herbstnebel Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 na pewno 'him'? :)) sensacje robią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 No w sumie on powiedział chciałem zabić, a go co najwyżej w domyśle.. aferę robią, rozejdzie się... jak z pistolecikiem Kaczyńskiego w windzie z Tuskiem, jak z Berlusconim wyzywającym oponentów od kutas*w i Clintonem uczącym, że ciągnięcie laski to nie stosunek seksualny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Kolego herbstnebel...1.Nie jest istotne, czy są to dane tego, czy innego Webb’a. KAŻDE dane osobowe podlegają ochronie prawnej i nie wolno ich udostępniać bez zgody osoby zainteresowanej (a wątpię żebś ty, albo administratorzy Odkrywcy taka zgodę posiadali).2.Jeżeli jest to inny Webb to tym bardziej jego dobra osobiste zostały tu naruszone bowiem nie tylko zostały ujawnione jego dane adresowe, ale w dodatku w fałszywym kontekście.3.To że pan Webb udostępnił swoje dane brytyjskiej komunikacji nie uprawnia nikogo innego do ich rozpowszechniania.4.To, że inni łamią prawo nie jest dla Ciebie żadnym usprawiedliwieniem.Patriotyzm kolego herbstnebel nie polega na wymachiwaniu biało-czerwoną chorągiewką, ani na wrzaskach z trybuny, ale przede wszystkim na szacunku dla porządku prawnego Rzeczypospolitej.To, że całą sprawe olewasz specjalnie mnie nie dziwi.Dziwi mnie jedynie bierność moderatorw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 COE, ja ciebie w 100% rozumiem i szanuję. Dobrze mówisz. Do pana Webba nic nie mam, w sumie mi go szkoda z wiadomych przyczyn polskiej obecności na wyspach.... ;)to nie chodzi o jakiś patriotyzm meczowy - nasi grali do dupy, a ja zemsty szukać nie chcę na nikima teraz do meritum - to nie jest trochę tak ja wy tutaj na forum dajecie informacje o konkretnym żołnierzu itp? Książka telefoniczna tego miasteczka jest w necie tekstem otwartym nie zaszyfrowana ani nie na hasło, można do niej dotrzeć w krótkim czasie - że zrobiły to gorące kibicowskie głowy w 5 minut po meczu to i sztuka wielka to nie jest. A kopiowanie danych z otwartych baz? Nie wiem czy to przestępstwo, ale zdaje się na moderacje :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 CoeTutaj na Forum wszyscy jesteśmy miłośnikami historii. Każdy z nas jest a swój sposób" i według własnego zdania" patriotą. Staramy się rozmawiać jednym sercem i jednym językiem. Tworzymy skomplikowany mechanizm.Ale często się trafi jakaś męda która wpycha łapę w tryby tego mechanizmu.Daj se siana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Ten (#$!$@%$@#@#$!$#%^$$$#^%$#%^#%$) nie powiem kto, dziś powiedział, że jedynym błędem jaki popełnił w tym meczu to uznanie gola Polakom, ooooż ty (!^#@$^#@%$#!%$@#!@), przecież ta ciota nawet nie wie kiedy jest spalony, prawda Roger był za obrońcami ale piłka nie była podana, tylko była przypadkowa więc nie ma mowy o spalonym, bo podania nie było(zresztą ktoś wyżej napisał, jak to było). Pieprzony sprzedawczyk, a za takie coś za co był podyktowany karny, to przy kazdym rożnym powinien być karny. Jak Austriak popchnął polskiego obrońce, to ten zamiast dać rzut wolny dla Polski, to ten powtórzył rzut wolny dla Austrii. Ta ciota nie umie sędziować, co najwyżej może sędziować mecze 10 ligi inwalidów, emerytów i rencistów, ale nawet tego bym mu nie powierzył. Co jak co, nie ma co płakać, tak Nas traktują w Europie, i tyle. Wielkie Brawa dla Boruca i Rogera!!!PozdrOPS. Sorry za te (!$!$%^!$%^!$) ale inaczej go nazwać nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Czas o CHorwacji: Polska wygra 3:1 ;)Polak Chorwat dwa bratanki ;) 8 zawodników rezerwowych u naszych południowych sąsiadów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Ja obstawiam 2:0 dla Polski, i 1:0 dla Austrii z Niemcami. Aj żeby Polacy wyszli z grupy to by było:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Sorry ale chyba marzycie :) Wielkie brawa dla Boruca-narazie dzięki niemu nie ma kilku - 3 pewnych goli dla chorwatow ale to dopiero początek meczu...Więc...jak zawsze 3mamy kciuki i od Obrony Częstochowy przechodzimy - oby prędzej do natarcia :D :)Pozdro! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 no i pozamiatane ! no coż może następnym razem ? :)Niemiaszki bramę strzelili, a my dostaliśmy.Nic dodać, nic ująć żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Po co było wysyłać tylu zawodników. Wystarczyło by trzech Boruc, Żewłakow, Saganowski i wynik byłby podobny. Leo treneo , menagowie zawodników i co niektórzy z tych zawodników niech spadają na na bambus.....Odspawać zawodowych reprezentantów:Bąk, Krzynówek, Lewandowski, Jop, itp i itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 i zakazać puszczania się w reklamach bo to nie reprezentowanie tylko kur...wo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 shit i wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 to fakt tylko w reklamach ich widać a na boisku niestety nie! Ale przecież po co się wyslilać, skoro za jedną reklamę bierze się wiecej kasy niż za mecz ( why ? for monej!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 a faktycznie to Arturowi należy się pomnik.... Okręgówkę z Arturem wystawić i lepiej by było, Leo zawodowy demento-treneo niech zmiata trenować trampkarzy z Koziej Wólki... Bussines, bussines w rytm Maryli Rodowicz Footboll.Czy ten leo nie ma emerytury, że innych jeszcze musi pogrążać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 martian - 38 milionów Polaków a wystaawiają kopaczy, co trafić w piłkę ledwo potrafią... to nie wina Leo, tylko zaplecza...Leo im zrobił normalny trening po przyjeździe bo myślał, że to światowy poziom, a ci na meczu biegać nie chcą!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Coś na ukojenie nerwów, do boju Polsko.........http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f6e6a04658b57140.htmlA z Niemcami i tak kiedyś wygramy :)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4ac04ce3ff74d140.htmlTaki stary a taki głupi.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 na takie małe brameczki?! Przecież to same cyc.. sam biust mógłby bronić!!!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 no na taka reprezentacje to czlowiek z przyjemnoscia by popatrzyl :) a i wynik nie wazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Totalna kompromitacja!!! Jedyny nasz piłkarz to Boruc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 grali jak zawsze, przegrali jak zawsze" czy kiedyś doczekamy czasów kiedy Polska wyjdzie z grupy, i zajmie dobre miejsce w ME lub MŚ, tak jak to było za śp. trenera Górskiego?Czy teraz liczy się tylko hajs, a honor i wygrana są nieważne??? Szkoda gadać.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Dobrze, że już nasze orły nie będą grały, zmniejszy mi się nadciśnienie i będę zdrowszy…… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.