Bocian Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jako że Patron zgodził się pomoderować i poprowadzić dział dla żelastwa to takowy zakładam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Czy będzie tu można walić z przysłowiowej grubej rury"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 postępująca specjalizacja...dobrze, dobrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 można w granicach regulaminu - nalezy go najpierw przeczytać.pozdrawiamJacek akagi" Haber - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 i zycze szczescia nowemu moderatorowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A czy ten regulamin dotyczy wszystkich uzytkowników forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Dziękuję za odpowiedź. Pożiwiom, uwidim" - jak mawiali starożytni Egipcjanie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 łoj, to będzie problem bo Patron nie ma kartki.A ja swoich nie oddam - noszę je z dumą, bo sie musiałem o nie wykłócić. I już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 witam,jest mi bardzo przyjemnie powitać grono w mojej nowej roli moderatora tego działu. proszę na początku o wyrozumiałość, gdyby mi się coś pomerdało to proszę o zrzucenie tego na karb zapoznania z obsługą :-)ogłoszenia parafialne:1/ wszystko co poza regulaminem wywale.2/ kłótnie zablokuje a potem wywale3/ prywatne wycieczki wywale4/ kluby wzajemnej adoracji proszę sobie załatwiać na privie5/nie na temat przeniose6/chamstwo pokoloruje na czerwono7/ własne zdanie w kwestiach merytorycznych mile widziane8/ posty będę podpisywał jako PATRON" jeśli będą dotyczyć mojego zdania na temat związany z treścią , posty dotyczące moich obowiązków jako moderatora będę podpisywał jako PATRON -moderator"pzdr i zapraszam do dyskusjiPATRON moderatorps. akagi - nawet po znajomości jak nie zasłużysz to ci nie dam trzeciej żółtej:-), nawet mnie nie proś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Witaj po Drugiej Stronie...Ponieważ zakres tematyczny pokrywa się z II RP", proponuję:po spisaniu wątków z IIRP stworzyć zablokowany wątek pojazdy w II RPArtyleria w II RPprzy przeszukiwaniu mogę pomóc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 w kwestii formalnej - pojazdy i artyleria tylko RP? czołgi Wybrzeża Kości Słoniowej, samochody pancerne Lesoto oraz działa używane przez artylerię Papui Nowej Gwinei, nie mogą być omawiane na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 spokomówimy o dorobku wątków" i porządkowaniu istniejącego stanu...reszta wątków z innych niż II RP forów, zostanie ściągnięta" do tego forum...(?)a nowe wątki to co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Ja bym chciał przypomnieć Panu Prezesowi , że się pan Prezes podpisywał PATRON-FWP" . I wnoszę by tak pozostało (nie ma jak kryptoreklama) Chyba, że zmieniamy zarząd Fundacji :))))))))))))))))pozdrawiaPrezes JaH-FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Wreszcie dział na tradycyjne siermiężne awantury o sprzęcie pancernym. A nie zasmiecanie głównego :) Oczywiscie żartuję tylko, powodzenia w moderacji. L.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.