MOLA Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Niech sobie debaty swoje debaty puszczaja pozno w nocy TVPinfo jest stacja polityczną zreszta cała publiczna TV jest taka chyba zauwazyliscie jak sie manipuluje opinia publiczną , statystykami itp. szok Pozdrowienia i ukłony dla Pana Adama Sikorskiego - DOBRA ROBOTA PANIE ADAMIE szkoda ze Pan nie startuje w wyborach zagłosował bym na Pana.;)
Peter Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Hmmm !!! Pewnie program zawierał iesłuszne" treści. Przypomniałem sobie taki greps telewizyjny (prezesowski) - ile Abonamentu tyle Misji. Z tym abonamentem to jest jak z Czeskim filmem. Jak rozmowa schodzi na likwidację, to jest kwik i zgrzytanie zębów, kończy się pomysłami coby abonament TV połączyć z rachunkiem za prąd. Jak z kolei do tablicy idzie temat amówień publicznych" (przetargów), albo reklamy w TVP Publicznej, to słychać : Abonamentu może nie być, wyżyjemy z reklamy. Jak by się zwykły telewidz nie obrócił, zawsze d.... z tyłu. Fakt jest jeden, takiego dna jak TVP to chyba tylko szukać na Białorusi..... przesadziłem, przesadziłem.... w Korei... Północnej.
herbstnebel Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Może i niepoprawny temat - rzeź Wołynia. Loool, to chyba prawda, że przesunęli, bo temat drażliwy. Ależ cenzura...W programie pokazywali postać pewnego pisarza o Rzezi Wołyńskiej - Popek się nazywał. Tytułu i imienia nie widziałem, bo ciągle leciał pasek z informacjami na dole strony :/ Ale książkę tego pana muszę mieć - ktoś zna tytuł?
Robin Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Witam wszytkich ja tez jestem wkurzony ,ze nie było tego programu Było nie mineło" zresztą coraz czesciej dają albo stare odcinki albo poprostu w programie jest podany a TV zamiast tego programy są jakies barany i osły co sie biją o koryto . Moim zdaniem fascynatów tego programu sie olewa i jak juz trzeba sciognąc cos z Tv to pada na nasz ulubiony program Było nie mineło". Wielka szkoda pozdrawiam Robin z Lęborka .
hiszpan Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 pomolestujmy troszkę itvp to może umieszczą program w swoim serwisie http://www.itvp.pl/forum/viewtopic.php?t=4594
herbstnebel Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Ludzie, ale wy czytajcie może. Program wczoraj leciał ale po północy bo cały dzień jakieś konferencje były. Za tydzień macie ciszę wyborczą - będzie leciał pewnie normalnie!!!
czaja Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 A może TVP uważa, że ten program nazywa się Było i minęło" ? Czemu ten program dla fascynatów jest nadawany w takich godzinach i czasie - najlepsza byłaby niedziela- po 16.00. Kiedy wszczyscy pasjonaci wrócą juz z zakupów w markecie :)
julian066 Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Radzę się przyzwyczaić.Z tym programem zdarza się to często.Ciekawi mnie tylko dlaczego program tv na telegazecie swoje, a rzeczywistość swoje.C
trasher Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Włączyłem w sobote tvp3 godzina 10.00 i doznaje szoku,przechodzącego w nieopisaną wściekłość zamiast Było nie mineło jakiś łeb zakłamanego polityka.Tvp publiczna spadła już całkiem na RYJ!!!I tak nie pójde glosowć zmieniają się nazwy partii a mordy wciąż te same.Niby nie ma pieniędzy na podwyżki ale na wybory to są.Do Polski chyba trzeba importować polityków a naszych wysłać na Saharę.
kucek Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 trasher, a myślisz że w tym programie to prawda jest? Niestety pana redaktora to chyba nie interesuje, ważne że interesujący program jest i jaka piękna legenda"pzdr
seroczyn Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Może byśmy wystosowali jakąś petycję do TVP aby nadawali ją o program o normalnej porze a Bocian by ją przesłał. Zwolennicy serialu Ranczo wystosowali takąż i z jednej serii będziemy mieli 4.
trasher Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Kucyk może jest tam troche prawdy a troche mitu ale lubię ten program za to że dotyka się tam żywej historii to nie wycieczka do muzeum gdzie wszystko jest ladnie wyczyszczone pokatalogowane i pięknie wyeksponowane.Każdy wie jakie to jest uczucie kiedy się wyciąga coś z ziemi,coś co należało kiedyś do jakiegoś człowieka odrazu też rodzi się pytanie kim był,czy przeżył wojnę czy nie?To takie obcowanie z historią na żywo,zresztą co będe pisał... W tv karmią nas takimi HITAMI jak np Jak oni śpiewają,jakieś durne pary na łyżwach albo masa skretyniałych polskich seriali typu Daleko od noszy lub nowe wcielenie p.Lindy w Kto tu rządzi.RZEZ!!!!Brakuje mi komentarza.Pozdro!
stwp Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 W końcu sztafeta wyborcza się skończyła i wyemitowano Było nie minęło " . Pozdr
wojtekA Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Teraz juz wiemy, ze to PIS minelo.Wybory za nami i program BNM powienien leciec bez przeszkod. Kawal porzadnej dziennikarsko-eksploracyjnej roboty.Szkoda, ze sam na placu boju.
maciek_zagroba Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Dziś o godz.11.02 w końcu został wyemitowany program Było nie minęło"
Catadero Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 A dziś nie !!!Ważniejsza jest transmisja jakaś kościelna,i to gdzieś ze wschodu(Białoruś?).
mowglyn Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Catadero!Antychryście! Czy dla Ciebie ważniejszy jest program jakiś świecki, i to gdzieś ze wschodu (Lublina)?Big pozdro!;)
Pit_100 Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Nie każdy w tym kraju jest wierzący i nie trzeba go od razu potępiać. Ja wierzę, co nie zmienia faktu że wolałbym obejrzeć nasz program. Msza jest w każdą niedziele rano na TVP1 więc chyba nic nie koliduje.
mowglyn Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Pit 100!I'ts jock! Ha, ha!Big pozdro!PS. ;)
Catadero Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 nowglyn,ironię Twojego pierwszego postu wyczułem.Czekałem na innych.
klimak11 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Witam serdecznie!!! Dziś jest sobota, 02.02.2008. Około godziny 10.40 włączyłem telewizor i oczekiwałem z niecierpliwością na program pana redaktora Sikorskiego. Dlaczego nie zdziwiłem się zbytnio kiedy zamiast ulubionego programu, mój kineskop wypełniła łysiejąca kopuła pana likwidatora WSI?? W przypływie mieszanych emocji postanowiłem wysłuchać chociaż początku jego riefingu" (co się stało z konferencjami - nie wiem...). Oto nagle mówca twierdzi, że dzisiejsza młodzież nie jest świadoma swojej historii, i wcale się nią nie interesuje. Jako, że jestem przedstawicielem owej młodzieży, trochę dziwi mnie fakt iż w.w. pan głosi swoje prawdy w trakcie emisji jednego z czołowych programów historycznych... Może jeszcze za krótko chodzę po tym świecie, i nie dotarły do mnie pewne nim kierujące prawa? P.S.Wpadłem na pomysł, że może można by z własnej inicjatywy (oczywiście za zgodą pana redaktora Sikorskiego) stworzyć stronę internetową programu, na której byłyby zamieszczane m.in archiwalne odcinki?? Powiedzcie co o tym myślicie. Pozdrawiam
herbstnebel Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 ps. szkoda nerwów - te bałwany dawno są odrealnione od rzeczywistości.
Pit_100 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Ech, brak słów po prostu. Szlag mnie trafia, bo po raz kolejny nie ma naszego programu
herbstnebel Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Pit - koło północy będzie!!! :) i żaden ci nie przeszkodzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.