jacenty2004 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 http://www.allegro.pl/item274545923_czolg_pantera.html :)))
herbstnebel Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 yh... albo to ja jestem taki głupi, albo ta aukcja taka yntylygyntna, że nie rozumiem...Że niby kurde co???? miejsce postoju.. haha haha.
vaz Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Zepsuję zabawę i już teraz odstąpię informację o miejscu postoju Pantery :)................................Grandmenil , Belgia .
piotrek.klon Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 To ja sprzedam chętnie miejsce postoju kapsuły Hermaszewskiego, albo miejsce w którym znajduje sie stacja MIR.propozycje na mail:P:P:P
to17071990 Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Czy gość zdurniał? Ja też wystawie aukcje z miejscem postoju Panthery - Kubinka , Moskwa , Rosja - i co koże jakiś debil da ze stówkę. Chętnie bym sie skontaktował ,ż gościem , który wygrał tę aukcję, ale tylko dlatego ,żeby dowiedziec sie jak bardzo gość go oszukał
f35jsf Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 He he ale dowalił:))) Codziennie ludność z allegro zaskakuje mnie bardziej.
loszo_ZCH Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 skoro gość napisał, że sprzedaje miejsce czyli wynika z tego, że chodzi mu o ten kawałek placu gdzie owy czołg stoji, co innego jakby napisał ze sprzedaje informacje o miejscu. Mysle że zwyciezca aukcji miałby prawo dochodzić odszkodowania przed sądem jesli nie otrzymałby aktu własności tego gruntu.
acer Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Facet od aukcji dał wypowiedź w wątku niżej czołg 3"
kijow Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 witam!zdjecie gosc zrobil na slowacji!pozdrawiam
esterendensen Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Witam.Co ciekawe wyglada na to,ze kicia stoi na prywatnej posesji i nie wyglada to na dzielnice willowa.Po drugie(i tu zaznacze,ze nie bardzo sie znam) ale wyglada mi na to,bryka jest czesciowo zrekonstruowana.
esterendensen Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Witam.Co ciekawe wyglada na to,ze kicia stoi na prywatnej posesji i nie wyglada to na dzielnice willowa.Po drugie(i tu zaznacze,ze nie bardzo sie znam) ale wyglada mi na to,bryka jest czesciowo zrekonstruowana.
acer Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Ehhh ludzie... toż zdjęcie wstawiono poglądowo....To co ze zdjęcia stoi w Belgii, tam jest kilka takich pamiątek po ofensywie grudniowej.
f35jsf Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twojego posta, ale panterka ze zdjęcia na tej aukcji stoi w miejscowości Grandmenil w Belgii. Czołg należał do 2 dywizji pancernej ss i został porzucony bez żadnych uszkodzeń 26 grudnia 1944 roku. Jest silnik i skrzynia biegów.http://www.ww2sites.com/index_nl.php?action=jump&page=begrandmenilhttp://www.panzerbasics.com/index_files/30-resources/musea/panther-grandmenil.htm
dect Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Ech Panowie eksploratorzy, nic nie rozumiecie... ;-P Nastepnym krokiem bedzie sprzedaz miejscowki na dnie jeziora/zatoki z cala kolumna Krolewskich - a ta aukcja to tylko rozgrzewka zeby wybadac potencjalny rynek :))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.