bruner0 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 cholewa ...i tu daleko ,a coś bliżej Wawki?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 To moze cala Warszawe?Chyba wiekszosc Polski bedzie zadowolona :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 chłe, chłe, bueee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Podpalcie te 3 miliony mieszkań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 dobra dobra - to mial byc ciezki" zart a za chwile sie ktos chetny do pracy znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 A tak poważnie, przeczytałem przed chwilą ten artykuł w Angorze - źle się dzieje w państwie polskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 można prosić o link do tego artykułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 ja w kiosku kupuję, ale może tu http://www.angora.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neotom Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 nie tylko nume 08 powoduje takie połaczenia również numer 911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Aj jaj jaj. To się porobiło...Piosenki od tyłu puszczacie? To przeczytajcie sobie to zdanie od tyłu:Kobyła ma mały bokJaka inwigilacja? Jakie berety? No nie przesadzajcie! Żyjemy w katolickim i demokratycznym narodzie wspólnotowym UE! Mówię wam- TO NIEMOŻLIWE! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 pokemon próbujesz uśpic nasza uwagę, ladnie dementujesz wszystkie podejrzenia.. A może twoje 'znikniecie' z forum wiazalo sie z jakims tajnym szkoleniem? Myślisz że nie wiemy z kim współpracujesz? przyznaj sie lepiej po dobroci i wyraź skruchę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Hmmmmmmmmmmmm. Mógłbym się przyznać, tylko nie bardzo wiem do czego... Informuję was koledzy, że oprócz siedzenia na forum Odkrywcy, mam też inne zajęcia, choć nie ukrywam, że obecność na tym forum jest tym najprzyjemniejszym zajęciem...no może prawie najprzyjeniejszym :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Czy dementuję wasze podejrzenia? Dzięki! Niektórzy uważają, że je właśnie szerzę :))))) Chyba mam nieskrystalizowane poglądy na tą sprawę :)))))))))))Sekret polega jednak na łańcuchu powiązań:władza=pieniądzedo sprawowania władzy potrzebna jest informacjaim więcej informacji w temacie, tym informacja pewniejszadobra informacja niestety kosztujedobra inwestycja szybko się zwracamając dobrą informację, mamy władzęrządząc ludźmi rządzimy światem, a więc mamy władzęmając władzę, mamy pieniądzemając pieniądze, mamy luksusowe samochody, panienki itd. a więc marzenie większości ziemian!To byłem ja Jarząbek- trener III kategorii !!!E.T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 przynosi wiele przyjemnosci ? :DZawodowej czy prywatnej ? ;)hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Mam na myśli śledzenie Forum Odkrywcy oczywiscie.. :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Przeglądanie forum Odkrywcy (śledzenie-złe słowo)to dla mnie przyjemność czysto prywatna. Nie mam powodów aby robić to zawodowo, choć musicie się liczyć z tym, że skoro telefony są na podsłuchach itd. to i forum Odkrywcy misiaczki przeglądają he,he :)Uczciwy Obywatel nie ma nic do ukrycia, więc jestem o was jednak spokojny :)Z drugiej strony zalecam większą ostrożność. Co prawda jeszcze nikt nie skazał nikogo za internetowe wyrzucanie śmieci do lasu itp. przypadki, ale jak sprawdzicie historie teczek PRL stwierdzicie, że największymi donosicielami byli najbliżsi, którym najbardziej społeczeństwo ufało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/tajemniczy_numer_08_policyjny_podsluch_czy_awaria_w_48520.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 mi starzy zawsze powiadali - uwazaj Wojtus co mowisz -sciany maja uszy... i tego sie staram trzymac -aczkolwiek gilku ucholi namierzylem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Zniewolenie 'wolnych' społeczeństw i ich ogłupienie jest postępujące. Ale mamy jeszcze szanse Polacy, póki jakieś CBŚ nie wywali w powietrze np. dworca w Katowicach zrzucając to na karb terroryzmu i tym samym przepychając ustawę w rządzie o jeszcze większym handlu naszymi informacjami i informacjami o nas. Polecam film ducha czasu", ktoś tu na forum dawał linka do niego..UE i NATO to chyba jednak nie jest dobry pomysł... Wielki Brat się u nas dopiero rodzi - jeszcze jest szansa go stąd wwalić i odłączyć wtyczki natowskiego echelonu w Polsce..Kurde, ja chyba poprzedni żywot skończyłem jako przećpany hipis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Policja i operatorzy, jak wynika z artykułu, nic nie wiedzą na ten temat. Pewien, zdaje się znany człowiek, powiedział, że wierzy tylko w zdementowane informacje. A więc....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 A próbowaliście dzwonić pod numer 666 ? :)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 taa i połączy nas z ojcem zawsze dyrektorem ;)pokemon nie pisz tak bo sciagniesz na nas dodatkowo nieprzychylnośc pewnego radia, a wtedy to z góry tylko krzyż na drogę.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 mnie to nie muszą podsłuchiwać -stary jestem i głuchy to sie drę do telefonu aż sie wszyscy oglądają heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Panowie... no szkoda gadać.Podsłuchiwania nie robi się przez telefony uzytkownika podłączane" pod lokalną jednostke policji.Każdy operator ma sprzet rejestrujący lub łącza do służb. Jak przychodzi zlecenie prokuratorskie - to się rozmowy z konkretnego numeru po prostu przekierowywuje na rejestrator lub takie łącze. I już. Kiedyś już się o tym wywnętrzałem przy okazji watku dot uzytkownika Polska Siła" czy jakoś tak. Z całym szacunkiem - ale to czego post dotyczy nic nie ma wspólnego z podsłuchiwaniem. Raczej z uproszczonym wybieraniem niektórych numerów, wszytym na stałe w soft apartów. I tyle.także - jesli nie podpadliście służbom, (albo kumplom obsługujacym sentrale) to nic Wam nie grozi.A co do bezpośredniego połączenie do Ojca Dyrektora.. well, kazda centrala, (nawet taka malutka biurowa) ma funkcję hot-line: podnosisz słuchawkę i numer jest wybierany automatycznie. Każdemu mozna ją ustawić...Niezła jazda była jak żesmy kumplowi kiedyś ustawili gorącą linię z jego pracy do teściowej...Podnosi słuchawke i..mamusia?" :-DpzdrwKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 normalnie mnie uspokoiłeś - to już mogę sie drzeć dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.