kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 czyli coś zrobione przez ludzi...
kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 to w temacie dziwnego kamienia" - obciążniki do krosien...
Swiety82 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Tu się z tobą zgadzam, i też mam takiego lwa w kolekcji :)
martian. Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 I flaszeczka dobrego bimberku do tego....
kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 skoro tak ... to przesunę obiektyw...:)
woytas Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 qrcze a ja taki glodny jestem...z budowy wrocilem :/
abcd Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Jeżeli są to wyroby domowe,a liczby na fiszkach to ceny, są one naprawde przystępne.Dla mnie ,osoby żyjącej w dużym (ok 1.600.000) i francowatym mieście a dokonującej najczęściej zakupów obleśnych a drogich wędlin w hipermarkecie to egzotyka.
kopijnik2 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Napisano 11 Czerwiec 2008 Szynkowa matematyka...Metoda tradycyjna1 kg szynki (surowej) =0,8 kg produktustraty wody, tłuszczówMetoda współczesna1 kg szynki (surowej) =1,6 kg produktusubstancje żelujące, barwnikiz tego wynikają cudowne" relacje cen:boczek kosztuje tyle co szynka...
honker Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Kopijnik nie jesteś na bierząco w tej chwili to 1,8 do 2,3 a czasmi to 2,5 a dołóż ciśnienie to może będzie lepiej.kiedyś na szynkę czekało się trzy tygodnie a teraz mniej niż 48h.pozd.marek
kopijnik2 Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 czyli, cud mniemany...won z takim owarem"...
Gniewkos Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 oj wyroby piękne, mam to szczęście, że jadam takie regularnie i w połowie z dziczyzny:) no i do tego dobre winko się znajdzie i bimberek też:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.