Rumburak Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Fajna wiadomość! 10 letni chłopak przyniósł do szkoły ładnego VIS-a. Pani nauczycielka zdążyła zabrać klamkę" zanim nie palnął komuś w serce ;-)Oto link: http://www.tutej.pl/cms.php?i=29054 i na stronie policji ze Stalowej Woli: http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/89,190,192/192/art10925.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 pewnie zabral tacie z kolekcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 no i kolejny ViS wypływa w takich a nie innych okolicznościachw sumie całkiem niezły stan - nie wygląda na wykopkowca, raczej jakiś stryszek - hmm, jeżeli już mamy takie prawo jak mamy, to powinno chociaż być tak, ze jak policaje dorwą taką spluwę z epoki to po zamknięciu sprawy powinni mieć obowiązek przekazanie jej odpowiedniemu muzeum :)ale dzieciak pewnie był przez te 2 godziny w szkole bogiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Myślę że CLK powinno stworzyć muzeum . I kasować po dychu za zwiedzanie . A kolekcję zgromadzili imponującą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Trzeba zostać nauczycielem jednak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Co to za model 3a Pat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 To VIS wz. 35 pat." ale na piatce byl wzerek i jakas sowa, madra glowa" zmienila ja na a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elandil Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 A co się dzieje z tego typu znaleziskami po sprawie??? Kiedys slyszalem ze mozna sobie zalatwic klamke z czyms wbitym w lufe ale nie wiem na ile to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Dzieje się według uznania........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Jutro wysyłam swoich synów,żeby szukali koło domu.Jak nie przyniosą mi po Visie to ich do domu nie wpuszczę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.