martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Proszę o weryfikację nicków na forum, lub takie czerwone ostrzeżenie, że po ostatnich wypadkach w Finlandii wszystkie podejrzanie brzmiące nicki na forum mogą być pod obserwacją.Mnie osobiście mierzi gdy widzę niektóre nicki, które pojawiają się na tym forum. To forum mogą czytać ludzie którzy jeszcze pamiętają z własnego doświadczenia tamte czasy....Czym mniejszy człowiek tym straszniejsze pseudo sobie wybiera...
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Martian moze wyslesz poprostu maila do administratora?Przypomne Ci jesli nie wiesz bocian@odkrywca.pl .
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Chciałem przedstawić moją opinię szerszemu gremium. Może ktoś przemyśli własny nick zanim zapoda na forum, a myślę, że Bocian także przeczyta to co napisałem w tym wątku.Pozdrawiam.
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 osobiscie tez nie podobaja mi sie niektore nicki - ale kazdy z wlascicieli sobie je wybral i jesli nie sa wulgarne itp to niestety chyba nic sie nie da z nimi zrobic.
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 A może przed rejestrowaniem na forum dać jakieś memento???
dect Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Chyba mori"... Bez przesady, martian" nie rob ciezkich klimatow.Mi tez nie wszystkie nicki pasuja, ale skoro modzi (tak to sie chyba odmienia?) i Sam Najwyzszy nie ingeruja to trzeba to przelknac... Jak bocian zabe ;)
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 a potem bedzie znowu wyzywanie od cenzury...to co pisze i w jaki sposob to robie - podpisujac sie wlasnym nickiem swiadczy o mnie...
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Tak, ale inni ludzie też czytają to forum, i łatka może być szybko przypięta. Szczególnie, że te różne przypadki z rozrywkami ostatnio często....Pozdrawiam
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 glupiemu nie wytlumaczysz -madry sam zrozumie
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Myślę, że dla dobra wszystkich normalnych pasjonatów tej zabawy, coś z pewnymi sprawami należało by zrobić.
herbstnebel Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 segregacje nickową robimy, tak? A moja mgiełka podpada czy nie :))) ?
acer Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Igrzysk, krwi i chleba !!!! Godzina policyjna na forum :))):))
herbstnebel Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Dobre by to było nawet. Wstajesz kulturalnie sobie rano tak o 10 :))) i przynajmniej nie jesteś do tyłu z dyskusją, bo ktoś o 01.30 wyskoczył z czołgiem z bagna :)
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Jeszcze trochę i z doktorem za przeproszeniem mengele będziecie na jednym forum.Pozdro
herbstnebel Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 martian - nie przesadzaj :) Doktor Mengele nie żyje, a administracja jest tu sprawna, kartki się sypią od czasu do czasu na opamiętanie oszołomów. co do nicków gloryfikujących SS to ciebie popieram, ale znowu nie siejmy defetyzmu że zaraz z pewnością tu się ktoś zarejestruje jako Hoess albo inny Himmler...
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Na tyle się składa, że znam historię i języki. Twój i innych nicki na forum nawet te po niemiecku nie kojarzyły mi się źle.Ale ostatnio to już przesada. I wolę na zimne dmuchać niż się poparzyć.A nawet jeśli nie lubię niemieckiego, to herbstnebel, ładnie brzmi i oprócz znających historię nie wywołuję żadnych konotacji.Pozdrawiam
pomsee Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 O kurcze zaczynam się głupio czuć z apatriotycznym (zapewne) i niemiecko brzmiącym nickiem. Zapewniam jednak, że dziadka w Wehrmachcie nie miałem ;)
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Czy to nie od pomorskiego bo tak mi się kojarzy jakoś Pomsee?Może słówka nie znam. Chyba nie zrozumiałeś postu Pomsee.Przeczytaj dokładniej. Chyba, że robisz tzw polskie piekiełko.Napisałem jednoznacznie, że niektóre nicki mnie i podejrzewam nie tylko mnie wk...Pozd
karpik Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 A za karę zmienić im nicki na- Miły i Pogodny; Życzliwy for ALL; Calineczka; Śnieżka; Wyindywidualizowany Konstantynopolitańczyk itdPozdr:))))
pomsee Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Martian broń Boże żadne piekiełko ja tylko żartowałem a mój nick to faktycznie Pomorze inaczej :)
martian. Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 Karpik i żeby musieli wpisywać te nazwy przy każdym logowaniu:)))
pomsee Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Było by to niestandardowe ale ciekawe rozwiązanie :)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.