Skocz do zawartości

program Było nie mineło", a ignorancja TVP

AK77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niech sobie debaty swoje debaty puszczaja pozno w nocy TVPinfo jest stacja polityczną zreszta cała publiczna TV jest taka chyba zauwazyliscie jak sie manipuluje opinia publiczną , statystykami itp. szok

Pozdrowienia i ukłony dla Pana Adama Sikorskiego - DOBRA ROBOTA PANIE ADAMIE szkoda ze Pan nie startuje w wyborach zagłosował bym na Pana.;)
  • Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Hmmm !!! Pewnie program zawierał iesłuszne" treści. Przypomniałem sobie taki greps telewizyjny (prezesowski) - ile Abonamentu tyle Misji. Z tym abonamentem to jest jak z Czeskim filmem. Jak rozmowa schodzi na likwidację, to jest kwik i zgrzytanie zębów, kończy się pomysłami coby abonament TV połączyć z rachunkiem za prąd. Jak z kolei do tablicy idzie temat amówień publicznych" (przetargów), albo reklamy w TVP Publicznej, to słychać : Abonamentu może nie być, wyżyjemy z reklamy. Jak by się zwykły telewidz nie obrócił, zawsze d.... z tyłu. Fakt jest jeden, takiego dna jak TVP to chyba tylko szukać na Białorusi..... przesadziłem, przesadziłem.... w Korei... Północnej.
Napisano
Może i niepoprawny temat - rzeź Wołynia. Loool, to chyba prawda, że przesunęli, bo temat drażliwy. Ależ cenzura...
W programie pokazywali postać pewnego pisarza o Rzezi Wołyńskiej - Popek się nazywał. Tytułu i imienia nie widziałem, bo ciągle leciał pasek z informacjami na dole strony :/ Ale książkę tego pana muszę mieć - ktoś zna tytuł?
Napisano
Witam wszytkich ja tez jestem wkurzony ,ze nie było tego programu Było nie mineło" zresztą coraz czesciej dają albo stare odcinki albo poprostu w programie jest podany a TV zamiast tego programy są jakies barany i osły co sie biją o koryto . Moim zdaniem fascynatów tego programu sie olewa i jak juz trzeba sciognąc cos z Tv to pada na nasz ulubiony program Było nie mineło". Wielka szkoda pozdrawiam Robin z Lęborka .
Napisano
Ludzie, ale wy czytajcie może. Program wczoraj leciał ale po północy bo cały dzień jakieś konferencje były. Za tydzień macie ciszę wyborczą - będzie leciał pewnie normalnie!!!
Napisano
A może TVP uważa, że ten program nazywa się Było i minęło" ? Czemu ten program dla fascynatów jest nadawany w takich godzinach i czasie - najlepsza byłaby niedziela- po 16.00. Kiedy wszczyscy pasjonaci wrócą juz z zakupów w markecie :)
Napisano
Włączyłem w sobote tvp3 godzina 10.00 i doznaje szoku,przechodzącego w nieopisaną wściekłość zamiast Było nie mineło jakiś łeb zakłamanego polityka.Tvp publiczna spadła już całkiem na RYJ!!!I tak nie pójde glosowć zmieniają się nazwy partii a mordy wciąż te same.Niby nie ma pieniędzy na podwyżki ale na wybory to są.Do Polski chyba trzeba importować polityków a naszych wysłać na Saharę.
Napisano
trasher, a myślisz że w tym programie to prawda jest? Niestety pana redaktora to chyba nie interesuje, ważne że interesujący program jest i jaka piękna legenda"
pzdr
Napisano
Może byśmy wystosowali jakąś petycję do TVP aby nadawali ją o program o normalnej porze a Bocian by ją przesłał. Zwolennicy serialu Ranczo wystosowali takąż i z jednej serii będziemy mieli 4.
Napisano
Kucyk może jest tam troche prawdy a troche mitu ale lubię ten program za to że dotyka się tam żywej historii to nie wycieczka do muzeum gdzie wszystko jest ladnie wyczyszczone pokatalogowane i pięknie wyeksponowane.Każdy wie jakie to jest uczucie kiedy się wyciąga coś z ziemi,coś co należało kiedyś do jakiegoś człowieka odrazu też rodzi się pytanie kim był,czy przeżył wojnę czy nie?To takie obcowanie z historią na żywo,zresztą co będe pisał... W tv karmią nas takimi HITAMI jak np Jak oni śpiewają,jakieś durne pary na łyżwach albo masa skretyniałych polskich seriali typu Daleko od noszy lub nowe wcielenie p.Lindy w Kto tu rządzi.RZEZ!!!!Brakuje mi komentarza.Pozdro!
Napisano
Teraz juz wiemy, ze to PIS minelo.
Wybory za nami i program BNM powienien leciec bez przeszkod. Kawal porzadnej dziennikarsko-eksploracyjnej roboty.Szkoda, ze sam na placu boju.
  • 2 weeks later...
Napisano
Nie każdy w tym kraju jest wierzący i nie trzeba go od razu potępiać. Ja wierzę, co nie zmienia faktu że wolałbym obejrzeć nasz program. Msza jest w każdą niedziele rano na TVP1 więc chyba nic nie koliduje.
  • 2 months later...
Napisano
Witam serdecznie!!! Dziś jest sobota, 02.02.2008. Około godziny 10.40 włączyłem telewizor i oczekiwałem z niecierpliwością na program pana redaktora Sikorskiego. Dlaczego nie zdziwiłem się zbytnio kiedy zamiast ulubionego programu, mój kineskop wypełniła łysiejąca kopuła pana likwidatora WSI?? W przypływie mieszanych emocji postanowiłem wysłuchać chociaż początku jego riefingu" (co się stało z konferencjami - nie wiem...). Oto nagle mówca twierdzi, że dzisiejsza młodzież nie jest świadoma swojej historii, i wcale się nią nie interesuje. Jako, że jestem przedstawicielem owej młodzieży, trochę dziwi mnie fakt iż w.w. pan głosi swoje prawdy w trakcie emisji jednego z czołowych programów historycznych... Może jeszcze za krótko chodzę po tym świecie, i nie dotarły do mnie pewne nim kierujące prawa?

P.S.

Wpadłem na pomysł, że może można by z własnej inicjatywy (oczywiście za zgodą pana redaktora Sikorskiego) stworzyć stronę internetową programu, na której byłyby zamieszczane m.in archiwalne odcinki?? Powiedzcie co o tym myślicie. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie