Skocz do zawartości

co sie stalo???

pastuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ptaszysko, tak po starej znajomości - do bani te zmiany.

1. dziwne kodowanie polskich znaków
2. Wyświetla posty raz po lewej , raz po środku
3. owe" (NEW) posty wiszą od wczoraj - 5 razy dziś się logowałem, i nadal te same są nowe.
4. Chodzi tak samo ...wolno
5. Program antyspamerski in plus, oczywiście. Tak trzymać.

idę szukać dalej
Napisano
Dramat jest po prostu, zmiany robił nowy programista. Nic nie sprawdził, nic nie przetestował, wszystko się wysypało i teraz siedzę, szukam i łatam.

Odpocznijcie do jutra, przez noc zrobię co trzeba i jutro będzie działało normalnie.
Napisano
co jeszcze
jak przechodze z działu do działu to musze sie znowu logować :/
jak otwieram posty to każd nowa zakładka w mozilli nazywa sie tak samo - strona główna Ogólnopolski.... a nie jak dawniej tytułem postu
Napisano
Bocian, wez Ty sie moze zapytaj kogos kto sie zna na komputerach.....

Sam zbudowałeś coś lepszego to się pochwal, inaczej daj sobie spokój bo moja cierpliwość też jest an wyczerpaniu.

Nie podoba się to zmień forum.
Napisano
Chyba ostatnio zbyt często używam zwrotu Nie podoba się to zmień forum."

To bardzo źle :(, albo mi nerwy puszczają albo zmęczenie materiału.
Napisano
Forum wyraźnie przyspieszyło , czyżbykol Bocian w końcu przyszpilił żabę ? ;)))
PS najlepszy czołg DWS , też cierpiał na choroby wieku dziecięcego , a jak już go dopracowali to śmigał....
Napisano
Ja to bym raczej zadał pytanie - co się stało z wyszukiwarką na forum? Tamta była o niebo lepsza. Teraz nic nie mogę znaleźć.
Napisano
Wbrew pozorom walka trwa nadal, serwis nie odzyskał jeszcze stabilności. Są problemy z rejestracją, logowaniem, zapamiętaniem logowania, z galeriami, z dodawaniem postów, z modułami dla moderatorów. Ech..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie