Skocz do zawartości

Karty kredytowe

jaca2003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Skoro wiemy czym kto jeżdzi ile ma lat jakiej muzy słucha i kim jest z zawodu przyszedł czas na zapodanie nr kart kredytowych oraz pinów do nich.
Pozdrawiam
Napisano
Pewnego miłego ranka poprosiłem bankomat o 20 zł,na poranna gazetkę.Wieczorem miałem samolot,więc była to ostatnia transakcja w tym miesiącu.Na wyciągu bank zaksięgował mi: - 200 zł.Oczywiście bank reklamacji nie uwzględnił.Od tego czasu NIKT NIE NAMÓWI MNIE NA ŻADNE KARTY.Pozdrawiam .
Napisano
2 listopada za pomocą skradzionego numeru karty oczyszczono mi konto bankowe robiąc parę przelewów na maltę i kupując sporo doładowań prepaid (420€uro i 200zł). Udało się wycofać blokady jednak i tak w plecy 250zł za prepaidy i nową kartę.

Komputer to zło, Internet to zło.
Napisano
Nie mogę uwierzyć Bocian :( - i to jeszcze ciebie ???

Jak znam życie po 48 h namierzyłeś sprawcę

Internet to zło - ano zło konieczne chyba...
Napisano
Od czego sa reklamacje ? Mi jakos nikt nie robil problemow i dawali zwroty na karte. Jak jest jakis przekret na twojej karcie to nie ma bata kase musza ci oddac nie ma innej mozliwosci.
Napisano
Jak jest jakis przekret na twojej karcie to nie ma bata kase musza ci oddac nie ma innej mozliwosci.

Przeczytaj umowę, zwracają od granicznej wartości 150€, poniżej tej sumy nie muszą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie