Leśniczy:-) Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 O juz się zarejestrowałem Witam wszystkich serdecznie!!!!!I pozdrawiamKuba
Mariusz Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Cześć, Tak, to TA studzienka, ale nie wygląda ona na to by była powiązana z innymi obiektami na tamtym terenie. Choć swoją drogą warto byłoby to sprawdzić.Jeżeli masz jakieś szczegóły, to proszę o konatkt na maila. Spróbujemy zorganizować wyprawę.I jeszcze pytanko: Rozumiem, że chciałbyś przystąpić do nas?PozdrawiamMariusz
Leśniczy:-) Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 A może to nie ta studzienka,kurdesam nie wiem,tamta chyba była betonowaa ta z tego co widzę jest z cegieł ,studzienkapoziomowa wodna na to wygląda.
Mariusz Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam,Panowie! Następne newsy macie na mailu.Mariusz
Mariusz Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Cześć,Widzę, że oprócz mnie niekt tu już nie zagląda. A szkoda. Są nowe newsy, ale nie będę już wysyłał mailem, bo odzewu nie było żadnego. Jak ktoś zainteresowany, to proszę o telefon do mnie.Mariusz
Romo Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Cześć !!!!Ja tutaj zaglądam non stopdziałam w troche w innych czasach :-)i przez to nie włączam sie do dyskusjiWidze że byliście w B, ciekawe miejsce trochę niebezpieczne, ostatnio tez tam robiłem niedaleko mały zwiad tylko, że szukałemhistorii co najmniej 500 lat starszej.(i nic nie znalazłem :-)))))))przenosze się 13 km na północny wschód(średniowiecze)_Pozdrawiam>Romek
Dykta Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Sorry Mariusz za brak odpowiedzi, ale od ponad tygodnia brat męczy się z kompem. Trzeba było robić formatowanie, na szczęście stare maile mam zachowane, jednak jeszcze nie mam dostępu do outlooka. Jutro będę wiedział coś więcej o tej sprawie o której mówiliśmy na ostatnim spotkaniu.Pozdrawiam
omi30 Napisano 6 Maj 2004 Autor Napisano 6 Maj 2004 hehe zaglada cały czas omi30 :-) tylko była cisza w sobote do ciebie zadzwonie
Mariusz Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Witam,Panowie musimy zrobić spotkanie (w piątek)w sprawach papierkowych. W sobotę przyjeżdża Jacek i muszę mu przekazać dokumenty. Będę potrzebował wasze dane. Zrzutka po 120 zł.Zaproponujecie godzinę i miejsce spotkania.Spotkanie musi odbyć się w piątek.PozdrawiamMariusz
rapi Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Witam jak ktos ma czas to niech zajrzy na cafe Allegro nie ładnie Panie kaktus nie ładnie obrabiac dupe !!!!!!!!Zrób taką impreze to mi kaktus na łapie wyrośnie !!!!!!I masz taki rolniczy wyraz twarzy..........Gdzie masz tych rolników ,pijanych i spoconych........Chyba ty jesteś przedstawicielem takiej kultury Szkoda słów na takiego ,sam bys ruszył tyłek i zrobi cos ciekawego a nie pisać niegrzecznosci Pozdrawiam reszte grupy i zapraszam na zlot roboty jest od h... ale mamy potwierdzony przyjazd 3 pojazdów pancernych i ponad 90 reszty cztero i dwó kołowców no i giełda staroci!!!!!!!!
rapi Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=15641&t=15641zobaczcie samiNara!!!!!!!!!
KaktuS Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 WitamPo pierwsze - nie łapię kto to jest api"Po drugie - skoro coś piszę na Cafe-Allegro to tam należy.odpowiadać ( chyba że admini Allegro zawiesili konto za np. przekręty .Po trzecie - wg regulaminu tego forum wszelkie wcinki nie w temacie to zaśmiecanie i czynienie bałaganu.Po czwarte - nie wiedziałem że wróciliśmy do jedynie słusznego ustroju i wolnośc wypowiedzi jest dozwolona jedynie jeżeli idzie w parze z wiodącą ideą.Po piąte - aby rolnicze klimaty swą specyficzną wonią nie odrywały reszty grupy od tematów o wiele ważniejszych proponuje że przeniosę ewentualną kulturalną polemikę na główne forum pod stosownym tytułem.Do reszty - zyje i mam sie w miare dobrze - tylko roboty na nowym domu mam do wrzesnia. Pozdrawiam. KaktuS.
KaktuS Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 małe P.S. - jednak robię coś - link www.willysmb.pl dokładnie http://www.willysmb.pl/index.html4zlot.html .KaktuS.
rapi Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 jesteś taki prymitywny były wspóorganizatorze towarzyszu kaktus :) przecierz to co pisałeś to było śmieszne . Napisz tylko cos ty zalatwił na II zlot bo ja nic nie widziałem oprocz upojenia alkocholowego !!!!!!!
Gość Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 A czy przewidujecie np. pokonanie tej trasy przez trochę nowsze weterany (gazy, uazy, motocykle), np. po weteranach sprzed 1945 roku?Pozdrawiam
Mariusz Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Cześć,Mam prośbę. To forum jest do integracji, a nie dzielenia. Nie kłóćcie się tutaj.Na zlot powinniśmy przyjechać, aby to zobaczyć. Potem się wypowiemy.Kaktus, Luca i Omi (jeżeli już możeszesz) proszę o kontakt na priv. Temat znacie z maili. To bardzo pilne.PozdrawiamMariusz
KaktuS Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Witam po małej przerwieDo mariusz - założę w stosownym czasie na głownym forumwatek np. pt. Odolanów 2004 - polemika ". Co do propozycji to jak powyżej do końca wrzesnia nie widzę czasu na działalność... Reszta na e-mail.Do J nie bardzo rozumiem pytanie - tzn do Rapi czy do KaktuS ??? Pozdrawiam. KaktuS.
Gość Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Nie, do ciebie, chodzi mi o to, że bym wpadł motorkiem i tę trasę zaliczył, tylko mój jest cokolwiej powojenny - lata 60-te. I tu nie bardzo rozumiem treść zaproszenia, to znaczy, czy ja też mogę brać udział. I ile wynosi wpisowe w tym układzie.Pozdrawiam.
KaktuS Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Do J - niestety graniczny wiek 1945 r. to nie mój pomysł, ale zawsze isnieją wyjątki - napisz e-maila do panów z W-wy klub@willysmb.pl - dla mnie na dzisiaj mozna startować poza konkursem - wjazd gratis ( jaki to motocykl ). Oczywiście i przy okazji zapraszam na II rajd Pojazdów Zabytkowych 09-11.07.2004 r. Ostrów Wlkp.Szzcegóły na e-mailNa maginesie - bardzo mi przykro za zachowanie pana rapi. KaktuS.
omi30 Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 panowie nastapiła zmiana tel. u mnie mój nowy nr. to 509 308 496
rapi Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 jesli jest to pojazd militarny panie j to zapraszam a trasa rajdu takze jest dla motaocykli-weteranow Zapraszam i pozdrawiam !!!!!!!!!
Gość Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 MZ Jaskółka, jeśli już to milicyjny, ale go lubię.Pozdro
KaktuS Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Nooo cwaitakten dojcze maszine alles gutes - ale jeżeli milicyjny to koniecznie w mundurze z epoki. J podaj mi e-maila a dostaniesz zaraz info o Rajdzie.A czy reszta grupy w najbliższą sobotę będzie na najbardziej za.......stej i najlepiej zoorganizowanej imprezie militarnej o jakiej nie śnił nikt w tym kraju ? Ja właśnie dostałem akredytację prasową z pewnego poczytnego wydawnictwa i będę robił materiał. KaktuS.
Mariusz Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Cześć,Ja będę, Darek, Kowal chyba też. Musimy się zkrzyknąć kiedy się spotykamy.W poniedziałek spotykamy się w Kaliszu. Szczegóły w mailu.Mariusz
omi30 Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 to skoro jedziemy na zlot to moze w Ostrowie o 10 na statoil ? zadzwonie do ciebie Mariusz jutro po 23 ,no w sumie to juz dzisiaj :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.