Skocz do zawartości

Honker czy Niva???

Maniek7_2006

Rekomendowane odpowiedzi

Najoszczędniej wypada kasztan bo bierze 2 wiadra wody + wiadro owsa i zawiezie wszędzie.Tak na serio moim zdaniem dużo zależy od egzemplarza ,bo czy to będzie Samuraj,Pajero czy Niva jeżeli będzie się pieprzył to po'' zelewajce.'' Przy zakupie kieruj się swoją intuicją jeżeli poczujesz że ten jest dla ciebie to go po prostu bierz pamiętając by był primo bezpieczny a póżniej ekonomiczny i jak najmniej awaryjny no i należycie go potem obsługuj a odpłaci ,auta tak mają pozd.

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
acer gratuluje auta
moje po katowaniu w terenie nigdy niechciało być tak oszczedne"

To było go nie katować". Ja używam samochodu w pracy i w czasie wolnym do jazdy i przejazdów a nie do katowania".

Kolega chciałby maszyny do rajdu Paryż-Dakar i wszelkich imprez typu Extreme i po tym jeszcze do niej nic nie dokładać ? - Nie da się tak, nie ma takiego samochodu.

Gratis to piechotą lub najwyżej rowerem.

acer o niedokładaniu nic niepisałem
a aut terenowych troche miałe i tak jak piszesz używałem ich zgodnie z przeznaczeniem czyli jazdą w trudnych warunkach terenowych włacznie z rajdami a jezeli potrzebujesz przejechać tylko polna drogą to niepotrzeba do tego samochodu trenowego
pozdr.

• 2 months later...
Panooowie, teoria, a praktyka,
Trza potrenować".
Na początek, taka propozycja.
Dla ozgrzewki", Turbacz, zimą od Klikuszowej, potem Stare Wierchy yż od tej dolinki", /Obidowa/.
Mogielica, jest taka górka w Wyspowym", od południa polecam, na początek!
Potem Biesy, Połonina W. przez ściankę", nie radzę!!!!!
Posra...lił byś się jeden z drugim.
I jeszcze jedno, nie sztuka wjechać, ale sztuka ZJECHAĆ!!!, w miarę jednym kawałku"!!!!!
Serdecznie Pozdrawiam.
GW

Czy, Dzieci Neostrady, mają jeszcze jakieś wątpliwości!!!
Na wszystkie pytania odpowiem.
Dla powrotu z dyskoteki, każdy pojazd jest dobry.
A ewentualną jazdę erenową", najpierw przetstujcie na deskorolce".
PS. Acer, miałem Cię za odpowiedzialnego Człowieka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie