martian. Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Z tego co pamietam to nie tylko dziadek ale niemal cala rodzina w WH byla , moze tylko o kobietach nie pisales. Chciales sie pochwalic, czy co? Wiec odpisalem: ``Najpierw naucz się ortografii i historii, a później pisz gangus1978. A to twój problem jaką miałeś rodzinę``.Pozdrawiam pseudoprawdomownego pseudohistoryka gangusa1978.Sorry za pismo znowu qwertzlandzie jestem
Adr Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Troche nie-na-temat ta dyskusja.. Jak tak zboku na to popatrzec to temat wstep fajny a dalej juz lipa
karpik Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Adolfik nawet nie śnił o tym, że przez jego aryjską wojenkę Niemcy staną się jeszcze bardziej kosmopolityczne";))
martian. Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Ciekaw jetem jak u nas by takie badania wypady.A sam adolf to rasowy kundel byl:)))
gangus1978 Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 witam i pojawił sie -wspaniały krytyk i mierny historyk ,pan martian - czas sie zwijać !!!mama mówiła g......u trzeba ustąpić pozd. i życzę owocnej dyskusji
woytas Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 mozna zarobic 2 za jednym zamachemPoprostu apeluje do rozsadku kolegow...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Nie miałbym tyle cierpliwości co Ty wobec chamstwa, które zaprezentował ten kolo powyżej gangus1978".
gangus1978 Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 witam PRZEPRASZAM panie martian.Puściły mi nerwy .Każdy ma prawo do krytyki, Przesadziłem tym razem
MK Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Jak tam napisane - co dziesiąty Niemiec ma żydowskiego przodka. Pan 18 w grobie się kręci tylko świszczy.Nie zapominajmy o kolosalnej liczbie gwałtów jakich dopuszczali się Rosjanie na terenach Niemiec i ilu z Niemców ma właśnie takie korzenie, tylko to temat ćśśś, zwłaszcza dla germańskich neonazistów.Poza tym artykuł jest z gazety Bild am Sonntag, czyli na nasze - Fakt.
MrSmith Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Gdzieś widziałem taki dowcip: Przeprowadzone w Niemczech badania wykazały że 30% obywateli jest pochodzenia tureckiego i 70% społeczeństwa jest niezadowolone z tego faktu."
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Panowie Niemcy w czasie swojej 1000 letniej ekspansji na wschód podbijały i asymilowały miejscową ludność. Przecież na naszym i niemieckim Pomorzu mieszkali kiedyś Słowianie. Do 1945 r. pozostały jedynie ich enklawy np. w Klukach (Słowińcy). Jeszcze do końca XIX w liczych miejscowościach pomorskich odbywały się msze w języku słowiańskim. Ludność ta zgermanizowała się ale przecież nie wymarła tylko swoimi genami zasiliła ludność Niemiecką. Germanizacja Słowina pomorskich to smutna historia. Dramat starych ludzi, których mowa i zwyczaj ginęły bo ich dzieci już jej nie chciały...http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82owi%C5%84cyhttp://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82owianie_po%C5%82abscy
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 I jeszcze tu, link o Słowińcach:http://zakorzenianie.most.org.pl/za14/10.htm
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Kurcze ale sie temat rozkrecilPanzerfahrer czy ten Bren carrier,o ktorym piszesz, nie lezy na jakims poligonie???pozdrawiam wsjech Polakow ,Niemcow,Brytyjczykow,Wlochow,Marsjan itd.sten
woytas Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 pomsee jestes zadowolony z ostatniego postu gangusa? Bo ja bardzo - obylo sie bez kartkiOby tak dalej
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Jestem zadowolony, że na forum Odkrywcy nie toleruje się chamstwa, a że Gangus przeprosił to dobrze o nim świadczy :)
martian. Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Wróciłem przed niecałą godzinką, czytam sobie temat i zdaje sobie pytanie czy na ten przykład jeśli ja bym zwyzywał weźmy na to pierwszego z brzegu. Przez losowanie (wypadł nomen omen gangus1978). Czy mogę go zwyzywać od buraków, ćwoków, kołków , niedouków i innych bardziej niecenzuralnych epitetów? Czy nie spotka mnie za to kartonik, jak zaraz powiem :PRZEPRASZAM panie gangus1978 nerwy mi puściły.
woytas Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 zawsze mozna sporobowac...gangus zostal ostrzezony ze zostanie ukarany podwojnie przy nastepnym takim wybrykukoniec ot - jakies pytania prosze mail
Der Panzerfahrer Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 sten w odpowiedzi na twoje pytanie, nie to nie jest poligon, to prywatny teren, troche lasku, dziura do ktorej wpadl i tak sobie tam lezy... jak sie pogoda(fotki musze zrobic) poprawi to otworze temat i dodam troche fotek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.