karpik Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 W mundurku HJ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 Oczywiście panujący". Podobieństwo uderzające.Cóż, pewnie wyboru nie miał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 a przypadkiem hj niebyl tak jak dla nas harcerstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 W mundurku to on jest, ale Flakhelfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Ogólnie znane fakty.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Benek 16 w hitlerowskim mundurze jakoś nikogo nie drażni, za to dziadek premiera Tuska budził wielkie emocje. G Grass zresztą też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Bagnet- sądząc po s-f tekstach to jak ja byłem mały, to Ty na dywan po drabinie właziłeś;) A mam dopiero..Albo takiego udajesz..Tak trudno się (w miarę) dostosować??Jeżeli wszystko co piszesz i masz jest prawdą, to dziel się z nami wiedzą, opowieściami, fotkami znalezisk w założonych przez Siebie wątkach. Chętnie będę zaglądał.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 te czasy zmusily bagnetSS do noszenia moherowego bereta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 mk stobo konwersacjia na ten temat nie ma sensu jestes zbyt powazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 MK to chodząca powaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 A ja jestem w szoku jak Bocian mógł popełnić taką pomyłkę i zdjąć ci Bagnet bana. Ale myślę że to było nieumyślnie zrobione i zostanie skorygowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Już ty wiesz najlepiej co sam napisałeś wkrótce po zdjęciu blokady a co zostało natychmiast potem szybki usunięte. Tam został złamany regulamin.Nadawało się w sumie do oceny sądowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Panowie!!! :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Buczyna widać ma swoje lata i to poważne, po wymiarach to spokojnie z 80 lat a może lepiej.Chociaż żeby taki napis takiej wielkości zrobić, drzewo musiało mieć już swoje wymiary. Napis więc raczej bardziej współczesny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Andrzeju to decyzja szefa wszystkich szefow - czy sluszna ?przekonamy sie.Kazda osoba zabanowana moze wrocic na forum - wystarczy mail w odpowiedniej formie do szefa - trzeba udac sie do Canossy :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Pilnujemy wszystkich równo :D Każdemu możemy dać drugą szansę, i jeśli wszystko będzie dobrze to zostanie :D A co do odbanowania wszystkich, przecież już nie wrócą mimo odbanowania :D bo albo opuścili forum albo mają inne konta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 KOLEDZY!!!!!!!!!!!!Temat-Nasz papież".Piszcie w temacie.POZDRAWIAM.babnetaSS także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Przepraszam.Miało być agnetaSS także". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 BabnetSS" Fajnie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Dobra panowie, trzymać się tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 To się przytrzymam tematu, bo upadnę ze śmiechu;)))BabnetSS jest cool!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Bardzo dobre bym powiedział ;))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 1.mk stobo konwersacjia na ten temat nie ma sensu jestes zbyt powaznytak, jestem poważny jak stado borsuków, Ci co ze mną jeżdżą potwierdzą, zwłaszcza w drodze powrotnej hehe :)2. te czasy zmusily bagnetSS do noszenia moherowego beretanie no jeszce raz... ja rozumiem, że w każdych mediach usłyszeć można o moherach itp, ale jak nie lubię bagnetaSS tak tutaj staję w jego obronie - co ma piernik do wiatraka?pozdrawiam wszystkich, nawet i babiznicza czy jak mu tam, mam przypływ dobrego humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 A wystarczyłoby tak:Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni"Jaką miarą mierzycie,taką i wam odmierzą" itd.:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.