Skocz do zawartości

miejsce postoju Pantery - kupujemy?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zepsuję zabawę i już teraz odstąpię informację o miejscu postoju Pantery :)................................Grandmenil , Belgia .
Napisano
Czy gość zdurniał? Ja też wystawie aukcje z miejscem postoju Panthery - Kubinka , Moskwa , Rosja - i co koże jakiś debil da ze stówkę. Chętnie bym sie skontaktował ,ż gościem , który wygrał tę aukcję, ale tylko dlatego ,żeby dowiedziec sie jak bardzo gość go oszukał
Napisano
skoro gość napisał, że sprzedaje miejsce czyli wynika z tego, że chodzi mu o ten kawałek placu gdzie owy czołg stoji, co innego jakby napisał ze sprzedaje informacje o miejscu. Mysle że zwyciezca aukcji miałby prawo dochodzić odszkodowania przed sądem jesli nie otrzymałby aktu własności tego gruntu.
Napisano
Witam.Co ciekawe wyglada na to,ze kicia stoi na prywatnej posesji i nie wyglada to na dzielnice willowa.Po drugie(i tu zaznacze,ze nie bardzo sie znam) ale wyglada mi na to,bryka jest czesciowo zrekonstruowana.
Napisano
Witam.Co ciekawe wyglada na to,ze kicia stoi na prywatnej posesji i nie wyglada to na dzielnice willowa.Po drugie(i tu zaznacze,ze nie bardzo sie znam) ale wyglada mi na to,bryka jest czesciowo zrekonstruowana.
Napisano
Ehhh ludzie... toż zdjęcie wstawiono poglądowo....

To co ze zdjęcia stoi w Belgii, tam jest kilka takich pamiątek po ofensywie grudniowej.
Napisano
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twojego posta, ale panterka ze zdjęcia na tej aukcji stoi w miejscowości Grandmenil w Belgii. Czołg należał do 2 dywizji pancernej ss i został porzucony bez żadnych uszkodzeń 26 grudnia 1944 roku. Jest silnik i skrzynia biegów.
http://www.ww2sites.com/index_nl.php?action=jump&page=begrandmenil
http://www.panzerbasics.com/index_files/30-resources/musea/panther-grandmenil.htm
Napisano
Ech Panowie eksploratorzy, nic nie rozumiecie... ;-P Nastepnym krokiem bedzie sprzedaz miejscowki na dnie jeziora/zatoki z cala kolumna Krolewskich - a ta aukcja to tylko rozgrzewka zeby wybadac potencjalny rynek :))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie