puchatek 77777 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 sadze ze by sie przydaly.kto uwaza podobnie, niech sie tu ujawni, moze moderatorzy zrobia prezent na swieta;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Dobra sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Dobrze mówi... jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Niegłupie, wg województw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Mądrego aż miło posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ja równiez sie przylacze, to calkie dobry pomysl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Świetny pomysł, popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pas Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Skoro wszyscy popieracie, to ja na przeciwwagę zapytam- a po co? Kolega z Warszawy pewnie? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 No to ja też pomarudzę - my na Pomorzu mamy juz nasze forum regionalne - jednak UROKIEM nie przypomina Odkrywcy, dlatego częściej bywam tutaj. Z drugiej strony takie forum regionalne mogłoby przyciągnąć osoby korzystające np wyłacznie z Naszego forum i frekwencja na Odkrywcy wzrosła by na pewno :) Co ma być to będzie. Na razie czekam na szybszy serwer, bo czasami ciężko się przebić :]Pozdrowionka....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Róbta co chceta,mnie to nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Mnie też, fora regionalne może założyć każdy kto chce, jest ich od groma, a to jest ponoć ogólnopolskie. Już lepiej dodać inne działy tematyczne.Zresztą zadecyduje góra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Jestem ZA a nawet Przeciw,dodac nowe dzialy regionalne i tematyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 kacik sportowy, filatelistyczny - cos jeszcze?Ja jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Kącik malarski i wędkarski plus damskie pogaduszki do poduszki :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Jak tylko ruszy w końcu ta nieszczęsna nowa maszyna dodany zostanie jeszcze jeden dział forum ale raczej nie będzie podziału na regiony. Ogólnie każda propozycja podziału forum zostanie wzięta pod uwagę jednak pamiętać trzeba że każdy dział potrzebuje moderatora a z tym większy problem.Więc jeżeli macie propozycje i jesteście w stanie się zaangażować w moderację bardzo chętnie zrobimy jakieś dodatkowe działy. ps. maszyna działa stoi i czeka jednak nie zdecydowałem się na zmiany w czasie świąt w czasie dużego obciążenia. Zawsze coś może się sypnąć w czasie przenosin. Na bank ruszamy w styczniu w pierwszej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 A ja myślałem, że już jedziemy na nowym serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Bocian, ja sie mogę załapać na moderacje na nowym dziale :) WSZYSCY mnie kochają więc nie będzie żadnych problemów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 mode byc moderatorem w jednym z dzialow regionalnych (chodzi oczywiscie o moj region:P)jesli jakims cudem by powstaly:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 masz moje wsparcie Dawid :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 A dziekuje dziekuje:)Bocian 3mam kciuki aby nowy serwer ruszyl bez problemu, a z doswiadczenia wiem ze czasem takowe moga sie niespodziewanie pojawic..Dobranoc Panom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 O serwer się nie boję nie będzie żadnych problemów. Boje sie o łącze, będziemy korzystać z kolokacji i części łącza firmy na jej łączu ATmowym 20G. Odkrywca aktualnie w szczycie wysyca spokojnie 4Mbps :) a jak dorzucimy muzeum to koszty dramatycznie wzrosną, już sięgają paru tysięcy miesięcznie nie licząc zakup maszyn bo średnia maszyna to 12-15k. Utrzymanie takiego jak to ładnie" określacie śmietnika sporo kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.