Skocz do zawartości

Telefony na podsłuchu

janowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Aj jaj jaj. To się porobiło...
Piosenki od tyłu puszczacie? To przeczytajcie sobie to zdanie od tyłu:
Kobyła ma mały bok
Jaka inwigilacja? Jakie berety? No nie przesadzajcie! Żyjemy w katolickim i demokratycznym narodzie wspólnotowym UE! Mówię wam- TO NIEMOŻLIWE! :)

Hmmmmmmmmmmmm. Mógłbym się przyznać, tylko nie bardzo wiem do czego... Informuję was koledzy, że oprócz siedzenia na forum Odkrywcy, mam też inne zajęcia, choć nie ukrywam, że obecność na tym forum jest tym najprzyjemniejszym zajęciem...no może prawie najprzyjeniejszym :)))))))))

Czy dementuję wasze podejrzenia? Dzięki! Niektórzy uważają, że je właśnie szerzę :))))) Chyba mam nieskrystalizowane poglądy na tą sprawę :)))))))))))
Sekret polega jednak na łańcuchu powiązań:
władza=pieniądze
do sprawowania władzy potrzebna jest informacja
im więcej informacji w temacie, tym informacja pewniejsza
dobra informacja niestety kosztuje
dobra inwestycja szybko się zwraca
mając dobrą informację, mamy władzę
rządząc ludźmi rządzimy światem, a więc mamy władzę
mając władzę, mamy pieniądze
mając pieniądze, mamy luksusowe samochody, panienki itd. a więc marzenie większości ziemian!
To byłem ja Jarząbek- trener III kategorii !!!
E.T.

Przeglądanie forum Odkrywcy (śledzenie-złe słowo)to dla mnie przyjemność czysto prywatna. Nie mam powodów aby robić to zawodowo, choć musicie się liczyć z tym, że skoro telefony są na podsłuchach itd. to i forum Odkrywcy misiaczki przeglądają he,he :)
Uczciwy Obywatel nie ma nic do ukrycia, więc jestem o was jednak spokojny :)
Z drugiej strony zalecam większą ostrożność. Co prawda jeszcze nikt nie skazał nikogo za internetowe wyrzucanie śmieci do lasu itp. przypadki, ale jak sprawdzicie historie teczek PRL stwierdzicie, że największymi donosicielami byli najbliżsi, którym najbardziej społeczeństwo ufało :(

Zniewolenie 'wolnych' społeczeństw i ich ogłupienie jest postępujące. Ale mamy jeszcze szanse Polacy, póki jakieś CBŚ nie wywali w powietrze np. dworca w Katowicach zrzucając to na karb terroryzmu i tym samym przepychając ustawę w rządzie o jeszcze większym handlu naszymi informacjami i informacjami o nas. Polecam film ducha czasu", ktoś tu na forum dawał linka do niego..

UE i NATO to chyba jednak nie jest dobry pomysł... Wielki Brat się u nas dopiero rodzi - jeszcze jest szansa go stąd wwalić i odłączyć wtyczki natowskiego echelonu w Polsce..

Kurde, ja chyba poprzedni żywot skończyłem jako przećpany hipis :)

Panowie... no szkoda gadać.
Podsłuchiwania nie robi się przez telefony uzytkownika podłączane" pod lokalną jednostke policji.

Każdy operator ma sprzet rejestrujący lub łącza do służb. Jak przychodzi zlecenie prokuratorskie - to się rozmowy z konkretnego numeru po prostu przekierowywuje na rejestrator lub takie łącze. I już. Kiedyś już się o tym wywnętrzałem przy okazji watku dot uzytkownika Polska Siła" czy jakoś tak.

Z całym szacunkiem - ale to czego post dotyczy nic nie ma wspólnego z podsłuchiwaniem. Raczej z uproszczonym wybieraniem niektórych numerów, wszytym na stałe w soft apartów. I tyle.

także - jesli nie podpadliście służbom, (albo kumplom obsługujacym sentrale) to nic Wam nie grozi.

A co do bezpośredniego połączenie do Ojca Dyrektora.. well, kazda centrala, (nawet taka malutka biurowa) ma funkcję hot-line: podnosisz słuchawkę i numer jest wybierany automatycznie. Każdemu mozna ją ustawić...

Niezła jazda była jak żesmy kumplowi kiedyś ustawili gorącą linię z jego pracy do teściowej...
Podnosi słuchawke i..mamusia?" :-D

pzdrw

Kuba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie