martian. Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Sprawdzam dziś przez okno jaka pogoda a tu taki widok:)))
martian. Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 No i w całości. Jednak nie na imieniny bo już odjechał:(((
herbstnebel Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 hehehe, fajny zonk :)To jest oryginalne malowanie? Bo zawsze co widzę fotki takiego odnowionego pojazdu to mam wrażenie, że te maskowanie coś za jasne i pstrokate jest :)
martian. Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Z tego co wiem to zachowana była farba i może dopasowywali kolory. Przebywanie pod wodą mogło wpłynąć na kolory i stąd różnica. Nie wiem dokładnie jakie powinny być. Może są jacyś spece od tego nas forum. Ciekawe dokąd ją wiozą.
acer Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wcześniejsze malowanie było lepsze.Teraz ciut za jasne.
herbstnebel Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 taa... czekajmy jak mu doszprejują GREIF :)
Trooper85 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Może mi ktoś wytłumaczy. Najpierw jak rekonstruowali Rosi to mówili, że kamuflaż jest możliwie najwierniej odtwożony na podstawie zachowanych śladów. A potem pomalowali 251 w całkiem inny wzór. No to który w końcu jest najbliższy orginałowi?A tak w ogóle to przecież Rosi wylądowała w Pilicy zimą, wię może by tak jakimś wapienkiem na biało pociągnąć?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.