Skocz do zawartości

Telefony na podsłuchu

janowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak podała dziś TVP info, powołując się na jakąś gazetę komórka, która po wybraniu numeru 08 łączy się z policją, jest na podsłuchu. Co Wy na to?
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Muszę być czujny, bo moja komórka akurat się łączy. Teraz, jak będę do kogoś dzwonił, zacznę od słów: Rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana ". :)
Napisano
Nom :) Jak jedziesz samochodem to uważaj na foto-radar. Jak jesteś na terenie Szkoły to uważaj na to co robisz (a nawet mówisz)-kamery. Deptak i inne ulice też :)
Jak twój piesek robi kupkę na trawniku to uważaj (satelita cię namierzy i przyśle rachuneczek za sprzątnięcie kupki)
:)
Szef obserwuje twój monitor i podsłuchuje twoje rozmowy, a jak się kochasz z żonką (nie wiem czy jesteś żonaty no ale...) to odwracaj ekran telewizora (komputera), bo przy dzisiejszym poziomie techniki łatwo można z odbiornika zrobić nadajnik :)))
Napisano
To jest kod numeru alarmowego, zaimplementowany do oprogramowania niektórych aparatów. Własny telefon można sprawdzić, wpisując przy zablokowanej klawiaturze różne kody. Aparat powinien reagować na 112, część reaguje na 08, 911 i 119 - ot cała filozofia...
Napisano
Kiedyś w podstawówce, jak jeszcze chodziłem na lekcje religii, katechetka powiedziała, że jak się puści piosenki The Beatles od tyłu, to słychać przekaz satanistyczny :-) Ktoś z Was to sprawdzał? Ja sprawdziłem i Szatan mnie opętał, ułeeeee, auoeuseaghahg!!!
Napisano
żarty zartami...ale ta pętla zaciska sie coraz bardziej wokół nas...któregoś dnia stwierdzimy że pełna inwigilacja stała sie normą powszechnie przyjętą i świadomie akceptowaną....
Napisano
Święta inkwizycja... Niedługo nastaną cudowne czasy, nie będzie takich bandziorów ja my... A historia (wybrana przez cenzurę) będzie spotykana tylko w szkole... Żadnych prywatnych muzeów... Ludzi którzy mogą godzinami opowiadać o bitwach na których miejscy kopali... Tja... Cudowne czasy :)
Napisano
woytas uspokuj znajomego,bereciarze chwilowo zeszli do podziemia a przynajmniej do opozycji,chociaż kto wie teraz dzień krótszy a noc się wydłuża i zło rośnie w siłę
Napisano
W sumie szkoda, że nie kupilismy tej katechetce kasety np. Kata, nie musiałaby od tyłu puszczać:-) Ale pewnie z przerażenia dostałaby 3 okresy od razu i kaledarzyk by się jej nie zgadzał :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie