Woodhaven Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Jak widać skrzynia pełna skarbów ;-)I teraz czeka nas Wszystkich kolejna wspaniała powieść w odcinkach ala niezrównany Szczepciu.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 Tłumy brańców niemieckich z powiązanymi rękami,Ze stryczkami na szyjach, biega przy koniach zwycięzców;Poglądają ku Prusom i zalewają się łzami,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Chłopy zlitujcie się. Ja tu zaraz na zawał kipnę:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Jakaś większa część całości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
njorl Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 f35jsf, cierpliwość jest cnotą:PPozdr.,MJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Projekt został utajniony dla Waszego bezpieczeństwa ...... jednocześnie został poddany drobnej modernizacji ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Woodhaven – faktycznie projekt poddany został bardzo ostrej modernizacji, ale nie do końca takiej jak na Twoim zdjęciu....Z tym utajnieniem to nie do końca tak ... wiem że ostatnio jest znacznie mniej konkretów – zdaję sobie również sprawę że Ciebie jak i inne osoby które dotychczas pomagały mi w realizacji projektu może to irytować. Poważnych rekonstruktorów sprzętu pancernego oskarża się o to że nie chwalą się swymi dokonaniami, ja w swojej naiwności przychylałem się do tych oskarżeń. Po szeregu nieprzyjemności w tym próbie włamania, przecieków informacji oraz historii typu „wrak samolotu na Wierzbanowskiej górze” zaczynam ich rozumieć i stąd zmiany które są przykrą koniecznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 ... po dawce realnego pesymizmu czas na opowieść o jednostce pozytywnej która zrobiła już wiele dobrego dla projektu. Trasa przejazdu „Litwinów” przebiegała blisko miejsca zamieszkania Dzieja którego odwiedziłem i który widział nasz ładunek. A że Dziej to człowiek honorowy który nigdy nie wypuszcza człowieka z pustymi rękami projekt wzbogacił się o kolejne ogniwo. Dzieju – WIELKIE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 no tak a teraz zgaduj zgadula na czym leży ta gąska??, bo leży na dużej blasze z duuużą dziurką?, i co to za blaszka i gdzie ta słodka dziurka ;o)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitt Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Mam nadzieję, że nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitt Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitt Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 WitamLemeryt, trochę części się już uzbierało , można by w sumie zrobić jakiś spis co jest , np ilość ogniw gąsienicy , ilość kół ( jezdnych 7 jesli dobrze liczyłem ) itp itd. Może ułatwi to jakoś poszukiwania reszty :D Kiedyś ktoś robił rysunek z kolorowaniem części obecnych ale poległ w swojej pracy z tego co widze.pozdrawiam cross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Zdjęcie jeszcze nie prezentowane w naszym tasiemcu RSO i .......Taki tam sielski widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Ciekawe zdjęcie, zwróćcie uwagę na rozkładany stopień umożliwiający wejście na skrzynię ładunkową. Zaaferowany odkryciem Szczepcia zapomniałem o moich Litwinach. A oni jechali i jechali i nim się spostrzegłem byli już na Morawach ... myślę że przez wzgląd na Wasze zdrowie dotrą jutro na miejsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 23 Październik 2008 Autor Share Napisano 23 Październik 2008 Każda historia również i ta miała swój początek. Nie wiem przez ile słuchawek telefonicznych przeszła wiadomość z namiarem na tę wannę, grunt że koniec końców trafiła do mnie ... Namiar na wannę otrzymał Pan Stanisław - archeolog którego znacie z programu Było nie minęło" przekazał namiar Lokfanowi on Pitersowi ten z kolei mnie bym mógł wrócić do punktu wyjścia czyli do Pana Stanisława i zdobyć numer do rodziny właścicielki :) Wiem że nie wymieniłem Wszystkich uczestniczących w tej historii w tym prawdopodobnie znalazcy a także osoby która negocjowała cenę. Wszystkim tym wymienionym jak i tym których nie wymieniłem Serdecznie Dziękuję za pomoc. Zapytacie po co kupiłem tę wannę .... hmm, ten kot mnie przekonał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Piekna blaszka z dziurką ... tylko pogratulować jednym słowem mamy dwie opcje RSO opancerzony pojazd amunicyjny .... z dwoma silnikami http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/clip_14_copy1.jpghttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/clip_17.jpghttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/lem_dzw.jpghttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/clip_13a.jpghttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/woodhaven_2520551.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Albo RSO tasiemiec ... tylko skąd tyle mundurków załatwić ?? ;-)http://www.odkrywca.pl/slajd.php?gn=521&f=g178.jpghttp://www.odkrywca.pl/slajd.php?gn=521&f=g177.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Acha, czyli można powiedzieć, że kupiłeś kota w...wannie:)))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 f35jsf - :):):):):) dobre. Ale oprócz kota inspiracją był Twój dawny wpis na temat Trzech RSO.Jest jeszcze trzecia opcja rozwojowa najbardziej magiczna której nikt się nie spodziewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 No to czekamy do gwiazdki .....bo wtedy wiele życzeń się spełnia . A kolumna jedzie dalej ........ RSO + 12-cm-Gr.W. 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 Nowa wanna ma swoje słabsze strony :) Ale generalnie blacha ma dwa razy większą grubość niż ta wydobyta z ziemi.Przepraszam za opóźnienia w odpowiedzi na maile ale mam koszmarne zaległości.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Orsza 1944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Witam.No no telewizja, sława, splendor:)))Szkoda tylko, że nie wspomniano słowem o Projekcie RSO":(((Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Jest to smutne choć mnie nie zaskoczyło.szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.