mieszko_1vp Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 raczej pomoże-bo kolega od zdjęć zawinoł całą porcelanę-w gratisie-ta kego chłamu nie biorę do domu-bo syf za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 niewolno . to jest państwa.jakie skarby ?? to nie porcelana to plastikowe jest .:))) POzdro.Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 zawrót głowy,taka ilość fantów, tak z ciekawości - są jakieś rosenthale albo villeroy-boch wśród tej porcelany czy jakieś ciekawsze dzbanki?yasiooxx@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 A teraz wrzuc nam zdjecia kazdej rzeczy z osobna no i odznaczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 mieszko_1vp -jestem w szoku ! :):) chylę czoło -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 dostałem palpitacji serca... więcej nie zaglądam do tematów które zakładasz, pozdrawiam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 This is madness...THIS IS MIESZKOOOOOOO!!!! Zdjęcia zniszczyły mój niewyspany umysł.Decyzja podjęta - idę zaraz do lasu.Wypas.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDB Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Czołem,R !Zajżałem , obejżałem,I się zastanawiam...Z pewnością znajdą się tacy ,kórym wyobrażnię rozbujasz.Ale czy taka publiczna nagość ma jakiś sens?Po co rozbudzać w maluczkich negatywne emocje?W końcu znajdzie się życzliwy...Jak zwykle jestem sceptycznie nastawiony do takich, oraz jakichkolwiek innych przejawów upubliczniania tego,co powinno być znane tylko nielicznym.Pzdr.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDB Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Sorki, zapomniałem nadmienić:Tylko czekać, aż Twój Fan-Club założą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Oczywiście gratuluję i zazdroszczę znalezisk, takie tylko przykre wrażenie chodzi mi po głowie, mieszko, że masz bardzo materialistyczne podejście do znalezisk - syf", chłam" - rozumiem, że fanty wojskowe są Ci milsze, ale w tych dołach ktoś zakopał część swojego życia, rodzinną porcelanę, rodzinne pamiątki, zdjęcia - być może należy się tym rzeczom nieco cieplejsze potraktowanie. Ale może mało w życiu widziałem, mało wykopałem i zbyt wrażliwy jestem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 KDB dobrze pisze popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Święte słowa danieloff. Popieram. Mimo tego fanty są super.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 A jak mam inaczej określić takie znaleziska-na 15 skrytek do domu przywiozłem reklamówkę szklanych podstawków-z których będzie jadł mój kot teraz...ogólnie zdecydowałem się dać zdjęcia i się pochwalić właśnie z tego powodu-zero efektu.nie zwróciło się nawet za paliwo.Ale fakt -znaleziska takie rozbudzają fantazję...chociaż chciałoby się trafić coś fajnego. Ale może mało w życiu widziałem, mało wykopałem i zbyt wrażliwy jestem:-)"-mało widziałeś skoro się takimi fantami podniecasz...napisz mi na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 SzacuneczekGraty Mieszko współczuje tyle kopania i takie marne te depozyty ;).Jak znam życie to pokazałeś to co chciałeś pokazać ,ja bym tak zrobił. Tak przy okazji mam pytanie bardzo proste JAK TY TO CHOLERA ROBISZ, ŻE ZIEMIA ODAJE TOBIE TYLE DOBRA!!!(siódmy zmysł czy co?)POZDRO ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Mieszko jak zwykle wymiatasz fantami .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Panowie!Tu trzeba mieć nosa.Niewystarczy naczytać się na ODKRYWCY,i potem leciec do lasu z piszczałką.Trzeba odrobić zadanie domowe,przestudiować stare mapy,pogadać ze starszyzną,dowiedzieć co sie działo w okolicy,poszperac w książkach itd.Potem mozna wyruszac z wykrywką na cały dzień.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Mieszko, proszę o kontakt na maila.pzdrLEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 NIe zwrociło się za paliwo? Jeździsz czołgiem? O_o Przedwojenna porcelana raczej jest troszke warta... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Mieszko - jesli mozesz podeslij mi wiekszy format dokumentow z Glogau na maila, chetnie umieszcze je na swojej stronie, jesli nie masz nic przeiwko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Te skarby" Mieszka przypominają mi te znajdowane przeze mnie- sieć rybacka, piłka do rugby (sic!), żagiel, kupony materiału, maszyna do szycia, platerowane sztućce, popielniczki- po prostu wszystko- tylko nic wartościowego...Eh żyzń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Dokładnie R51 -fantów tyle że na dwa razy musiałem autem wywozić-a co wziołem to w jednej reklamówce się zmieściło...najbardziej wk... są tależyki z których zchodzą te złote paski i kwiatki-po wyczyszczeniu poza bałaganem zostaje g warty chłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 spoko spoko -panowie profesjonaliści ! dla was może chłam a dla innych fajny temat :) –ja też bym chciał taką reklamówkę heheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Pewnie, nie ma to jak byle gówno z dwoma piorunami, nawet nocnik tak sygnowany byłby pewnie skarbem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franc80 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Gratulacje swietna miejscowka i ciekawe fanty.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Dzisiejsze podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.