Skocz do zawartości

Dzisiejsze 3,5 godziny ciężkiej orki...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 9 months later...

A mówią, że 13-ty taki pechowy;)Mój pierwszy wrześniowy:))) Orzełek był prawie na płasko złożony i skrzydła jeszcze bardziej podgięte. Tu już po lekkim prostowaniu. Przy prostowaniu emocje jak przy operacji neurochirurgicznej;)

Martian,
z tym masowym kopaniem orzełków to już chyba między bajki włożyć - na wrześniowych miejscówkach jest już bardzo pusto.
Ale Twoj jest na prawdę śliczny!
Jaką metodą go prostowałeś?
Moj z niedzieli nie dosyć, że inwalida to jeszcze ma wygiętą głowę do tyłu pod kątem 90st. boję się go ruszać!

Prawie 2 godziny i na zimno i na gorąco, nad gazem....i po ułamku milimetra do przodu. Trochę wcześniej rozchyliłem wszystko przed grzaniem- fotka już po rozchyleniu... Po ułamku milimetra na gorąco i przed... No i należy powtarzać do orzełka i do siebie; Nie pękaj! Nie pekajj;)))
Udało się:))))
Pozdro
Ps Jak nalazłem to mnie nerwa wzięła bo pomyślałem, że nic z tego nie będzie - normalna bryłka z piaskiem w środku, korona przy tarczy...

powiadasz?:)
mój ptaszek przed i po:)
podgrzewałem go trochę..hmm w specyficzny sposób.
było ze 30stopni w cieniu,upał jak diabli to go położyłem na blaszanym parapecie(od strony słońca) prostowałem też po milimetrze,ale przez rękawiczki taki był gorący:)

Hebda całkiem ładnie, ale pewnie widac odpryski patyny ?

ja kiedyś prostowałem strzeleckiego, bo ktoś mu zagiął głowę i urwał koronę [sic!] pęknięć ani kłopotu z tym nie było, ale jest ewidentnie rózowy w miejscach, gdzie był zgięty.

alpaka jak widać zachowuje się lepiej..
pozdro.

• 2 weeks later...

dwa dni temu... Po strasznie łopkopanych łokopach;) Scyzor pod pustą konserwą amo leżał w ładnym piasku. No i kilof i plaskata manierka nerka się nie zmieściły na fotce...;)
Ps zasypujcie kratery w okopach pod Brzustowem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie