Skocz do zawartości

Festung GLOGAU - wiosna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Czołem,R !
Zajżałem , obejżałem,I się zastanawiam...
Z pewnością znajdą się tacy ,kórym wyobrażnię rozbujasz.Ale czy taka publiczna nagość ma jakiś sens?Po co rozbudzać w maluczkich negatywne emocje?W końcu znajdzie się życzliwy...Jak zwykle jestem sceptycznie nastawiony do takich, oraz jakichkolwiek innych przejawów upubliczniania tego,co powinno być znane tylko nielicznym.Pzdr.K.

Oczywiście gratuluję i zazdroszczę znalezisk, takie tylko przykre wrażenie chodzi mi po głowie, mieszko, że masz bardzo materialistyczne podejście do znalezisk - syf", chłam" - rozumiem, że fanty wojskowe są Ci milsze, ale w tych dołach ktoś zakopał część swojego życia, rodzinną porcelanę, rodzinne pamiątki, zdjęcia - być może należy się tym rzeczom nieco cieplejsze potraktowanie. Ale może mało w życiu widziałem, mało wykopałem i zbyt wrażliwy jestem:-)

A jak mam inaczej określić takie znaleziska-na 15 skrytek do domu przywiozłem reklamówkę szklanych podstawków-z których będzie jadł mój kot teraz...ogólnie zdecydowałem się dać zdjęcia i się pochwalić właśnie z tego powodu-zero efektu.nie zwróciło się nawet za paliwo.Ale fakt -znaleziska takie rozbudzają fantazję...chociaż chciałoby się trafić coś fajnego.
Ale może mało w życiu widziałem, mało wykopałem i zbyt wrażliwy jestem:-)"-mało widziałeś skoro się takimi fantami podniecasz...napisz mi na maila

Szacuneczek
Graty Mieszko współczuje tyle kopania i takie marne te depozyty ;).Jak znam życie to pokazałeś to co chciałeś pokazać ,ja bym tak zrobił. Tak przy okazji mam pytanie bardzo proste JAK TY TO CHOLERA ROBISZ, ŻE ZIEMIA ODAJE TOBIE TYLE DOBRA!!!(siódmy zmysł czy co?)
POZDRO ;)

Panowie!
Tu trzeba mieć nosa.
Niewystarczy naczytać się na ODKRYWCY,i potem leciec do lasu z piszczałką.

Trzeba odrobić zadanie domowe,przestudiować stare mapy,pogadać ze starszyzną,dowiedzieć co sie działo w okolicy,poszperac w książkach itd.
Potem mozna wyruszac z wykrywką na cały dzień.
pozdr.

Te skarby" Mieszka przypominają mi te znajdowane przeze mnie- sieć rybacka, piłka do rugby (sic!), żagiel, kupony materiału, maszyna do szycia, platerowane sztućce, popielniczki- po prostu wszystko- tylko nic wartościowego...
Eh żyzń...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie