Skocz do zawartości

Nowy dział

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
łoj, to będzie problem bo Patron nie ma kartki.
A ja swoich nie oddam - noszę je z dumą, bo sie musiałem o nie wykłócić. I już.
Napisano
witam,
jest mi bardzo przyjemnie powitać grono w mojej nowej roli moderatora tego działu.

proszę na początku o wyrozumiałość, gdyby mi się coś pomerdało to proszę o zrzucenie tego na karb zapoznania z obsługą :-)

ogłoszenia parafialne:
1/ wszystko co poza regulaminem wywale.
2/ kłótnie zablokuje a potem wywale
3/ prywatne wycieczki wywale
4/ kluby wzajemnej adoracji proszę sobie załatwiać na privie
5/nie na temat przeniose
6/chamstwo pokoloruje na czerwono
7/ własne zdanie w kwestiach merytorycznych mile widziane
8/ posty będę podpisywał jako PATRON" jeśli będą dotyczyć mojego zdania na temat związany z treścią , posty dotyczące moich obowiązków jako moderatora będę podpisywał jako PATRON -moderator"

pzdr i zapraszam do dyskusji

PATRON moderator

ps. akagi - nawet po znajomości jak nie zasłużysz to ci nie dam trzeciej żółtej:-), nawet mnie nie proś.
Napisano
Witaj po Drugiej Stronie...

Ponieważ zakres tematyczny pokrywa się z II RP", proponuję:
po spisaniu wątków z IIRP stworzyć zablokowany wątek
pojazdy w II RP
Artyleria w II RP
przy przeszukiwaniu mogę pomóc ...
Napisano
w kwestii formalnej - pojazdy i artyleria tylko RP? czołgi Wybrzeża Kości Słoniowej, samochody pancerne Lesoto oraz działa używane przez artylerię Papui Nowej Gwinei, nie mogą być omawiane na tym forum?
Napisano
spoko
mówimy o dorobku wątków" i porządkowaniu istniejącego stanu...

reszta wątków z innych niż II RP forów, zostanie ściągnięta" do tego forum...(?)
a nowe wątki to co innego...
Napisano
Ja bym chciał przypomnieć Panu Prezesowi , że się pan Prezes podpisywał PATRON-FWP" . I wnoszę by tak pozostało (nie ma jak kryptoreklama) Chyba, że zmieniamy zarząd Fundacji :))))))))))))))))

pozdrawia

Prezes

JaH-FWP
Napisano
Wreszcie dział na tradycyjne siermiężne awantury o sprzęcie pancernym. A nie zasmiecanie głównego :) Oczywiscie żartuję tylko, powodzenia w moderacji.
L.G

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie