akagi Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 Cześć!Mam na imię Mateusz, urodziłem sie dziś, 11 maja o 15.30. I bardzo lubię kopać. Na razie skopałem mamę i położną :))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Jacku to Ty nie chwaląc się zmajstrowałeś takiego synka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 HUh !Gratulacje - widac, ze dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Wykapany Akagi!! Szacun, rispekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 NO NO niezłe trafienie.gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 chrzestnym bedzie patron, a kto chrzestna???:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 jak to kto? Tankietka !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 i wykapany tatus? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 no wiesz Wojtuś???????????4,340 kg i wykapany?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 heheh - cale szczescie ze nie zalapales z tym wykapany :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Gratulacje!:)woytas Ty zberezniQ:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 to ilu jeszcze brakuje zeby zaloga 7-tp byla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Wiedziałeś łobuzie co będzie.Nie strzelasz wiatrem, jak myślałem.Gratulacje szczere jeszcze raz.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Gratuluję i pozdrawiam całą rodzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Gratulacje dla Ciebie, akagi, no i pozdrowienia dla Mateusza od mojego starszego o 2 tygodnie Olgierda, dowódcy czołgu 102:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 jeszcze raz gratulacje dla małżonki , bo jak sobie przypomnę to ty jakoś mało przejęty byłeś;-)fajny chłopak to już mamy w podobnym wieku trzech pancernych Kamilka Pancergrzesia, Karolka mojego, Mateusza no i dwie sanitariuszki Zosia i Kinga :-))))a żony jak by co to będą taśmować amunicję :-)PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Gratulacje Akagi!Widze że już Syna przeszkoliłeś że przez życie trzeba iśc z zaciśniętą pięścią :)Niech się chowa w zdrowiu bo to najwazniejsze w życiu!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 Bardzo wszystkim dziekujemy za życzenia.Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Gratulacje!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Gratulacje. Data urodzin jak u mnie tylko rocznik nie ten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Gratulacje! Kawał chłopa! Niech się zdrowo chowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.