Winters Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Pytanie laika:Czy szukanie ze 'Smętkiem' jest bardziej efektywne kiedy chodzimy z słuchawkami czy raczej bez nich? Jak sprawdzają się one w terenie w przypadku tej wykrywki?I czy dla mnie jak dla 'nowego' opłaca się inwestować w jakieś słuchaweczki?Z góry dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winters Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Uuuups, przepraszam Admina z całego serca, pomyliłem działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Nie mam HS-3, ale chodzenie na słuchawkach jest dużo lepsze niż bez, poniewaz slychac cichsze sygnaly, ktore sa tlumione przez wiatr, galezie, stapanie po lisciach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu834 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Witam! Zasadniczo nie używam przy swoim HS-3, sygnały są na tyle silne i wyraźne że można sobie podarować. Stosuje jedynie w lesie przy silnym wietrze gdzie wszystko ostro szumi dookoła. Co do baterii starczają na bardzo długo nawet przy głośniku.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Ja wole hs 3 bez sluchawek :) Lubie slyszec czy nikt sie nie skrada :) Pzt. tak jak wyzej.Na jedno wychodzi.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winters Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Wielkie dzieki, na pewno skorzystam. :)O ile wczesniej rozwiaze problem moich cudownych, nadopiekunczych starszych. Ehhh. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Z rodzicami na początku zawsze jest problem, ale jednak mama sie ugięła i dostałem Smętka na urodziny ^^ ja chodze od lipca, a baterie duracelki zmieniłem stosunkowo niedawno.Pozdrawiam QB@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winters Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Hehe, niczego sobie prezent. ;]Ja za to swojego kupiłem za ciężkozarobioną w wakacje kasę, a teraz leży na półce w szafie od prawie roku i sie kurzy, ehh, szkoda, mam miejsca wypatrzone i w ogóle... :( Jak na razie pozostaje mi ślinienie sie do fotosów Waszych fantów.Pozdrawiam i dzieki - Winters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Miałbym pytanie czy słuchawki do HS3 muszą być firmowe ? czy można zwykłe do kompa załatwi? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Witam.Kiedyś Henryk Smętkowski powiedział mi,że sam chodzi na słuchawkach,oczywiście na swoim sprzęcie.Powód używania ich już wyjaśnił Pit_100.Co do samych słuchawek,to ze względów finansowych można stosować te od słuchania muzyki,ale nie ma co,przewód musi być spiralny.Przy prostym trochę się nakląłem(parę razy przeciąłem przy kopaniu i przy zaczepach o krzaki ściąga słuchy z głowy).Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 zawsze mozna przelozyc wieksza czesc przewodu pod bluzą i dopiero podlaczyc do piszczalki, ja tak chodzę z prostym przewodem (coprawda nie ze smętkiem) ale nie narzekam.w sluchawkach lepiej mozna opanowac rozroznianie synałów, między małymi i dużymi kolorem i stalą itp..A w nocy jaki fajny klimat w sluchawkach chodzic :)kolejna zaleta to taka że w zimne dni nie przewieje uszu jak mamy na nich duze sluchawki :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 przewód prosty a spiralny...spiralny świetnie potrafi się splątać", ma o wiele większą masę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 najlepsze były by sluchawki bezprzewodowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 http://www.eres.alpha.pl/elektronika/fusion_images/schematy/sch207.jpg :) + myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 lub TRANSMITER OMEGA CDMP3MP4 do FM + 4 KANAłY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.