Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Po raz kolejny stwierdzam, że tobie się fora pomyliły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Yeti co się czepiasz ? Ma on w sercu wielki żar. Odgrzał 5 letniego kotleta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Hmmm, taki kotlet jest niestrawny i powoduje rozstrój żołądka, a u niektórych nawet kultury osobistej. Historii to nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 może nie fora ale wątki na pewno :):) dobrze że nie napisał nic o Rusku z Gdańska co go dźwigiem zabierali -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Październik 2013 Share Napisano 18 Październik 2013 niestrawny....szczególnie odsmażany na wazelinie technicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korabkow Napisano 19 Październik 2013 Share Napisano 19 Październik 2013 Hmmm, taki kotlet jest niestrawny i powoduje rozstrój żołądka, a u niektórych nawet kultury osobistej. Historii to nie zmieni. Szczególnie historii według Wszechzwiązkowej partii bolszewickiej ,wszak to jedyna i słuszna wykładnia tawariszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 19 Październik 2013 Share Napisano 19 Październik 2013 Panie Korabkow, jeśli już, to Historii Wszechzwiązkowej Komunistycznej Partii Bolszewików", a nie Historii według WKP(b)", bo takie dzieło nie istnieje. Zmieniając jedno słowo, zmieniłeś sens całej wypowiedzi, zresztą pewnie nieświadomie, gdyż zapewne nigdy nie trzymałeś w ręku Krótkiego kursu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korabkow Napisano 19 Październik 2013 Share Napisano 19 Październik 2013 Jak ją zwał tak ją miał,towarzysze zawsze wiedzą lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 Panie Korabkow, będę drążył (niech Bóg mi wybaczy), kogo to nazywasz swoimi owarzyszami"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korabkow Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 Ja tylko wpisałem się w konwencję tej pseudo dyskusji,żeby zobaczyć reakcję.Jak widzę, nie zawiodłem się.Kolego Aplyger chcesz drążyć,proszę bardzo,ale już bez mojej osoby,ja swoje osiągnąłem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 Nigdy nie osiągniesz swego", jeśli się nie dokształcisz, Korabkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 Bandorelo,a ty najmądrzejszy jak zwykle, najbardziej prawomyślny, oświecony, pouczający , ganiący każdego kto się ośmieli wyrazić zdanie odmienne.Jesteś tak doskonały jak Иосиф Виссарионович Сталин, padam na kolana przed majestatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 A ktoś mógłby wyjaśnić o co idzie? Korabkow nie podawał chyba tytułu żadnej pozycji, by go tak zbesztać. Czy to nie szło o historię tworzoną i propagowaną przez to grono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.