woyta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Ostatnio kolega Grzebiuszka zadał nam trochę zagadek i poprawił humory.Teraz ja chciałem się przyłączyć do zimowej zgaduj-zgaduli.Nie chodzi gdzie, ale o to co to? :))Wesołej zabawy.pzdr woyta
MK Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 UUUUUUUUUUUUUUUUUU, wiedzieli co się święci, jak ich koledzy"? Dzięki za wieści, rozjaśniło umysł, szkoda, że taka foczka" nie jest ozdobą naszego muzeum... Może kiedyś, jakaś...?
iglanadon Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 ta Dora" ze Skrzydlatej Polski" wydobyta została we wschodnich niemczech, a ten z kołobrzegu to bodajże wersja F z tego co pamiętam i została znaleziona podczas pogłębiania kanału portowego w Szczecinie, w środku siedziało trzech klientów !!!! - pilot, drugi gość na jego kolanach i trzeci w bagażniku - goście wiali na zachód
woyta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Ostatnio kolega Grzebiuszka zadał nam trochę zagadek i poprawił humory.Teraz ja chciałem się przyłączyć do zimowej zgaduj-zgaduli.Nie chodzi gdzie, ale o to co to? :))Wesołej zabawy.pzdr woyta
woyta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Na wodę nie mam wpływu. Co do jej czystości to obawiam się, że koledzy którzy nurkują to jakby trafili na coś takiegoś to by nie narzekali :)) Ciepło-zimno. Większe od hellcata mniejsze od B17 :))woyta
woyta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 brawo. No wreście ktoś trafił!Może nie wygląda specjalnie, ale pochodzi z dostaw do CCCPBodaj DB-7B Boston lub Havoc (jak kto woli)pzdr woyta
MK Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 A ciekawe, ile jeszcze u nas jest tego złomu"?Kiedyś w Skrzydlatej Polsce w dziale modelarstwo" była diorama, na której widniał FW-190 na dnie jeziora. Nawet fajnie (jeśli można tak napisać) wyszły szczątki pilota w kabinie...Pisało pod spodem coś jak: Diorama bogato udokumentowana zdjęciami, czy jakoś tak, może nie dosłownie ale o to chodziło. Czyżby nie u nas? Bo gdyby w naszym kraju to pewno już mielibysmy foczkę" w jakimś muzeum. Może ktoś wie coś o tym?
woyta Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 Kraj wielkiego brata i wielkich możliwości (złomu tego typu to jeszcze mają, że hoho :))Aż żal d... ściska nieee. pzdr woyta
Pytanie
woyta
Ostatnio kolega Grzebiuszka zadał nam trochę zagadek i poprawił humory.
Teraz ja chciałem się przyłączyć do zimowej zgaduj-zgaduli.
Nie chodzi gdzie, ale o to co to? :))
Wesołej zabawy.
pzdr woyta
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.