Skocz do zawartości

Niemcy - Polska 08.06.08r - Jaki wynik typujecie?

8total4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No w sumie on powiedział chciałem zabić, a go co najwyżej w domyśle..

aferę robią, rozejdzie się... jak z pistolecikiem Kaczyńskiego w windzie z Tuskiem, jak z Berlusconim wyzywającym oponentów od kutas*w i Clintonem uczącym, że ciągnięcie laski to nie stosunek seksualny ;)

Kolego herbstnebel...

1.Nie jest istotne, czy są to dane tego, czy innego Webb’a. KAŻDE dane osobowe podlegają ochronie prawnej i nie wolno ich udostępniać bez zgody osoby zainteresowanej (a wątpię żebś ty, albo administratorzy Odkrywcy taka zgodę posiadali).

2.Jeżeli jest to inny Webb to tym bardziej jego dobra osobiste zostały tu naruszone bowiem nie tylko zostały ujawnione jego dane adresowe, ale w dodatku w fałszywym kontekście.

3.To że pan Webb udostępnił swoje dane brytyjskiej komunikacji nie uprawnia nikogo innego do ich rozpowszechniania.

4.To, że inni łamią prawo nie jest dla Ciebie żadnym usprawiedliwieniem.

Patriotyzm kolego herbstnebel nie polega na wymachiwaniu biało-czerwoną chorągiewką, ani na wrzaskach z trybuny, ale przede wszystkim na szacunku dla porządku prawnego Rzeczypospolitej.

To, że całą sprawe olewasz specjalnie mnie nie dziwi.
Dziwi mnie jedynie bierność moderatorw.

COE, ja ciebie w 100% rozumiem i szanuję. Dobrze mówisz.
Do pana Webba nic nie mam, w sumie mi go szkoda z wiadomych przyczyn polskiej obecności na wyspach.... ;)

to nie chodzi o jakiś patriotyzm meczowy - nasi grali do dupy, a ja zemsty szukać nie chcę na nikim

a teraz do meritum - to nie jest trochę tak ja wy tutaj na forum dajecie informacje o konkretnym żołnierzu itp? Książka telefoniczna tego miasteczka jest w necie tekstem otwartym nie zaszyfrowana ani nie na hasło, można do niej dotrzeć w krótkim czasie - że zrobiły to gorące kibicowskie głowy w 5 minut po meczu to i sztuka wielka to nie jest. A kopiowanie danych z otwartych baz? Nie wiem czy to przestępstwo, ale zdaje się na moderacje :)

pozdrawiam

Coe
Tutaj na Forum wszyscy jesteśmy miłośnikami historii. Każdy z nas jest a swój sposób" i według własnego zdania" patriotą. Staramy się rozmawiać jednym sercem i jednym językiem. Tworzymy skomplikowany mechanizm.

Ale często się trafi jakaś męda która wpycha łapę w tryby tego mechanizmu.

Daj se siana.

Ten (#$!$@%$@#@#$!$#%^$$$#^%$#%^#%$) nie powiem kto, dziś powiedział, że jedynym błędem jaki popełnił w tym meczu to uznanie gola Polakom, ooooż ty (!^#@$^#@%$#!%$@#!@), przecież ta ciota nawet nie wie kiedy jest spalony, prawda Roger był za obrońcami ale piłka nie była podana, tylko była przypadkowa więc nie ma mowy o spalonym, bo podania nie było(zresztą ktoś wyżej napisał, jak to było). Pieprzony sprzedawczyk, a za takie coś za co był podyktowany karny, to przy kazdym rożnym powinien być karny. Jak Austriak popchnął polskiego obrońce, to ten zamiast dać rzut wolny dla Polski, to ten powtórzył rzut wolny dla Austrii. Ta ciota nie umie sędziować, co najwyżej może sędziować mecze 10 ligi inwalidów, emerytów i rencistów, ale nawet tego bym mu nie powierzył. Co jak co, nie ma co płakać, tak Nas traktują w Europie, i tyle. Wielkie Brawa dla Boruca i Rogera!!!

PozdrO

PS. Sorry za te (!$!$%^!$%^!$) ale inaczej go nazwać nie można.

Po co było wysyłać tylu zawodników. Wystarczyło by trzech Boruc, Żewłakow, Saganowski i wynik byłby podobny. Leo treneo , menagowie zawodników i co niektórzy z tych zawodników niech spadają na na bambus.....Odspawać zawodowych reprezentantów:
Bąk, Krzynówek, Lewandowski, Jop, itp i itd...

a faktycznie to Arturowi należy się pomnik.... Okręgówkę z Arturem wystawić i lepiej by było, Leo zawodowy demento-treneo niech zmiata trenować trampkarzy z Koziej Wólki... Bussines, bussines w rytm Maryli Rodowicz Footboll.
Czy ten leo nie ma emerytury, że innych jeszcze musi pogrążać????

Coś na ukojenie nerwów, do boju Polsko.........
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f6e6a04658b57140.html

A z Niemcami i tak kiedyś wygramy :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4ac04ce3ff74d140.html

Taki stary a taki głupi.

pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie