Skocz do zawartości

chat

rudy992

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie zagląda bo ma dysgrafie ! ale bzdura ! właśnie powinien zaglądać 5x częściej, a nie zasłaniać się papierkiem od jakiegoś psychologa. Kiedyś nie było takiego problemu - ludzie musieli się nauczyć poprawnej pisowni, a jak nie to zostawali w szkole tyle lat, że w końcu na pamięć się nauczyli. Teraz papierek załatwia sprawę i już WOLNO wszystko.
Napisano
Najlepsze jest to, że jak taki dysgrafik czy dyslektyk pisze jakiekolwiek pismo ( CV, podanie, itp dokument ) adresat ma niezłą polewkę z takiego delikwenta. Takie pismo przepada od razu - wygląda na to wtedy że autor posiadający dysfunkcję pismienniczą jest po prostu niepełnosprawny w sferze ekhm. psychologicznej.
Nie powinien być dyskryminowany z tego powodu - należy mu się raczej współczucie.

Pozdrawiam !
Napisano
Nie przejmuj się rudy, niektórzy na tym forum próbuja odreagować swoje złe oceny z polaka:P Co do chatu to sam byłem raz i gadka była typu czesć z kąd jesteś?". Lepiej zdobyć gg od kogoś i z nim pogadać:P
Napisano
Z Kądów Rybackich? To na mierzei.
Mam prośbę do wszystkich dysgrafików, - lektyków i innych ekshbicjonistów: jak już nie chce się Wam zaglądać do słownika, to przynajmniej naszywajcie sobie przed wypowiedzią trójkąt z literką [D} - to będzie ostrzeżenie dla normalsów i nikt się już Was nie będzie czepiał za ortografię, okej?
Napisano
Nie zglądasz do słownika, ale siedzisz przed kompem, czyt.
jak mam wątpliwości co do słowa to wpisuje w google.
W poprawnej wersji słówka wychodzi więcej stron:)

Szybciej niż słownik.

Ps. Ale i tak często się coś palnie:)
Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie