ancer1 Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 MOSIADZ,OKOŁO 50X35MM.PROŚBA O IDENTY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 ancer1-są zasady,których musisz przestrzegać,jeśli chcesz tu w jakiś sposób istnieć.Archiwum pełne jest niedorostków emocjonalnych,którym wydawało się,że mogą sobie na wszystko pozwolić,łącznie z obrażaniem forumowiczów.Chyba,że chcesz być zwyczajnie olany przez tych,którzy mają wiedzę i wcale nie muszą nią dzielić się z kimkolwiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancer1 Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 WIDZĘ ŻE TYLKO OCZYWISTE SPRAWY SĄ DO IDENTYFIKACJI NA TYM FORUM,JEŚLI COŚ CIUT INNEGO NIŻ CARSKI GUZIK TO BRAK CHĘTNYCH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martian. Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 To pokaż nam dobry przykład i sam odpowiedz na jakieś zapytania innych na tym forum, bo ja jakoś nie zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomsee Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Drogi gimnazjalisto bo chyba nim jesteś używanie wersalików oznacza KRZYK i stosuje się je wtedy, kiedy naprawdę ktoś chce krzyknąć" co w twoim przypadku jest niewłaściwe.Poza tym Catadero napisał wszystko - zasady są po aby się do nich stosować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulavien Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Odznaka na czapkę The King's Own Royal Regimenthttp://www.regiments.org/regiments/uk/inf/004KORR.htmPozdrawiam,Pulavien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomsee Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ancer 17:31 piszesz post a o 20:38 masz pretensje, że nikt nie chce ci identyfikować twojego przedmiotu. Piszesz dużymi literami a to oznacza krzyk a potem nie potrafisz podziękować człowiekowi, który próbuje zidentyfikować fant to wszystko nie wpływa na chęć pomocy takim osobom jak ty.Identyfikacja to dobra chęć osób, które poświęcają bezinteresownie swój czas a nie obowiązek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomsee Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Sory pomyliły mi się daty ale reszta postu bez zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancer1 Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 MOSIADZ,OKOŁO 50X35MM.PROŚBA O IDENTY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancer1 Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 DRUGA STRONA,ŚLAD PO ZACZEPIE,ZACZEP DOŚĆ SOLIDNY PRZEŁAMANY PEWNIE PRZEZ OTWÓR DO MOCOWANIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 lew jest juz na alegro nr aukcji (numer 292306146) idzie jako carski fant nie doczekal sie identyfikacji biedaczek carskie fanty ida lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 jest i kupujący...zastanawiałem sie kiedyś, dlaczego na forum nie ma zakładki Sprzedam/Zamienię, czy podobnego... na innych forach jest, czyli prawo nie ogranicza, chyba że zasady portalu nie pozwalają, nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ancer1
MOSIADZ,OKOŁO 50X35MM.PROŚBA O IDENTY.
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.