martian. Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Sprawdzam dziś przez okno jaka pogoda a tu taki widok:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Chyba prezent na imieniny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 No i w całości. Jednak nie na imieniny bo już odjechał:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 hehehe, fajny zonk :)To jest oryginalne malowanie? Bo zawsze co widzę fotki takiego odnowionego pojazdu to mam wrażenie, że te maskowanie coś za jasne i pstrokate jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Z tego co wiem to zachowana była farba i może dopasowywali kolory. Przebywanie pod wodą mogło wpłynąć na kolory i stąd różnica. Nie wiem dokładnie jakie powinny być. Może są jacyś spece od tego nas forum. Ciekawe dokąd ją wiozą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 wiezli go do warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Wcześniejsze malowanie było lepsze.Teraz ciut za jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 bo teraz są modne wojny na pustyni :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 taa... czekajmy jak mu doszprejują GREIF :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Może mi ktoś wytłumaczy. Najpierw jak rekonstruowali Rosi to mówili, że kamuflaż jest możliwie najwierniej odtwożony na podstawie zachowanych śladów. A potem pomalowali 251 w całkiem inny wzór. No to który w końcu jest najbliższy orginałowi?A tak w ogóle to przecież Rosi wylądowała w Pilicy zimą, wię może by tak jakimś wapienkiem na biało pociągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 kopia malowania lepsza niz orginal:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.