Bocian Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Napisano 29 Kwiecień 2008 1. RSSy - w pasku adresu ikonka RSS, można wybrać subskrypcje wszystkich for lub danego w którym jesteśmy2. ikonka NEW pojawia się również w wątkach wskazując które posty są nowe od ostatniej wizyty/logowania, niedługo zrobimy tak że po jej kliknięciu w spisie wątków przeniesie nas do pierwszego nowego postu w danym wątku. 3. PW - usunęliśmy z forum adresy e-mail, nie będziemy karmić robali spamerskich, po wysłaniu PW wiadomość jest wysyłana jako e-mail na adres który podał w czasie rejestracji adresat, nie zamierzamy przechowywać Waszych wiadomości, wysłać PW może zalogowany prawidłowo użytkownik klikając na nicka 4. Blokada wyświetlania postów dla nowych użytkowników poniżej 30 postów, główny cel to eliminacja trolli.Każdy taki dodany post pojawi się na forum dopiero po akceptacji dowolnego moderatora. 5. Możliwość przyklejania postów (przez moderatorów)6. Automatyczne logowanie dla chętnych (ptaszek" przy okienku logowania)7. nowe zabawki dla moderatorów
acer Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 7. nowe zabawki dla moderatorówJuż widzę jak co niektórzy z ww. zaczną się bawić... :/
woytas Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 heheheeh :)Forum jest ok - nawet te dodatki dla moderatorow :)
kopijnik2 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 ...Już widzę jak co niektórzy z ww. zaczną się bawić... :/hm......Już widziałem jak co niektórzy z ww. bawili się... :/
longwood Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 czy wsrod dodatkow dla moderatorow jest funkcja pozbawiania forumowiczow przyznanych wczesniej kartek:-)??
grove3 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 No powiem że pochwała się należy .Działa super mam bardzo szybkie łącze ale mulilo mi zawsze , a teraz ułamek sekundy no i automatyczne logowanie działa tak że miażdży nadgarstki tera tylko wyszukiwarka i będziemy w domu .Pozdro
Bocian Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 Nadal jest źle, została chwilowo wyłączona statystyka oglądalności poszczególnych wątków. RSSy strasznie nam pogorszyły sprawę z wydajnością serwera i trzeba to przeprojektować.Walka trwa, to dopiero początek zmian i jakieś 10% nowych funkcjonalności.
pastuszek Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Bocian, zle to bylo wczoraj....Jest dobrze, wszystko chodzi w zasadzie normalnie, to co nie dziala to bajery bez ktorych mozna zyc.Dziob do gory!
terenowiec69 Napisano 2 Maj 2008 Napisano 2 Maj 2008 Zauwazyłem że nie mam nigdzie okna SZUKAJ,co się z nim stało?
suchy ss Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 a ja mam problem z logowaniem..tzn co zmienie zakladke" czyli odswieze strone to musze sie na nowo logowac..
Bocian Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Liczniki sa aktualizowane ale dopiero od jutra zaczna dzialac, beda aktualizowane co pare minut nie on-line.
Hitboy64 Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 woytas a ciekawe czy karteczki działają :D bo jak coś to znów mogę dostać na ochotnika kartonik :D
kamilos1983 Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 ja jakos nie potrafie obslugiwac tego forum przydalo by sie jakies w wersji by przemo bardziej funkcjonalne jest
adek_ Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 szkoda ze nie mozna zmienic adresu mailowego który był podany przy rejestracji :(
herbstnebel Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 właśnie - parę razy pisałem pm do starych wyżeraczy na forum co to mają po kilka k postów a serwer pocztowy zwrócił no reply, że mail nieaktualny.
terenowiec69 Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Może byście coś zrobili żeby mozna było edytować dane w dzialePoznajmy się"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.