Skocz do zawartości

Bandyci z AK"

Menda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Hmmm, taki kotlet jest niestrawny i powoduje rozstrój żołądka, a u niektórych nawet kultury osobistej. Historii to nie zmieni.
Szczególnie historii według Wszechzwiązkowej partii bolszewickiej ,wszak to jedyna i słuszna wykładnia tawariszczu.
Napisano
Panie Korabkow, jeśli już, to Historii Wszechzwiązkowej Komunistycznej Partii Bolszewików", a nie Historii według WKP(b)", bo takie dzieło nie istnieje. Zmieniając jedno słowo, zmieniłeś sens całej wypowiedzi, zresztą pewnie nieświadomie, gdyż zapewne nigdy nie trzymałeś w ręku Krótkiego kursu".
Napisano
Ja tylko wpisałem się w konwencję tej pseudo dyskusji,żeby zobaczyć reakcję.Jak widzę, nie zawiodłem się.Kolego Aplyger chcesz drążyć,proszę bardzo,ale już bez mojej osoby,ja swoje osiągnąłem.Pozdrawiam.
Napisano
Bandorelo,a ty najmądrzejszy jak zwykle, najbardziej prawomyślny, oświecony, pouczający , ganiący każdego kto się ośmieli wyrazić zdanie odmienne.Jesteś tak doskonały jak Иосиф Виссарионович Сталин, padam na kolana przed majestatem.
Napisano
A ktoś mógłby wyjaśnić o co idzie? Korabkow nie podawał chyba tytułu żadnej pozycji, by go tak zbesztać. Czy to nie szło o historię tworzoną i propagowaną przez to grono?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie