Skocz do zawartości

Nasz papież.

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Benek 16 w hitlerowskim mundurze jakoś nikogo nie drażni, za to dziadek premiera Tuska budził wielkie emocje. G Grass zresztą też.
Napisano
Bagnet- sądząc po s-f tekstach to jak ja byłem mały, to Ty na dywan po drabinie właziłeś;) A mam dopiero..
Albo takiego udajesz..
Tak trudno się (w miarę) dostosować??

Jeżeli wszystko co piszesz i masz jest prawdą, to dziel się z nami wiedzą, opowieściami, fotkami znalezisk w założonych przez Siebie wątkach. Chętnie będę zaglądał.
Pozdrawiam.
Napisano
A ja jestem w szoku jak Bocian mógł popełnić taką pomyłkę i zdjąć ci Bagnet bana. Ale myślę że to było nieumyślnie zrobione i zostanie skorygowane.
Napisano
Już ty wiesz najlepiej co sam napisałeś wkrótce po zdjęciu blokady a co zostało natychmiast potem szybki usunięte. Tam został złamany regulamin.
Nadawało się w sumie do oceny sądowej.
Napisano
Buczyna widać ma swoje lata i to poważne, po wymiarach to spokojnie z 80 lat a może lepiej.

Chociaż żeby taki napis takiej wielkości zrobić, drzewo musiało mieć już swoje wymiary. Napis więc raczej bardziej współczesny.
Napisano
Andrzeju to decyzja szefa wszystkich szefow - czy sluszna ?
przekonamy sie.
Kazda osoba zabanowana moze wrocic na forum - wystarczy mail w odpowiedniej formie do szefa - trzeba udac sie do Canossy :)
Pozdrawiam
Napisano
Pilnujemy wszystkich równo :D Każdemu możemy dać drugą szansę, i jeśli wszystko będzie dobrze to zostanie :D A co do odbanowania wszystkich, przecież już nie wrócą mimo odbanowania :D bo albo opuścili forum albo mają inne konta :D
Napisano
1.
mk stobo konwersacjia na ten temat nie ma sensu jestes zbyt powazny
tak, jestem poważny jak stado borsuków, Ci co ze mną jeżdżą potwierdzą, zwłaszcza w drodze powrotnej hehe :)

2. te czasy zmusily bagnetSS do noszenia moherowego bereta
nie no jeszce raz... ja rozumiem, że w każdych mediach usłyszeć można o moherach itp, ale jak nie lubię bagnetaSS tak tutaj staję w jego obronie - co ma piernik do wiatraka?

pozdrawiam wszystkich, nawet i babiznicza czy jak mu tam, mam przypływ dobrego humoru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie