Skocz do zawartości

6 procent

elpasys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tego co pamietam to nie tylko dziadek ale niemal cala rodzina w WH byla , moze tylko o kobietach nie pisales. Chciales sie pochwalic, czy co? Wiec odpisalem:
``Najpierw naucz się ortografii i historii, a później pisz gangus1978. A to twój problem jaką miałeś rodzinę``.
Pozdrawiam pseudoprawdomownego pseudohistoryka gangusa1978.
Sorry za pismo znowu qwertzlandzie jestem
Napisano
witam i pojawił sie -wspaniały krytyk i mierny historyk ,pan
martian - czas sie zwijać !!!
mama mówiła g......u trzeba ustąpić
pozd. i życzę owocnej dyskusji
Napisano
Jak tam napisane - co dziesiąty Niemiec ma żydowskiego przodka. Pan 18 w grobie się kręci tylko świszczy.
Nie zapominajmy o kolosalnej liczbie gwałtów jakich dopuszczali się Rosjanie na terenach Niemiec i ilu z Niemców ma właśnie takie korzenie, tylko to temat ćśśś, zwłaszcza dla germańskich neonazistów.
Poza tym artykuł jest z gazety Bild am Sonntag, czyli na nasze - Fakt.
Napisano
Gdzieś widziałem taki dowcip:
Przeprowadzone w Niemczech badania wykazały że 30% obywateli jest pochodzenia tureckiego i 70% społeczeństwa jest niezadowolone z tego faktu."
Napisano
Panowie Niemcy w czasie swojej 1000 letniej ekspansji na wschód podbijały i asymilowały miejscową ludność. Przecież na naszym i niemieckim Pomorzu mieszkali kiedyś Słowianie. Do 1945 r. pozostały jedynie ich enklawy np. w Klukach (Słowińcy). Jeszcze do końca XIX w liczych miejscowościach pomorskich odbywały się msze w języku słowiańskim. Ludność ta zgermanizowała się ale przecież nie wymarła tylko swoimi genami zasiliła ludność Niemiecką.
Germanizacja Słowina pomorskich to smutna historia. Dramat starych ludzi, których mowa i zwyczaj ginęły bo ich dzieci już jej nie chciały...
http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82owi%C5%84cy
http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82owianie_po%C5%82abscy
Napisano
Kurcze ale sie temat rozkrecil

Panzerfahrer czy ten Bren carrier,o ktorym piszesz, nie lezy na jakims poligonie???

pozdrawiam wsjech Polakow ,Niemcow,Brytyjczykow,Wlochow,Marsjan itd.

sten
Napisano
Wróciłem przed niecałą godzinką, czytam sobie temat i zdaje sobie pytanie czy na ten przykład jeśli ja bym zwyzywał weźmy na to pierwszego z brzegu. Przez losowanie (wypadł nomen omen gangus1978). Czy mogę go zwyzywać od buraków, ćwoków, kołków , niedouków i innych bardziej niecenzuralnych epitetów? Czy nie spotka mnie za to kartonik, jak zaraz powiem :PRZEPRASZAM panie gangus1978 nerwy mi puściły.
Napisano
zawsze mozna sporobowac...
gangus zostal ostrzezony ze zostanie ukarany podwojnie przy nastepnym takim wybryku
koniec ot - jakies pytania prosze mail
Napisano
sten w odpowiedzi na twoje pytanie, nie to nie jest poligon, to prywatny teren, troche lasku, dziura do ktorej wpadl i tak sobie tam lezy... jak sie pogoda(fotki musze zrobic) poprawi to otworze temat i dodam troche fotek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie