woytas Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1763599,12,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Z jednej strony Sikorski nic nowego nie powiedział , z drugiej mógł sobie darować-mamy tam udzielać pomocy miejscowym a nie wkurzać ich dodatkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Dokładnie, po co dolewać oliwy do ognia...? Teraz mogą ucierpieć polscy żołnierze. Mógł trochę pomyśleć zanim zaczął mielić jęzorem.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Kto jak kto, ale on mysli - sam kiedys strzelal na wojnie w tym kraju.Poza tym, przy takim podziale spolecznym i klanowym o Afganistanie nie da sie nic powiedziec, zeby nie wkurzyc tego czy innego watazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Fakt, dect, całe dwa magazynki z kałacha wywalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Powiedzcie mi jedno, czemu nasi k...a sojusznicy amerykanie rozpętują wojnę, a nasi żołnierze muszą ginąć za ich interesy, jestem młody i może wszystkiego nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziej Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 No w końcu ich żołnierzy więcej zgineło. A nasi to ochotnicy i lubią to co robią, mam nadzieję.Straty muszą być nie ludziach to w sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Sorry ale większej bzdury dawno nie czytałem. Amerykanie zaczeli to jedynie w słusznym celu i nic tam terroryści tylko o olej chodzi i to wiadomo. Zresztą jest to widoczne w ich polityce, teraz zaczyna się nagonka na Iran bo też mają złoża. Osame i WTC większość ma gdzieś, a my się pchamy przed szereg jak zawsze, żołnierzom idzie o kasę bo w Polsce są parszywe pensje. Sikorski skoro tam był powinien być świadomy tego, że takimy wypowiedziamy rozdrażni lokalnych watażków a potem nasi żołnierze zbiorą tego żniwo.pozdro.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Kto jak kto, ale on mysli - sam kiedys strzelal na wojnie w tym kraju."Taaa, z ucha albo czegos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 No i mamy. W ciągu tygodnia dwie wymiany ognia , dziś atak minowy- jeden zabity czterech rannych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1773908,12,item.htmlJeszcze link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 dect.tobie to pomylili się kolesie, nie chodzi o gen. Sikorskiego tylko o ministra Sikorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Zlosliwe odpowiedzi pozostawie bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Przepraszam, chciałem cię uśwadomic. Kto jak kto, ale on mysli - sam kiedys strzelal na wojnie w tym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 No faktycznie , jak to ktos wczesniej napisał, i nic tam terroryści tylko o olej chodzi i to wiadomo". No faktycznie o olej chodzi, bo afganistan jest przodujacym producentem ropy naftowej ? Wiekszej głupoty nie słyszałem. Powtarzane slogany, tylko nikt się nie zastanowi czy nawet pasują do danej sytuacji. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1939 Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 oto chodzi... ! powiem tak...Sikorski jest bezpieczny a gadać każdy potrafi tylko trzeba to robić z rozwagą bo jak wiadomo kto dostanie po dupsku? a dostana nasi żołnierze ! i teraz mam takie przeczucie ze coraz częściej będzie w mediach że miny pułapki, snajper czy zostaną nasi ostrzelani za głupie i czcze gadanie! moze nie tyle głupie ale nie potrzebne... komu chciał sie upodobać i jakim kosztem? Kosztem życia ot coooo! Owszem są nasi na ochotnika ale każdy zaklada że wróci i tak najlepiej aby bylo a to już pięciu dwóch ppor., dwóch kaprali i starszy szeregowy? Po co? nie nasz interes nie nasza kolonia,,, Ruscy tam nie poradzili a my damy rade? Może głupoty pisze... ale to jest dopiero słów kilka na ten temat z mojej głowy. Pozdrawiam1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Dziekuje, czuje sie az nadto uswiadomiony...Afganistan to kamienie, pustynia, gory i opium - wszystkiego tego maja w nadmiarze. Do tego ciezko to w sumie nazwac krajem bo kazdy tam jest bardziej utejszy-tamtejszy" o plemienny niz Afganczyk.Teraz trwa tam wojna (jakkolwiek uzywane sa inne eufemizmy) i to chyba ormalne", ze gina tam ludzie. Wojsko wyslal tam demokratycznie wybrany rzad na ktory pewnie czesc z Was glosowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.