sowa123 Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Najoszczędniej wypada kasztan bo bierze 2 wiadra wody + wiadro owsa i zawiezie wszędzie.Tak na serio moim zdaniem dużo zależy od egzemplarza ,bo czy to będzie Samuraj,Pajero czy Niva jeżeli będzie się pieprzył to po'' zelewajce.'' Przy zakupie kieruj się swoją intuicją jeżeli poczujesz że ten jest dla ciebie to go po prostu bierz pamiętając by był primo bezpieczny a póżniej ekonomiczny i jak najmniej awaryjny no i należycie go potem obsługuj a odpłaci ,auta tak mają pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 acer gratuluje auta moje po katowaniu w terenie nigdy niechciało być tak oszczedne"To było go nie katować". Ja używam samochodu w pracy i w czasie wolnym do jazdy i przejazdów a nie do katowania".Kolega chciałby maszyny do rajdu Paryż-Dakar i wszelkich imprez typu Extreme i po tym jeszcze do niej nic nie dokładać ? - Nie da się tak, nie ma takiego samochodu.Gratis to piechotą lub najwyżej rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 acer o niedokładaniu nic niepisałem a aut terenowych troche miałe i tak jak piszesz używałem ich zgodnie z przeznaczeniem czyli jazdą w trudnych warunkach terenowych włacznie z rajdami a jezeli potrzebujesz przejechać tylko polna drogą to niepotrzeba do tego samochodu trenowegopozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Samuraj dobrze sobie radzi w terenie. Tylko , że to nie jest samochód , a taki duży quad. Jedyne co tam się zmieści , to szczupły pasażer i torba z kanapkami.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 chyba, że samuraj long:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 to wtedy torba z kanapkami i termos z kawąpozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 i sonda, bo reszta wykrywki nie wejdzie xDPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Dziś będąc na spacerku natknąłem się na taki obrazek,widać,że przejechać przejechał ale co nieco zgubił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 ...:-) pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Południowa robota ...http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=28956&mm=2&xb=2&vd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykochanki Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 vitarke sobie kup ale widzę że temat starawy trochę i pewnie nie jedno autko już zajeździłeś pozdo trzykochanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 ja się zastanawiam nad samurajem w dieslu, tylko mam pytanie ile to pali w trybie mieszanym(miasto/trasa) i ile maksymalnie na 100km.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Panooowie, teoria, a praktyka, Trza potrenować". Na początek, taka propozycja. Dla ozgrzewki", Turbacz, zimą od Klikuszowej, potem Stare Wierchy yż od tej dolinki", /Obidowa/. Mogielica, jest taka górka w Wyspowym", od południa polecam, na początek!Potem Biesy, Połonina W. przez ściankę", nie radzę!!!!!Posra...lił byś się jeden z drugim.I jeszcze jedno, nie sztuka wjechać, ale sztuka ZJECHAĆ!!!, w miarę jednym kawałku"!!!!!Serdecznie Pozdrawiam.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Czy, Dzieci Neostrady, mają jeszcze jakieś wątpliwości!!!Na wszystkie pytania odpowiem.Dla powrotu z dyskoteki, każdy pojazd jest dobry.A ewentualną jazdę erenową", najpierw przetstujcie na deskorolce".PS. Acer, miałem Cię za odpowiedzialnego Człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Już nic- rozmowa umoralniająca się odbyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 cóż tu się rozpisywać: definitywnie Honker. Jako mechanik samochodowy zaznaczam, że Łada zawsze będzie tylko Ładą !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 a Honker tylko Honkerem hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Serwo,Ten pierwszy z silnikiem polonezahttp://www.youtube.com/watch?v=f2wI8Oh9cdohttp://www.youtube.com/watch?v=L6chw9o5L4wChyba dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=D4K9qbecH7k&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qRBGr39uJBo# a to bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 :)No to teraz wiem skąd w Polsce biorą się ruscy agenci. Przyjeżdżają w Nivach przez Bałtyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 ale musicie przyznać - The Best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.