janowicz Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Jak podała dziś TVP info, powołując się na jakąś gazetę komórka, która po wybraniu numeru 08 łączy się z policją, jest na podsłuchu. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 chłopie moje dzieci jakieś 3 miechy temu przniosły tą wiadomść ze szkoły -szybko działa TVP heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 a tak na margiesie u moich huków -dwie komórki łączyły sie z pogotowiem policji prze 08 - podobno zdarzało sie że z CBA heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 janowicz nie słuchaj go. On jest z nimi w zmowie i chce uśpić twoją czujność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Muszę być czujny, bo moja komórka akurat się łączy. Teraz, jak będę do kogoś dzwonił, zacznę od słów: Rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana ". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Nom :) Jak jedziesz samochodem to uważaj na foto-radar. Jak jesteś na terenie Szkoły to uważaj na to co robisz (a nawet mówisz)-kamery. Deptak i inne ulice też :)Jak twój piesek robi kupkę na trawniku to uważaj (satelita cię namierzy i przyśle rachuneczek za sprzątnięcie kupki):)Szef obserwuje twój monitor i podsłuchuje twoje rozmowy, a jak się kochasz z żonką (nie wiem czy jesteś żonaty no ale...) to odwracaj ekran telewizora (komputera), bo przy dzisiejszym poziomie techniki łatwo można z odbiornika zrobić nadajnik :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 To jest kod numeru alarmowego, zaimplementowany do oprogramowania niektórych aparatów. Własny telefon można sprawdzić, wpisując przy zablokowanej klawiaturze różne kody. Aparat powinien reagować na 112, część reaguje na 08, 911 i 119 - ot cała filozofia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 pokemonzapomniałeś dodać żeby unikać zastrzyków, bo wszczepiają miniaturowe chipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Dzięki że przypomniałeś! Lubię teorie spiskowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Czy któś morze mi pomuc jak włanczam telewizor to tam takie z niego mordy na mnie patszą ,że asz strah !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getton Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Polecam markera a w przypadku braku takowegoż może być szminka itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Telekomuna - neostrada nagrywa rozmowy jak się do nich dzwoni do serwisu netowego, w trosce o swoich klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Kiedyś w podstawówce, jak jeszcze chodziłem na lekcje religii, katechetka powiedziała, że jak się puści piosenki The Beatles od tyłu, to słychać przekaz satanistyczny :-) Ktoś z Was to sprawdzał? Ja sprawdziłem i Szatan mnie opętał, ułeeeee, auoeuseaghahg!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 żarty zartami...ale ta pętla zaciska sie coraz bardziej wokół nas...któregoś dnia stwierdzimy że pełna inwigilacja stała sie normą powszechnie przyjętą i świadomie akceptowaną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Trzeba będzie wiać do lasu i w partyzantkę się bawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 takie teksty miały też lecieć na płytach Queen- u, od tyłu jak się puściło, wedle książeczki ROCK, ze sklepu z dewocjonaliami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Święta inkwizycja... Niedługo nastaną cudowne czasy, nie będzie takich bandziorów ja my... A historia (wybrana przez cenzurę) będzie spotykana tylko w szkole... Żadnych prywatnych muzeów... Ludzi którzy mogą godzinami opowiadać o bitwach na których miejscy kopali... Tja... Cudowne czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Miny wam zrzedną jak przeczytacie artykuł w Angorze heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 czy niektorzy koledzy nie odczuwaja ze ktos za nimi chodzi... ?Znam goscia co twierdzi, ze go przesladuja cichociemni w beretach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 woytas uspokuj znajomego,bereciarze chwilowo zeszli do podziemia a przynajmniej do opozycji,chociaż kto wie teraz dzień krótszy a noc się wydłuża i zło rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 To na pewno Donald, a berety to chyba moherowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 W sumie szkoda, że nie kupilismy tej katechetce kasety np. Kata, nie musiałaby od tyłu puszczać:-) Ale pewnie z przerażenia dostałaby 3 okresy od razu i kaledarzyk by się jej nie zgadzał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Ale ponoć nie będą ich” likwidować ‘’ nowej władzy też się przydadzą nowe informacje :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 bezpieczniej może będzie jak Indianie wysyłać znaki dymne,tylko co podpalić żeby kolega w Zakopanem mógł przeczytać?:)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 rafinerie w Plocku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.