pomsee Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 MK chwała Ci, że uratowałes te dokumenty. Zrób cos aby znalazły się w szerszym odbiorze. Tak niewiele zostaje po człowieku, zaciera się pamięć i pozostają tylko papiery, które tak łatwo zniszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 u znaczy się gdzie?..."To była prawdopodobnie wklejka do książeczki wojskowej.Na tylnej okładce od wewnętrznej strony. Coś w rodzaju kieszonki.Tam mozna było włożyć kartę mobilizacyjną aby mieć wszystkie dokumenty w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 gratuluje ! -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Panie Michale chcesz placic dozywotnie odszkodowanie za spowodowanie twałego uszczerbku na zdrowiu na tle emocjonalnym? :)'spokojnie poszedłem do domu wygrać coś na allegro'zabrzmialo jak 'wyciagnalem papierosa,odpalilem forum Odkrywcy i wk**wilem kilkudziesieciu czytajacych temat' ;)Gratulacje!w Czerwcu wpadam do Frysztaka i kopiemy obowiazkowo!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Piękna sprawa - fanty z historią i to taki komplet jeszcze, gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Schowaj dobrze przed gryzoniami. W przeciwnym razie podziela los karteczki H.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Dzięki za pochlebne opinie, zostaną w pewnym sensie upublicznione ale długa droga do tego, ostatnio co nie zaplanuję to nie wychodzi a czego nie zacznę to nie kończę, więc nie będę się odzywał się w tej sprawie aż wszystko będzie gotowe.total - no, pokopiemy, tylko w dzień jak meczy nie będzie bo to miesiąc Euro w końcu ;mścicielSS dzięki, a tych dupereli to już nawet nie pokazuję, bo kto chce takie dziadostwo oglądać? Ciągle te klamry, bebuty, maximy, pułkówki, wstęgi, czasem Schwarzlose, to się nudzi, zresztą sam to wiesz.cis - karteczkę H żmudnie składam, ale i tak nic na niej nie było już :( tylko szkoda kota, jeszcze mi nie przeszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Do Flamingo to tylko kumpla wozić trzeba jak z Belgii wraca, ja jestem zbyt młody i piękny żeby płacić za przyjemności hehe bądź zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Papierki" wymiatają :) Gratulacje i fajnie że uratowałeś to od spalenia... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Takie pikne wyposzczone po zimie się marnują w beskidzie, a ty o Flamingo. Wstydź się. Władza traci rezonans ? W temacie-MK co nie było, twoja skromność mnie onieśmiela.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 woooooooooow!!!! gratulacje.Cos pieknego.Szczena na podlodze.Ciesze sie ze ten niebywaly kawalek ludzkiej historii ,Czlowieka jakze interesujacego nie poszly z dymem i trafia do szerokiego odbioru.Jeszcze raz gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Marcin, gratulace, bardzo niezłe. Pytanie bo to twój, czy pozwolisz o wklejenie też uratownaych przed spaleniem, ale temat PKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Michał jak co ;) spokojnie wklejaj fotki, lepszego miejsca nie znajdziesz ;) Z chęcią je obejrzę w nocy jak będę miał czas. Co do drugiego pytania udało mi się je rozwiązać, podpis na nadaniu Bronzowego Krzyża Zasługi (hehe jaki ortograf) złożył Aleksander Prystor, Prezes Rady Ministrów w czasie od 27 maja 1931 r. do 9 maja 1933 r. :) Pierdułki cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempest Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 MK - gratuluje.Jesli mozesz zamiesc scany tych wspomnien. Bylo by milo poczytac historie tego czlowieka spisana jego reka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Sorki... Michał coś mi się pokręciło, wiele imion, nazwisk nie pamiętam, może i lepiej. Nie czaję o co chodzi z tym krzyżem, może myślisz o kim innym, albo mi się pomieszało.Kiedyś dwiedzałem że czas na rozpałkę walić akta po upadłej firmie. Dzisiaj nie ma po niej śladu, rośnie sobie zielona rawka, ale to co zdołałem wyrawać palaczolwi zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 A teraz pora na fotki. Teczka i pierwsza strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Nie mam sentymenta do niemca ale najlepsze jest to ich pozdrowienie, wtedy chyba grało im na duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.