Romo Napisano 12 Październik 2007 Autor Share Napisano 12 Październik 2007 http://www.zyciekalisza.pl/?str=69&idg=1&PHPSESSID=9ea7dd278daa3e4aa4c4be3725d5d917Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Szkoda, że nie ma jakiegoś opisu do tych zdjęć (z których nomen omen niektóre od razu nadają się do niestety nieistniejącego już wątku na tym forum – „Rekonstrukcyjne dziwadła) – przynajmniej można było by się dowiedzieć czego dotyczyła ta impreza. A może coś przeoczyłem?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 oprócz foty publiki wszystkie sie nadają do dziwadeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzu Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Potrzeba w narodzie oglądania widowisk", jak widzę, jest wielka, co cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 12 Październik 2007 Autor Share Napisano 12 Październik 2007 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 A może robili zdjęcia próbne do Halo Hans"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 To mój jedyny komentarz...nie wiem co powiedzieć...to z rekonstrukcja nie miało nic wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 O mój Boże...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Słynna Konewka została ZDOMINOWANA : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Dzieci mogły im zrobic samochody pancerne z pudełek po butach....OHYDA!!!... jak towarzysz kalisz z sld!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 i tu dochodzimy do dziwnego paradoksu. Z jednej strony kolorowe" towarzystwo , i gromy z nieba..... a z drugiej publika , która sie bawiła i dla której to wszystko było.Temat dziwadła zniknął i słusznie , bo mierne raczej było wkładanie zdjęć ludzi a potem jechanie po nich jak po kobyle (jak to czytałem to zawsze zastanawiał mnie taki fotograf , który z uśmiechniętą gębą robi zdjęcia , a potem je wrzuca w sieć tylko po to aby sie ponabijać-niezły kloc)pozd.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Zdjęcia do dziwadeł były brane z normalnych galerii robionych nie-dla-śmiechu, wybierali je sami uzytkownicy forum. Jezeli to co było w Kaliszu nazwiesz rekonstrukcją to zmien hobby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 aha.... i tu widze , że ubodło. Reenaktors odpuść sobie , nie nazywam tego rekonstrukcją , raczej wygląda to na piknik i tyle. Co do dziwadeł , nie gadaj głupot, bo wiele razy czytałem ciekawostki wręcz urągające osobom na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Oh majn Good :/Widze tam paru organizatorów/uczestników pseudo rekonstrukjci z Ostrowa Wlkp. :/ Czy jedna lipa" (czytaj nieudana reko) im nie wystarczy? No chyba ze lubia brnac w bagnie...ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharafront Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 No i co z tego że cześć uczestników tego pikniku było żle"-fatalnie ubranych (PATRZ ZDJĘCIE DRUGIE).... jeżeli była to impreza poświęcona dla dzieciaków.. to chwała im za to że chciało im się przyjechaĆ(nawet tym żle"ubranym)...Na imprezie kaliskiej widzę tylko jeden pojazd( chyba motocykl Gnome Rhone AX2) - no i co?? mam się narywać jak inni.... że była jedna maszyna?? Kolega Liha ma racje odnośnie tematu arywania się"!!! Ale zasada jest jedna arywają się zawsze z innych Ci co maja kompleksy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 saharafront vel Bartek czyz nie :-) dobra do tematu jak napisałes impreza poswiecona dla dzieciaków" czyz nie lepiej bylo zatrudnic klownów a nie przebierac strazaków w hełmy niemieckie :/ ba na siłe robic z nich ss-manów(info z relacji uczestnika). Po co to komu taka zbieranina? Ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Niewątpliwie to cytat z regulaminu forum, czytam uważnie wszystko co jesteście uprzejmi napisać. Z tego wątku zniknął post wyrażający krzyk, najeżony inwektywami. Działalności komercyjnej nie zauważyłem. Dżentelmeni ze zdjęcia rzeczywiście wyglądają dość nieortodoksyjnie i cóż... narazili się przez to na krytykę, proszę Cię KaktuS rozwiń swoją wypowiedź, który punkt regulaminu według ciebie naruszą ten wątek, a niewątplwie rozważę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.