruscy wywozili wszystkie śmieci" po zniszczeniu osiedla, zaraz po wojnie.Tam jest masa rzeczy, jak będę na miejscu niedługo to pstryknę parę fotek, WSZĘDZIE skorupy, kawałki naczyń, metali etc... Teraz jest ciężko bo na lato zarasta, ale w jesień jest całkiem dobrze, całkowita powierzchnia to jakiś 1ha samych pamiątek z przeszłości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Nie ma nic piekniejszego niz smietniki z epoki :) jak nie chcesz widziec pozniej krajobrazu ksiezycowego to miejsce zachowaj dla siebie :) we wrocku jest sporo tego typu miejsc niestety obraz ksiezycowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.