elcolonello Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 A co ma wół do karety??A może powinien być zakaz palenia w barach??A może powinien być zakaz dłubania w nosie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Nieno, widzę że Kolega 8total4 jest miłośnikiem wolności słowa i chce delegalizować wszystko to co mu obce poglądowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Zdelegalizowane może i nie, ale czyny członków kojażące się jednoznacznie z nazizmem/faszyzmem powinny być surowo karane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 A czy rocznice rewolucji październikowej, hucznie obchodzone przez PPS, KPP i inne czerwone małpy też powinny być zdelegalizowane i surowo karane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 A co to ma do idiotów hajlujących albo ozdabiających się symbolami nazizmu??Zaraz będzie z tego pewnie wielki OT, ale o ile ja dobrze wiem to ideologia komunistyczna (propagowanie komunizmu również jest nielegalne) nie zakładała eliminacji narodu polskiego, żydowskiego i innych elementów niearyjskich...I to chyba na tyle bo temat jest o czymś zgoła innym...Załóż sobie wątek- idioci spod znaku czerwonej gwiazdy i będzie po problemie...Ale o ile pamiętam lepiej nie- bo sądząc po niedawnych emocjach związanych z psisynem (pewnie teraz zarobię kolejny żółty kartonik :) ) Jazruzelskim zdychającym w szpitalu- to wybuchnie tylko wielka kłótnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 @elcolonello, przyjacielu nie wiem po co sie tak goraczkowac... kosztuje cie to tylko suchary" i nic wiecej. trzymaj emocje na wodzy, dodrze ci zycze. a wracajac do watku to obie te ideologie mialy jedno zasadnicze motto. kto nie z nami ten przeciw nam..." co to oznacza sami dobrze wiemy,zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 nashorn nie jestem czerwony ani brunatny.jestem czlowiekiem, interesuje mnie wolnosc a nie polityka..ale razi mnie jak banda łysych ktorzy hajluja panoszy sie po ulicach.zapomnieli chyba że skinheads to subkultura czarnych..jeżeli ktos nosi koszulke z sierpem i młotem to dla mnie jest spalony. Patriotyzm tak - nacjonalizm nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Skinheads to nie subkultura czarnych" choć z początku miała dużo wspólnego z imigrantami z Jamajki.Proponuję zakończyć temat bo nie ma sensu dalej się w politykę bawić. Lepiej ruszyć w teren z piszczałką! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 niech ktos mi przytoczy chociaz 2-3 przyklady atakow tych panow" z koszulkami z sierpem i mlotem... w przeciwienstwie to tych pseudo patriotow z ONRu Zadrugi czy podobnego syfu.Pozdrawiam Prawych i Lewych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 w przeciwienstwie do* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Już miałem skończyć temat...Jest tzw. Antifa" jak i śmieszny WGR" który coś niecoś ewolucyjnie" atakował...Ja już definitywnie kończę dywagacje...Miłego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Antifa nie jest organizacją, a ONR jest prawnie zarejestrowane.w Polsce nie ma ANTI-FA które jest zarejestrowane prawnie, to tylko grupka znajomych.Zresztą ich nie popieram, bo w odwecie ich ataki czasem atakowani zostają przypadkowi ludzie sluchajacy podobnej muzyki..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 za ich ataki* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soldat Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Swoją drogą czy mozna wyobrazić sobie żeby jakiś Żyd poniżłby sie do tego stopnia żeby gestem sieg heil oddawać cześc" swoim przodkom pomordowanym w Oświęcimiu ? chyba nie. Niestety okazuje się że wśrod Polaków są tacy pajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Panowie proszę o spokój, i panowanie nad używanym słownictwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 To może wrzucać tu tylko znaleźnione rzeczy z allegro, które należałoby zgłaszać jako naruszenie zasad.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Schedę po sz25" przejął sz14":http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8915254Jakichś super fantów tam nie ma, raczej opisy - wszystko satan pagan łajt pałer narodowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 hmm.. płyta RPOi, to raczej nielegal..kolejny słowiański aryjczyk próbuje się dorobic na totalitaryzmie..ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Allegro na takie rzeczy nie reaguje.Dla nich koleś jest świetnym klientem, który regularnie buli prowizje. Co gość sprzedaje, już serwis nie obchodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 czyli automatycznie serwis łamie prawo :)pasywnośc to też łamanie prawa.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 A tak swoją drogą, to niezłą koleś odpustową tandetę sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 to NS też mają odpusty? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 http://www.redwatch.info/sites/mazowieckie.htmhttp://www.skrewdriver.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Może przypalę, ale co to znaczy 14:88 na tych koszulkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wychodzi 0,15909090909090909090909090909091, to pewnie iloraz inteligencji właściciela koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.