Catadero Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 ancer1-są zasady,których musisz przestrzegać,jeśli chcesz tu w jakiś sposób istnieć.Archiwum pełne jest niedorostków emocjonalnych,którym wydawało się,że mogą sobie na wszystko pozwolić,łącznie z obrażaniem forumowiczów.Chyba,że chcesz być zwyczajnie olany przez tych,którzy mają wiedzę i wcale nie muszą nią dzielić się z kimkolwiek.
ancer1 Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 WIDZĘ ŻE TYLKO OCZYWISTE SPRAWY SĄ DO IDENTYFIKACJI NA TYM FORUM,JEŚLI COŚ CIUT INNEGO NIŻ CARSKI GUZIK TO BRAK CHĘTNYCH.
martian. Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 To pokaż nam dobry przykład i sam odpowiedz na jakieś zapytania innych na tym forum, bo ja jakoś nie zauważyłem.
pomsee Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Drogi gimnazjalisto bo chyba nim jesteś używanie wersalików oznacza KRZYK i stosuje się je wtedy, kiedy naprawdę ktoś chce krzyknąć" co w twoim przypadku jest niewłaściwe.Poza tym Catadero napisał wszystko - zasady są po aby się do nich stosować.
Pulavien Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Odznaka na czapkę The King's Own Royal Regimenthttp://www.regiments.org/regiments/uk/inf/004KORR.htmPozdrawiam,Pulavien.
pomsee Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Ancer 17:31 piszesz post a o 20:38 masz pretensje, że nikt nie chce ci identyfikować twojego przedmiotu. Piszesz dużymi literami a to oznacza krzyk a potem nie potrafisz podziękować człowiekowi, który próbuje zidentyfikować fant to wszystko nie wpływa na chęć pomocy takim osobom jak ty.Identyfikacja to dobra chęć osób, które poświęcają bezinteresownie swój czas a nie obowiązek.
pomsee Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Sory pomyliły mi się daty ale reszta postu bez zmian.
ancer1 Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 DRUGA STRONA,ŚLAD PO ZACZEPIE,ZACZEP DOŚĆ SOLIDNY PRZEŁAMANY PEWNIE PRZEZ OTWÓR DO MOCOWANIA.
obert8 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 lew jest juz na alegro nr aukcji (numer 292306146) idzie jako carski fant nie doczekal sie identyfikacji biedaczek carskie fanty ida lepiej
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 jest i kupujący...zastanawiałem sie kiedyś, dlaczego na forum nie ma zakładki Sprzedam/Zamienię, czy podobnego... na innych forach jest, czyli prawo nie ogranicza, chyba że zasady portalu nie pozwalają, nie wiem.
Pytanie
ancer1
MOSIADZ,OKOŁO 50X35MM.PROŚBA O IDENTY.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.