martian. Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Sygnowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Dziś dewocjonalia. Nie wiem co to jest to prawosławne. Było złożone na płasko na dwa i już popękane wyglądało jak jakaś klamra zastępcza. Niestety nie udało się wyprostować, bo trzymało na ok 1 cm. Ale za to duży medalik z datą Anno 1717 ROMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Jest to oczywiście sam środek prawosławnej ikonki podróżnej, szkoda że nie dało się wyprostować bez pęknięcia, a medalik ten duży jest piękny, jeśli można poproszę lepsze foto obu stron bo naprawdę nietypowa forma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Jak był zakurzony było widać datę, ale teraz po oliwce nie.Na samym dole anno 1717" i napis dokoła S .Barba....ra o.p.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Na drugiej na dole ROMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ikona podróżna ze św. Mikołajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Dzisiaj też nie najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 W jakich miejscach chodzisz z wykrywką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Po przemyciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Ładne zbiory martian :)czyżby dawne szlaki handlowe lub tereny posiadłości szlacheckich??pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 czyżby dawne szlaki handlowe lub tereny posiadłości szlacheckich??jeżeli w kontekście pierścienia to nie...nefryt a srebrze" lata 1970-84 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Kopijnik chyba Totalowi chodziło o to.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 Jak na ironię taka klamerka prawie carska:)),:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Widze ,ze Martian lecisz dalej z tymkoksem" a u mnie jak na ironie pada i pada i pada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkom55 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Zazdroszcze wam,znalezisk.Ja jestem z zachodniej polski .Tu tylko fenigi i zadko coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Jak pech to pech taka ładna by była klamerka i duża :((((((((Ps ktoś może rozpoznaje czyja to była.Jeszcze raz:((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Carska grenedierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Martian, wrzuć tę grenadierkę do tego wątku, będzie kolejna do kolekcji hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Cholewka, zapomniałem o linku :Phttp://www.odkrywca.pl/przerobione-klamry,541660.html#541660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 Dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 aj , jak ja lubie wyciagac takie kolorowe drobiazgi ale pola wkolo mojej miejscowosci sa juz ostro przekopane niestety ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 A to moje weekendowe trafienia.Skromne bo skromne ale tych rocznikow nie mialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Wlasnie te rocziki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Wlasnie te roczniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.